Webszöveg átvilágítás

Több vevőt tudnál kiszolgálni, mint amennyien jelenleg megkeresnek?

Aknázd ki jobban a weboldaladban rejlő lehetőségeket.

Ha szeretnéd, hogy weboldaladról több vásárló érkezzen hozzád, el kell érned, hogy a Google szeresse honlapodat, így a Google keresési listájából elkezdenek áramolni feléd az érdeklődők és a potenciális vásárlók. Őket egy jó értékesítési stratégiával pillanatok alatt meg tudod fogni, ezért érdemes rájuk figyelni.

Több látogató a weboldalon nagyobb bevételt eredményez

Magyarországon is egyre több vállalkozó belátja, hogy ha hosszútávon növelni szeretné bevételét, az első lépésben weboldala látogatottságán kell javítania.

A látogatottságnövelésre léteznek gyors módszerek, illetve olyanok, amelyekkel lassabban ugyan, de sziklaszilárdan bebetonozhatod magad a Google találati listájának elejére.

Tudod, mit kell tenned, hogy a Google új ügyfeleket hozzon számodra?

Ahhoz, hogy pontosan meg lehessen határozni, milyen stratégiával tudod leghatékonyabban növelni weboldalad látogatottságát, először is ismerned kell a jelenlegi állapotot, hiszen csak így tudhatod, min kell sürgősen javítani. Ezután pedig csak meg kell tenned a szükséges lépéseket és felkészülnöd a látogatók fogadására.

A vállalkozók nagy többsége nem mélyül el a látogatottságnövelés tudományában, inkább profi szakemberekre bízza a feladatot. Vannak persze akik maguk szerkesztik a weblapjukat – azonban ehhez is nagy segítség, ha feltérképezi weboldala állapotát. Ha nem tudjuk, hogy honnan jöttünk, akkor hogy tudhatnánk pontosan, hogy miként érhetjük el a céljainkat?

Webszöveg Átvilágítás, hogy a Google a Te barátod legyen, ne a konkurensedé

Szeretnéd növelni bevételedet a Google segítségével?Ha sikeresen szeretnéd növelni bevételedet a Google segítségével, a Webszöveg Átvilágítás szolgáltatásunkat imádni fogod.
Célunk a Webszöveg Átvilágítással, hogy felmérjük, mit kell tenned ahhoz, hogy a Google új ügyfeleket hozzon számodra.

Egy rövid Skype- vagy telefonbeszélgetés során megismerjük jelenlegi helyzetedet, majd feltárjuk azokat a lehetőségeket, amikkel előre tudsz lépni, megnövelve bevételeidet.

11 kulcsfontosságú kérdés weboldaladról

Ahhoz, hogy objektív képet kapj jelenlegi helyzetedről, mindössze 11 kulcstényezőt kell megismerned. Ezek legtöbbjét speciális szoftverek segítségével megvizsgáljuk.
A Webszöveg Átvilágítás során profi munkatársaink megállapítják, milyen weboldalad jelenlegi helyzete, illetve melyek a pontok, amiket javítva lényegesen magasabb látogatottságra tehetsz szert.

A Webszöveg Átvilágítás után biztosan tudni fogod:

  • mely kulcsszavakra érdemes előrébb kerülnöd a Google találati listájában,
  • hány oldaladon és milyen sűrűséggel szerepel kulcsszavad,
  • hányadik oldalon szerepelsz jelenleg kulcsszavaiddal a Google-ben,
  • milyen szavakra lenne érdemes Adwords hirdetési kampányt indítanod,
  • melyek azok a területek, amiket javítva lényegesen megnövelheted látogatottságodat.


Szeretnéd tudni, hogyan törhetsz előre a Google találati listáján, hogy nagyobb bevételre tehess szert?

Rendeld meg azonnal Webszöveg Átvilágítás szolgáltatásunkat, hogy minél előbb megtudd, mit kell tenned weboldalad látogatottságának növelésért!

A Webszöveg Átvilágítás szolgáltatás csupán nettó 15.000 Ft-os befektetést igényel részedről!


Azért ilyen meglepően alacsony az ár, mert szeretném, ha minél több vállalkozó igénybe tudná venni, mivel mindenkinek elképesztően fontos tudnia, hogyan érhet el magasabb látogatottságot.

 

 

Nagyon elégedett vagyok. Felkészültségük kifogástalan. Sok olyan dologra hívta fel a figyelmemet, ami fölött elsiklottam. Ezt még idejében ki tudjuk javítani. Hasznos volt számomra ez a konzultáció.
Windtné Bozor Zsuzsanna
Wicorp Kft.
http://www.gyermekruhahaz.hu/

 

Tök jó volt ránézni egy kicsit kívülről és stratégiai nézőpontból a dolgainkra. Nem a webszövegírásban segített. Megerősített, felhívta a figyelmet a hiányosságainkra. Reményt adott, hogy egy átgondolt marketinget fogunk a jövőben csinálni a mostani ösztönös helyett.
Piroska Gyula
www.seminarconsulting.hu

 

Érthető, megfelelő részletességű, nem túl aprólékos volt az elemzés. Azonnal használható ötleteket, konkrét feladatokat is adott, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony önálló fejlesztést. Kiválóan használható szolgáltatás, nagyon jó ár-érték aránnyal. Ajánlom minden weboldal-üzemeltetőnek.
Andor László 
sales-group.hu

