12 HETES VIDEÓSOROZAT MESTEREKNEK

Szenzációs lehetőség a szépségipar mestereinek

Téged is bosszant, amikor a bejelentkezett ügyfeled fél órával az időpontja előtt beteget jelent, vagy egyszerűen csak nem jön el? Már mindent kipróbáltál, hogy ez ne így legyen, mégsem sikerült pozitív változást elérned? 
Nem vagy egyedül! Rengeteg kiváló szakember jár hasonló cipőben, akik nem találtak megoldást ezekre a problémákra. Legalábbis egyelőre…

Szenzációs lehetőség a szépségipar mestereinek

Összegyűjtöttük néhány szakma mesterét a szépségiparból, akik ismerik a területük minden csínját-bínját, de kihívást jelent nekik az online kommunikáció szélsebesen forgó világa.
Ha az alábbi mesterségek valamelyikében profi vagy, akkor mindenképp olvass tovább:

 • Masszőr
 • Fodrász
 • Kozmetikus
 • Pedikűrös
 • Manikűrös
 • Műkörmös
 • Coach
 • Stílustanácsadó
 • Kutyakozmetikus
 • Személyi edző
 • Fotós
 • Borbély
 • Nyelvtanár

 

Számodra is lehangoló, hogy nem tudsz előre tervezni?

Borzasztóan zavaró, amikor nem látod előre a hetedet, de lehet, hogy még a következő napodat sem. Vajon hány ügyfeled lesz ma? Honnan a viharból tudjam, hogy hány ember kér holnapra időpontot? Persze, így nem tudod tervezni azt sem, hogy mennyi bevételed lesz az adott hónapban és héten… 
A bizonytalanság pedig nem jó. 

12 hetes videósorozat mestereknek

Ha Te zseniális szakember vagy, akkor tulajdonképpen minden feltétel adott ahhoz, hogy ennek megfelelő eredményeket érj el anyagi szempontból is, méghozzá hatékony időgazdálkodással, hetekre előre tervezve. 

Így növelheted a bevételedet

Olyan programot alkottunk meg számodra, amelynek segítségével garantáltan felül tudsz emelkedni ezeken a problémákon! Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, akkor

 • 10-30%-os bevételnövekedésre tehetsz szert a program végére,
 • javulni fog a szóbeli és az írásbeli kommunikációd az ügyfeleid felé,
 • olyan kulisszatitkokba avatunk be, amelyek kétségbevonhatatlanul arra sarkallnak majd, hogy újabb és újabb lépéseket tegyél a fejlődés érdekében.

Hallottam már a program részleteit, az elsők között akarok csatlakozni.
Regisztrálok a várólistára!


Miről van szó pontosan?

Egy olyan 12 hetes online programot kínálunk számodra, amelyet olyan kiváló szakembereknek állítottunk össze, mint amilyen Te vagy! Azoknak a kiváló szakembereknek tudunk segíteni, akik a szakmájuk mesterei. Zseniálisak a saját szakterületükön, de kihívásaik vannak az üzleti kommunikációval. Ez alatt a 12 hét alatt virtuálisan fogjuk a kezedet, és egy olyan folyamaton vezetünk végig, amelynek a lépéseit betartva nemcsak profi mesteremberként fogsz majd működni, hanem határozottan a kezedbe veszed az időd és a bevételed nyilvántartását és koordinálását is. A jövőben tudatosan törekszel majd arra, hogy bővítsd ügyfélkörödet. Úgy építjük fel közösen a szakértői státuszodat, hogy az bevételnövekedéssel párosul.

12 hetes videósorozat mestereknek

Hogyan lehetsz eredményesebb a program segítségével?

