BEVÉTELNÖVELŐ SZÖVEGÍRÁS CÉGEDNEK

Bevételnövelő szövegírás cégednek – ebben profi a Langmár Kommunikáció csapata 

Miért érdemes ismerkedned a szövegírás világával akkor is, ha cégvezetőként nem Te fogod írni a szövegeidet?

Mert csak akkor tudsz kiváló szövegírót választani, ha tudod, mire kell figyelned. 

Példaképp néhány gyakori hiba, amivel találkoztunk:

 • A szövegíró széplelkű bölcsész, gyönyörű barokk körmondatokat fogalmaz, amiket rajta kívül senki sem ért. De legalább eladni sem fog. laugh
 • Az online marketingesed ügyesen szerkeszti a képeket, és a kütyükkel is boldogul, de rettenetes a helyesírása. Mindegy, mit ír, mert vérciki lesz.
 • SEO szakemberekre bízod a weboldalad tartalmának megírását, hogy a Google első oldalára kerülj. Ők elmerülnek a technikai részletekben, csak a szöveg valahogy így fog kinézni: Alma, alma, piros alma, bumm. Vegyél almát, bumm. Alma!
 • Nekiállsz Te megírni a szövegeidet. Majd holnap. Vagy amikor időd lesz a szezon végén. Á, majd jövőre!

Szóval emiatt van szükség szövegírókra, online marketing szakemberekre. 

Bevételnövelő szövegírás cégednek

Szövegírás az ügyfélszerzés szolgálatában

Így értékesít a weboldalad 

Ha azt akarod, hogy eladjon a weboldalad, a szövegírást nem bízhatod a titkárnőre, hogy írja meg a szabadidejében. Nem tanácsos egyedül sem nekivágnod, mert a vevőket hozó szövegírás külön szakma, külön játékszabályokkal.

Ezért ma már az összes piacvezető cég megbízható partnert keres a webszövegírással, a reklámszöveggel és az érkezőoldallal kapcsolatos feladatok elvégzésére. 

Mi a Langmár Kommunikációnál 2008 óta támogatjuk ebben 120-nál is több stabil partnerünket, akik eddig Magyarország és a nagyvilág legalább 70 városából kerestek fel minket. A szövegírás témájában közölt több, mint 1300 cikkünkkel a webszövegírás és az online üzleti kommunikáció hazai szakértőinek számítunk.

Mit tud nyújtani Neked a Langmár Kommunikáció szövegírás terén?

Minden eddiginél több vevőt, annak köszönhetően, hogy az általunk írt reklámszövegek és érkezőoldalak nem az öncélú kreatív játékot, hanem a mérhető eredményeket helyezik előtérbe.
Cégünk küldetése: partnerünk szolgáltatását vonzóvá tesszük azzal, hogy érthetőbben kommunikáljuk az erősségeit. Partnerünk portékáját annak legszebb fényében, úgy mutatjuk be az ügyfelének, hogy az ideális vevője a vágyait és a problémáit felismerve vásárlással reagáljon.

Bevételnövelő szövegírás cégednek

Kinek írunk marketing szöveget, reklámszöveget? 

Mi a kiváló cégeknek segítünk abban, hogy kimagasló legyen az üzleti kommunikációjuk. Olyan cégekkel dolgozunk együtt, akik a saját szakterületükön zseniálisak, de kihívást jelent számukra, hogy miként kommunikálják az erősségeiket.

Helyezd profi kezekbe az online marketinged!

Ebben tudunk támogatni személyesen Téged is, ha azt szeretnéd, hogy többé ne a marketinggel, hanem csak az ügyfelek kiszolgálásával kelljen foglalkoznod, hiszen a profi szövegírás nélkülözhetetlen egy kimagasló eredményeket felmutató cég életében.
Mert ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani.

A Te írásodra lecseréltem a szöveget, s hogy dicsekedjek egy kicsit: az elmúlt napokban 50% is volt a konverzió! Az AdWords hirdetésedre 320 kattintásból 160 iratkozott fel! A többi napokon is stabilan 20% feletti, holott ez korábban 2-5% volt. Köszönöm szépen a munkád, biztos, hogy még folytatjuk.

Buzsáki Gábor
http://www.asztropatika.hu

Csak ámulok és bámulok. Iszom Szilvi szavait. Le vagyok nyűgözve. Ez kell az embereknek, ilyen weboldal nem lesz még egy, mert mindegyik olyan távolságtartó és olyan kényszer van hogy vegyél tőlem, de nem foglalkozok a lelkeddel. Itt pedig, ahogy elolvassák a termékleírást, már egyből lehet érezni a törődést, és hogy nem eladni akarunk, hanem élménnyel gazdagítani, és ezért fog nekik kelleni. Vevő akarni fogja! Már mindegyiket elolvastam 5-6 szor, és nagyon tetszik, egyik kedvencem a kolozsvári túrós csuszája. Engem is teljesen beindít és új inspirációt kapok, akárhányszor elolvasom. Akinek pedig felolvasok egy kártyát látom rajta a féltékenységet. Öröm ilyen csapattal dolgozni én már csak tudom. A többieket pedig hadd egye a fene! Nagy ölelés nektek a munkátokért!

