Mik az üzleti kommunikáció varázsszavai? Derítsd ki a sajátjaidat!

Ilyen az online üzleti kommunikáció: mindenki első akar lenni a Google keresőlistáján. Már csak azt kellene tudni, hogy milyen keresőszavakra! Mert ha mindenki ugyanarra a szóra gyúr, akkor a hirdetés nagyon drága tud lenni. 

Sokkal jobb megoldás, ha megtalálod a saját, „különbejáratú” varázsszavaidat, amikre úgy is első lehetsz, hogy megúszod a hirdetési költségeket. Ebben nyújt testreszabott segítséget Neked a kulcsszókutatás szolgáltatásunk.

Hosszú távú és ingyenes forgalom honlapodra – kulcsszó alapú üzleti kommunikáció által

Nem olcsó a honlapkészítés manapság, mégis sokaknak azt kell látniuk, hogy miután termérdek pénzt fektettek bele, a rokonaikon kívül alig érkezik látogatójuk. Mi a megoldás?

Ideális az lenne, ha az internetes keresőmotorok minél előkelőbb helyen hoznának ki: lehetőleg a találati lista első oldalán. Hát még az mennyi pénzt hozhatna, ha a Te oldaladat találnák meg elsőként az érdeklődők, amikor arra a problémájukra keresnek, amire Te nyújtod a legjobb megoldást!

Mindez rószaszín álomképnek tűnhet számodra, holott mindennapi valóság. Mi 10 éve azzal foglalkozunk nap mint nap, hogy ezt hónapról hónapra biztosítjuk ügyfeleink számára.

Hosszú távú és ingyenes forgalom honlapodra – kulcsszó alapú üzleti kommunikáció által

Igen, ez az a bizonyos, sokat emlegetett keresőoptimalizálás (SEO, vagyis Search Engine Optimization), amiről annyi egymásnak ellentmondó, titokzatos és fontoskodó híreszteléssel találkozhatsz mindenhol.

Mit érdemes tudnod róla? Azt, hogy mi 100%-os elégedettségi garanciát vállalva képesek vagyunk javítani a weblapod keresőmotorokban való megjelenését anélkül, hogy fizetett keresési eredményekre szórnád a pénzt. Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy előbb kiderítsük: mik a Te legjobb kulcsszavaid, amiket az online üzleti kommunikáció különböző csatornáin, elsősorban a honlapodon használnod kellene?

Ez az első lépés a Google-csúcsra: a kulcsszókutatás

Persze lehet, hogy már gyanítod, miket írnak be a keresőbe azok, akik Rád találnak. De sejtés és biztos tudás közt akkora is lehet a távolság, mint a Földtől a Proxima Centauri csillagig. Ha pedig nem a megfelelő kulcsszavakat használod az online üzleti kommunikáció során, az kb. olyan, mintha a sötétben kacsingatnál a kiszemeltednek, amikor udvarolsz. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem sejti. 

Mik az üzleti kommunikáció varázsszavai? Derítsd ki a sajátjaidat!

Ha nem ismered a saját legjobb kulcsszavaidat, valójában a fizetett hirdetésekkel se mész sokra!

Mit kapsz, ha megrendeld a kulcsszókutatást?

Ha most megrendeled ezt a szolgáltatásunkat, akkor forgalmat kapsz a weblapodra az interneten keresőkből, mert tudni fogod:

  • mi jár a fejükben, hogyan gondolkodnak, amikor megoldást keresnek arra a problémájukra, amire a vállalkozásodat építetted
  • milyen szavakra és kifejezésekre keres rá havonta leggyakrabban a célpiacod
  • mekkora a verseny minden egyes kulcsszóra, ami szóba jöhet számodra, és mennyire erősek a versenytárs oldalak
  • több száz elemzett szó és kifejezés közül mi a Te személyes TOP 10 kulcsszavad, amit online és offline a leginkább érdemes gyakrabban emlegetned azért, hogy arra az érdeklődők vásárlással reagáljanak
  • felveheted a versenyt a most éllovas oldalakkal, ingyen forgalmat terelve a saját vállakozásod honlapjára


Mennyi az annyi: mibe kerül a TOP 10 és több száz más „varázsszó”?