12 héten keresztül hetente megosztunk Veled egy videót egy e-learning (online elérhető) tananyag részeként. Ezek a videók különböző területekre fókuszálnak, és fel vannak töltve egy weboldalra, így könnyen megnézheted ezeket akár a telefonodon is. Ha a videóban hallott tanácsokat megfogadod és alkalmazod a mindennapokban, akkor garantált bevételnövekedésre és ügyfélkörbővülésre számíthatsz, mindezt időben jól átlátható keretek között.
A videó kiegészítéseként írásban is megkapod az elhangzottakat, és minden héten kapsz házi feladatot is. Ezek sikeres megoldása azt biztosítja számodra, hogy a gyakorlatban is tudod alkalmazni a hallottakat – nekünk pedig visszajelzést ad arról, hogy hol tartasz a tananyagban, mindent megértettél-e. 
A videós tartalmak mellé számos mellékletet, írásos anyagot is a rendelkezésedre bocsátunk, amiket már 2008 óta használunk az ügyfeleinknél is, és ragyogó statisztikákat hoznak náluk is.
Amennyiben kérdésed van, abban az esetben a 12 hét alatt rendelkezésedre állunk, és segítünk abban, hogy minden bizonytalanságodat eloszlassuk.

A holnap kihívásainak nem lehet megfelelni a tegnap tudásával

A tanulás heti 1 óra időbefektetést igényel a részedről, ami nem nagy ár ezért a bevételnövekedésért cserébe. Nézzük, milyen területeken fogsz fejlődni a következő hetekben!

Voltam már képzésen nálatok, erről sem akarok lemaradni.
Regisztrálok a várólistára!


12 lépés, hogy hétről hétre sikeresebb legyél

1. Ismerd meg a statisztikai menedzsment csínját-bínját!

A program végére 10-30%-os bevételnövekedésre számíthatsz! Hogyan? Bizonyos mérőszámokat a program alatt végig fogunk mérni, pl.: hány ügyfelet tudsz egy hét alatt kiszolgálni; mennyi bevételre számítasz egy hét alatt – ezek alakulását érdekes és tanulságos lesz majd figyelemmel kísérni. 
Az is meghatározásra kerül majd, hogy mekkora a kosárértéked, azaz egy vendég mennyi pénzt hagy nálad átlagosan.

2. Fedezd fel az ügyféladatbázis építésének rejtelmeit!

A kommunikáció érték. Ezért tudnunk kell, hogy élsz-e a különböző kommunikációs csatornák által nyújtott esélyekkel. Ha nem, akkor megtanítjuk, hogyan hozd ki kommunikációs lehetőségeidből a legtöbbet. Ha igen, akkor pedig azt mutatjuk meg, hogyan legyél még hatékonyabb. smiley

3. Hogyan kommunikálj hatékonyan írásban?

Az írott kommunikációdat feltérképezzük, és egy könnyen használható módon megemeljük a vendégeid etikai jelenlétét. Ez az eszköz segít neked azt kivédeni, hogy az ügyfél az utolsó pillanatban mondja le az időpontját. 
Az írott kommunikációval kapcsolatban néhány titkot megosztunk veled, melyekkel erősíteni tudod a piaci pozíciódat.

4. Milyen véleménnyel vannak Rólad a vásárlóid?

Kérj visszacsatolást az általad nyújtott szolgáltatásról! Ha az ügyfeleid elégedettek, azt feltétlenül közvetíteni kell a potenciális ügyfelek felé is. A videóból ennek mikéntjét is megmutatjuk, ahogyan arra is kitérünk majd, hogy hogyan élj az ajánláskérés eszközével.

5. Szánj több időt a Facebook-profilodra!

A közösségi média napjaink szerves része. Lassan úgy tekintenek rá, hogy aki nincs fent a virtuális térben, az nem is létezik… Te mennyire aktívan vagy jelen a Facebookon? A tőlünk kapott tippek segítenek Neked abban, hogy maximálisan kihasználd a Facebook által nyújtott lehetőségeket.

6. Alapozd meg az online sikered!

Fotózz, tölts fel, posztolj naponta magadról valami érdekeset az Instagramra, így közelebb kerülhetsz ügyfeleidhez, hiszen a rólad közzétett tartalmak alapján jobban megismernek téged. Az általunk mutatott fortélyoknak köszönhetően magabiztos Instagram-használó leszel.
Emellett megmutatunk neked egy olyan csúcstechnológiát képviselő szoftvert, amivel az egekbe emelheted a statisztikáidat.

12 hetes videósorozat mestereknek

7. Hogyan bővítsd ügyfélkörödet?

Köss stratégiai együttműködést más vállalkozókkal, ez remek lehetőség ügyfélköröd bővítésére. A videóban választ adunk arra is, hogy kivel érdemes ilyen formában együttműködnöd, továbbá azt is megmutatjuk, hogyan tudod ennek a módszernek a hatékonyságát mérni. 