Tölcsér Mihály
www.misihusi.hu

Mitől több a webszövegírás, ahogy mi csináljuk?

Webszövegeink, érkezőoldalaink nem álmodozó kreatívok agymenései, hanem precízen működő eladási eszközök.
Célpiacodtól függően az általunk írt reklámszövegek nem csupán eredetiek, szórakoztatóak és szellemesek tudnak lenni és/vagy pontosak és olvasmányosak, miközben a szakértelmedet is kommunikálják, hanem mindenekelőtt működnek az eladás terén, mert:

 • támogatják a marketingcéljaidat
 • segítik az értékesítőid munkáját
 • helyesírás, stílus terén hibátlanok
 • Google-barátak, azaz keresőoptimalizáltak
 • javítják a céged megítélését, erősítik a PR-tevékenységedet

9 emberrel és több, mint 10 év szakmai tapasztalatával az üzleti kommunikációd 15 területét tudjuk úgy kiszolgálni, hogy ez kevesebbe kerüljön Neked, mint ha mindezt házon belül próbálnád megoldani egy friss diplomással, aki nulla gyakorlattal rendelkezik a területen.

Miért kifizetődőbb és bombabiztosabb egy szövegíró, marketinges csapat, mint egy alkalmazott? 
Erről bővebben itt írtunk. 

Semmi hobbiművészkedés! Munkamódszerünk erősségei:

 • statisztikákban, mérőszámokban gondolkodunk, növekedést érünk el
 • találgatások helyett tanulással kezdünk: utánajárunk a témának, és minden olyan információt megszerzünk, ami a sikerhez kell, felhasználjuk a megrendelőnk piacismeretét
 • nem vagyunk Mekk mesterek, nem értünk mindenhez, ezért alaposan megismerjük a szolgáltatást, a terméket, amiről írunk, és részletesen tájékozódunk a konkurenciáról is
 • az erősségeket hangsúlyozzuk, de nem túlzunk (és persze sosem állítunk valótlant, hiszen az mindig visszaüt)
 • építjük a céged szakértői státuszát
 • bizalomépítő elemeket teszünk a szövegbe, amelyek megkönnyítik a vásárlói döntést 
 • vásárlásra ösztönző módszereket alkalmazunk, amik NEM a nyomulós eladással egyenlőek, hanem az ügyfeled problématudatából kiindulva a vágyaira hatnak 

Mivel a célunk az, hogy a weboldalad vevőket hozzon, webszövegeink nem hasraütéssel és rizsázással készülnek, hanem profi üzleti kommunikációs és szövegírás módszereket használunk a reklámszöveg és az érkezőoldal megírása során. 

Már sok szövegíróval dolgoztam, de egyik sem volt ilyen gyors, pontos és hatékony. Zsuzsára kifejezetten illik az a megjegyzés, hogy kiválóan lehet vele együttműködni. Igazi csapattárs. Mindig lehet rá számítani, ha megígér valamit, határidőre teljesíti. Ilyen partnerre vágyik egy projektvezető!

Gyurka András
Siker Konferencia Kft.

100%-os elégedettségi garanciát vállalunk szövegeinkre


Igen, jól olvastad: garanciánk 100%-os, hiszen mi bízunk annyira a tudásunkban, hogy megkönnyítettük számodra a döntést. Ha webszövegírást rendelsz tőlünk, semmit sem kockáztatsz, mert ha elégedetlen vagy a munkánkkal, akkor visszautaljuk a pénzedet.

Mint látod, elmondható, hogy a piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, mert meggyőződésünk szerint a kiváló cégek megérdemlik, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk is. Ha Te is ilyen remek céget irányítasz, illetve villámgyorsan fejlődni szeretnél, akkor Neked is szívesen segítünk. 

Ha szeretnél szöveget iratni, átnézetni, esetleg kérdésed van a szövegírás szolgáltatásról, akkor kérj INGYENESEN és mindenféle KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL visszahívást!

Mit mondanak szövegírás szolgáltatásunkat (is) igénybe vevő ügyfeleink?

Az ember megtanulhat sok mindent, de van, amihez érzék is kell. A szövegírás is ilyen. Lehet szakértő valaki a saját területén, attól még a weboldalának a szövegét, ha elkezdi megírni, rájön, hogy ez sokkal komolyabb kihívás, mint azt elsőre gondolná. Közben persze elmegy egy csomó ideje, és az oldal sem lesz olyan, mint amikor egy profi csinálja meg.
Amikor Zsuzsa csinálja meg az oldal szövegét, akkor nincs gond azzal, hogy vajon mikorra lesz kész, a megcélzott emberek nyelvén íródik-e a szöveg, a keresők mennyire fogják szeretni az oldalainkat. Ezek mind tudnak működni.