Ha nemcsak jelen lenni, kallódni szeretnél valahol az internet egy elfeledett sarkában, hanem vásárlókat is akarsz, akkor ez a befektetés megkerülhetetlen. Sikeres online üzleti kommunikáció megbízható kulcsszókutatás nélkül ugyanúgy nincs, mint felhőkarcoló tervrajz és alapozás nélkül.

A kulcsszóelemzés számomra fontos volt, mivel először csináltunk ilyet. Hasznos volt, mert rádöbbentett arra, hogy azok a szavak, melyekről hittem, hogy az én weboldalam elsők között lehet velük… hát éppen az ellenkezőjét tapasztaltam. Álmomban se gondoltam, hogy kb. a felével még az első 100-ban sem vagyok benne a Google-ban. Van mit dolgozni azon, hogy a keresőkben előrébb kerüljön weboldalam!” (Owolabi Gabriella)

De mi az ára ezeknek a kincset érő, személyesen a Te számodra speciális szoftverek segítségével és borotvaéles eszű, rutinos szakértőink csapata által lekutatott adatoknak? 

Alapozd meg az online üzleti kommunikáció sikerét kulcsszókutatással!

Ez a nélkülöhetetlen marketinges kiadás céged forgalmán belül elenyésző költségtétel. Főleg, ha figyelembe vesszük, mekkora plusz üzleti forgalmat generál számodra a Te legjobb „varázsszavaidra” alapozott üzleti kommunikáció. A komplex kulcsszókutatás ára nettó 60 ezer Ft.

Ezen az áron megspórolod magadnak az eredménytelen hirdetéssel járó pénzégetést, a látogatók nélkül árválkodó honlappal járó küszködést és az ügyfelek folyamatos hajkurászását. Végre egész évben, hónapról hónapra mindig lesz elegendő rendelésed, csak győzd kiszolgálni!

Mi történik 7 egyszerű lépésben, ha megrendeled tőlünk a kulcsszóelemzést?

1. Először is felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy pár kérdésből álló kérdőívet, ami a piacismereted révén segít nekünk az elemzés elindításában.
 
2. Ezután alaposan körbejárjuk a célpiacodat, és összegyűjtünk minden lehetséges szót és kifejezést, amire potenciális ügyfeleid rákereshetnek. 
 
3. Az általad megadott néhány induló szóhoz több fős csapatunk rokon értelmű szavakat, hasonló kifejezéseket keres. 
 
4. Speciális, erre a célra fejlesztett szoftverrel több száz keresőszavasra bővítjük ki a keresést, hogy a végén a számodra legértékesebb találatokra tudjuk leszűkíteni az eredményeket.
 
5. Kiválasztjuk a számodra legfontosabb 10 kulcsszót, a saját TOP 10-edet és a teljes statisztikát is, amiben az összes elemzett kifejezés havi keresési számát láthatod. 
 
6. A kész elemzést egy 8-10 oldalas PDF-ben küldjük el neked, melyben tanácsokat olvashatsz a keresőoptimalizálásról, vagyis a kulcszókutatásod eredményeinek a felhasználásáról is. 
 
7. Szolgáltatásunk magában foglalja a kulcsszókutatásod alapos megbeszélését projektmenedzserünkkel, aki további kiegészítő információkkal lát el a  „varázsszavaid” értelmezése és felhasználása kapcsán, hogy minél hamarabb megtérüljön számodra ez a befektetés. 
 

Alapozd meg az online üzleti kommunikáció sikerét kulcsszókutatással!

Eleged van abból, hogy a nálad gyengébb cégeké legyen az elsőbbség – akikkel az ügyfél is rosszabbul járhat, mint veled – csak azért, mert ők nem mulasztották el az üzleti kommunikáció megalapozását? Szeretnéd magadat látni a találati lista tetején, ahol most irigyelt versenytársad tanyázik? 

Rendeld meg a komplex kulcsszókutatást, és néhány napon belül nálad lesz a TOP 10 kulcsszavaid listája és a többi lehetséges varázsszóra vonatkozó statisztikai adatok!