8. Te is szeretsz játszani?

Erre a kérdésre az emberek nagy része igennel válaszol, hiszen játszani kortól függetlenül szinte mindenki szeret. A nyereményjáték különösen közkedvelt marketingfogás. Nem mindegy azonban, hogy milyen feltételekhez kötöd. A tananyag ebben is irányt mutat Neked.

9. Turbózd fel weboldaladat naprakész tartalmakkal!

Ha van weboldalad, akkor fontos, hogy az állandó adatok mellett rendszeresen legyen fenn (például hetente) frissülő tartalom, vagyis mutasd be a sikereidet a saját blogodban. A tőlünk kapott tippek segítenek abban, hogy ne okozzon gondot számodra a témaválasztás.

10. Ismerd meg a Facebook-hirdetések sikerreceptjét!

Lehet, hogy egyelőre még idegenkedsz ettől a lehetőségtől. Nem baj, ha így van, a programunkon végigérve már nem is fogod annyira ördögtől valónak érezni ezt, hiszen elsajátíthatod a fizetett hirdetések beállításának minden csínját-bínját. 

11. Legyél jobb, mint az átlag!

A kommunikáció nagyon hatékony formája, ha videón keresztül szólítod meg ügyfeleidet. Tananyagunkban kitérünk arra, hogy milyen trükkökkel tudsz videó segítségével eredményesen kommunikálni. 

12. Tippek a hatékony ügyfélnyilvántartáshoz

Nagy segítség számodra, ha átlátod, hogy ügyfeleid mely szolgáltatásaidat részesítik előnyben, mi az, amit rendszeresen igénybe vesznek. Online elérhető tanfolyamunk remek kiindulópontot jelent ahhoz, hogy ügyfélnyilvántartási programodat magabiztosan kezeld.

Valósítsd meg álmaidat!

Programunkkal valódi sikerreceptet adunk a kezedbe. A tananyag elsajátítása után, sőt, már közben is, mérhető eredményeket könyvelhetsz el. Mindezt minimális anyagi ráfordítással, hiszen a 12 hetes időtartam alatt mindössze heti 10 000 Ft-ot kell fizetned, cserébe olyan tippek, praktikák, tanácsok, bevált módszerek birtokába kerülsz, amelyek alkalmazásával a befektetésed rövid időn belül megtérül

Ez durván jó ajánlat, MOST akarok utalni.
Regisztrálok a várólistára!


Bónusz az első 50 jelentkezőnek

Ez egy új projektünk, amit a korábbi képzéseink sikereire építünk, és az ügyfelek által elért korábbi eredményeket célozzuk meg vele. Nem látjuk tisztán még azt, hogy a 12 lépés közül melyik hozza majd a legnagyobb bevételnövekedést a partnereinknek, ezért kitaláltunk egy speciális ajándékot.

Az első 50 jelentkező, aki elutalja a nettó 120 000 Ft-os részvételi díjat, ajándékba kap heti 30 perc mentorálást
A mentorálás óradíja 13 000 Ft, így ennek az ajándéknak az értéke 78 000 Ft.

A tesztüzem után a 12 hetes program heti 15 000 forintért lesz elérhető, és a mentorálás külön lesz fizetendő, úgyhogy jól jársz, ha a gyors döntések embere vagy! 

Játék: versenyezz a legjobbakkal!

És azt még nem is mondtam, hogy az 50 jelentkező közül az a mesterember, aki a legnagyobb százalékos bevételnövekedést éri el a statisztikái alapján, kap egy ajándék wellness hétvégét.

Jól hangzik?
Azért mert JÓ is! smiley

Ne gondolkodj sokat, mert a végén egy egyedülálló lehetőségről maradsz le, hiszen ezt a rendkívül kedvező lehetőséget csupán az első 50 jelentkező számára tudjuk garantálni! Tehát amennyiben úgy döntöttél, hogy azon túl, hogy zseniális szakember vagy, még bőségben dúskáló vállalkozóvá is szeretnél válni, regisztrálj még ma a 12 hetes programra! 

Jelentkezz most!

Scroll to Top