Péchy Imre
http://www.baromedical.hu

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megtaláltuk Zsuzsát és rábíztuk a baba bónusz hírlevelek szövegírását. Nagyon nagy terhet vett le a vállunkról, mindig pontosan határidőre elvégzi a rábízott feladatot, és az általa megírt szövegek pont olyanok, amilyennek kigondoltuk őket. Nincsenek többkörös javítások, gyorsan, gördülékenyen megy a munka. Köszönjük, és remélem, még sokáig fogunk együtt dolgozni!

Hajduvári Szilvia
dm Magyarország
http://www.dm-drogeriemarkt.hu

Azért szeretek a Langmár Kommunikációval dolgozni, mert a lényegre fókuszálnak és tűpontosan céloznak. Könnyű velük együtt dolgozni, elérhetőek és készségesek, amikor szükség van egy gyors beavatkozásra. A konverzió növelése mellett csökkentették a FB hirdetési költségeimet. Az e-ker konverziót 121%-kal, a webshop bevételét pedig 43%-kal növelték meg. ... és mindezt a három nyári hónapban érték el!

Panyi Zsuzsi
http://panyizsuzsi.hu 

Olyan lett a sales oldal, amilyet vártam, nagyon jó munka! Mindenről pontosan, érthetően tájékoztatott, nagyon kedves, sok hasznos tanácsot adott!

Bujáki Kriszti
Ugrálóház Kft.

Beleolvasnál néhány szövegírás témájú cikkbe? 

Kiválogattunk néhány hasznos blogbejegyzést, hogy kedvedre szemezgethess:
Indulj innen: Kezdjük az alapoknál! Három szabály a szövegírás sikeréhez
Hogyan láss neki a nulláról? Segítünk az első lépésekben.


Így adj el online: Tippek a pénzt hozó érkezési oldalhoz
Ha nemcsak blogolni szeretnél, hanem konkrét termékeket vagy szolgáltatásokat értékesíteni online, akkor bizony szükséged lesz érkezőoldalakra. Ezek lesznek azok az aloldalak, amik értékesítőként működnek az online térben. De hogyan írd meg őket?

Ebből a cikkből olyan eszközökkel ismerkedhetsz meg, melyekkel az értékesítési szövegírás lazán megy: Az ütős értékesítési szöveg alapfogásai

Jöhetnek a blogtrükkök? Enélkül nincs sikeres blog írás
Amikor a weboldaladat már sikeresen elláttad vevőmágnes értékesítési szövegekkel, jöhet a céges blog beindítása. Ebből a blogbejegyzésből megtudod, mit ne felejts el soha.

Kifogytál a mondanivalóból? Szövegírás trükkök a „fehér papír effektus” leküzdéséhez
Hogyan írj cikket, hírlevelet vagy az 500. termékleírást, amikor nincs ihleted? Cikkünkben erre adunk megoldást.

Megy a szövegírás, beindítottad a blogot? Így lehet még eredményesebb: 23 tipp, hogy többen olvassák a blogodat
A céges blog segít megtartani a meglévő vevőket, építi a közösséget, növeli a szakértői státuszod és közelebb visz a vásárlóidhoz. De hogyan kell jól csinálni?

Mire vigyázz? 5 hiba, ami porig rombolja az értékesítési szöveged
Te is elkövetted már az értékesítési szöveg 5 gyilkos hibáját? Nézz utána a cikkben!

És mi lesz a posztok szövegeivel? Közösségi média trendek 2020-ban
Amikor már tartalmas a weboldalad, ideje megmutatni a közösségi médiában is. De hogyan? Mi ma a menő? Erről olvashatsz rövid összefoglalót a cikkben.

 

Céges weboldal szövege, blog, hírlevél, promóciós anyagok? Mindegyikben van rutinunk. A blogunkon több, mint 1300 cikket találsz szövegírás és online marketing témában.

Szövegírási trükkjeink egy részét most ingyenesen letöltheted e-book formában.

Az üzleti kommunikáció titka e-book

Ízelítő a tartalomból:

 • 101 ragyogó címsor, ami toronymagasan vezeti a legolvasottabb cikkek listáját
 • 10 kulcs az internetes kommunikáció felpörgetéséhez
 • Hogyan küzdheted le a fehér papír effektust? Ihlet a szövegíráshoz
 • 95 hihetetlenül egyszerű „fűszer”, amivel felpaprikázhatod az olvasóidat
 • 7 főbűn – így használd az online kommunikációdban
Scroll to Top