 

Nagyon szimpatikus volt, hogy nem általános példákat, hanem a mi területünkön hasznosítható ötleteket vetettél fel. A felvázolt lépések sorozata, tanácsaid megerősítettek abban, hogy jó helyen keressük a megoldást és egy profi, eredményorientált csapat segít majd céljaink elérésében. Biztosak vagyunk abban, hogy a közös munkának rövid időn belül kézzelfogható eredménye lesz. Köszönöm a tartalmas és hasznos beszélgetést!
Tóth Noémi
www.displayhaz.hu

 

BNI tagként grátisz kaptuk ezt a kitűnő szolgáltatást. Alaposan átnézték a honlapunkat, facebook oldalunkat. Sok hasznos tanácsot, iránymutatást kaptunk tőletek a webes kommunikációnk javítását illetően. Alapos, kedves, segítőkész, hatékony.
Hamvas Bálint
www.afrikaert.hu

 

Nagyon köszönöm a mai találkozót. Hihetetlenül hasznos információkkal gazdagodtam. Bár igen hosszú még az út (ami ráadásul folyamatosan nő, változik), de legalább van hozzá iránytű, térkép és szakavatott idegenvezető.
Szandrik László
Prevent Audit kft.

 

Teljesen felvillanyozott a beszélgetés!
Muhi András
www.conford.hu

 

Gyakorlatias weboldal elemzést kaptam, annak külön örülök hogy írásban is megkaptam az elemzést, így nem kellett a jegyzetelésre figyelnem.
Laki Elvira
www.szamvitelsuli.com

 

Veletek végeztetjük a linképítést pár hónapja és a júniusi nyereményjátékon nyertünk egy webszöveg átvilágítást. Izgatottan vártuk, hogy hogyan zajlik majd.
Az átvilágítás során Zsuzsa maximálisan igyekezett minden résztémában a segítségünkre lenni és úgy felépíteni az egy órás megbeszélést, hogy az összes fontos kérdésat meg tudjuk vizsgálni.
 Profi módon rávilágított olyan kommunikációs hiányosságokra (blog, facebook, énközpontú témamegközelítés), melyekkel részben mi is tisztában voltunk, de megerősítést, bíztatást és konkrét terveket kaptunk a megvalósításra. 
Még egyszer köszönjük, nagyon hasznos volt.
Bagyenszki Beatrix
www.novohome.hu

 

A webszöveg átvilágítás tökéletes volt, igaz még csak egy félkész weboldalam van. Minden hiányossága, gyengéje a felszínre került.
Fejes István
www.utasikerhez.hu

 

Annak ellenére hogy nem voltam elég körültekintő az időpont egyeztetésben köszönöm, hogy hétfőn létre jöhetett a konzulátció.
Sok új ötlettel gazdagodtam. Olyan dolgokról hallottam, melyekről korábban fogalmam sem volt. A beszélgetés során kiderült, hogy az 1 ó nem elegendő a téma kimerítő átbeszéléséhez.
Rosznáky-Barna Péter
www.barnaesfiai.hu

 

Úgy érzem jól felkészült csapat vagytok, részletekbe menően próbáltok az ügyfélnek segíteni. Rádöbbentettetek arra, hogy a sok éves honlapom a mai napig rengeteg segítségre szorul, azaz még mindig nincs készen. Remélem az átbeszélt hibák javítása után a google keresőben előre tudok majd lépni.
Owolabi Gabriella
nyarigyerektabor.hu

 

Nyilvánvaló, hogy értitek a szakmátokat. Nekem túl sok volt az információ, a részleteket esetenként nem értettem, de meggyőztetek, hogy a feltárt hiányosságot ki kell javítani. Meggyőző volt a véleménye.
Tóth János
Szatuna Kft.

 

Látszott, hogy Feri készült belőlünk, ismerte a honlap adottságait és konkrét észrevételeket tett, egyben változtatásra vonatkozó ötletei is voltak a megvalósításra vonatkozóan. Az is világossá vált, hogy profin tudja, hogyan lehet előrekerülni a Google találati listán, így várhatóan megbízást adunk a kereső optimalizálásra, természetesen az árajánlatok függvényében.
Halászi Ildikó
www.gabonatej.hu

 

Hasznos volt, sok ugyan apró, de lényeges dolgo kiderült a honlappal kapcsolatban, amire lehet még fejleszteni.
Ökrös Erika
www.adobevallas-konyveles.hu

 

Érthető, szakmailag meggyőző, tökéletes „csaliˮ amit be is kaptam.
Ez kell nekem! Persze nem minden áron.
Nagyon árérzékeny jelenleg a vállalkozásom...
Pankotay Gellért
www.damil.hu

 

Nagyon hasznos volt nekem ez az egy óra. Látszik, hogy szisztematikusan megnéztek minden olyan kérdést, amely egy weblapnál fontos lehet.
Pap Zsuzsa
haztartas-ma.hu

 

Látszik a hozzáértés, a nagy gyakorlat, ahogy én magamat vakolatspecialistának nevezem, úgy lehetne a munkátokat jellemezni, hogy Websitespecialista, magyarul honlapspecialista.
Ferenc felkészült a honlapomból, a tevékenységemből, így mivel még nem  kész a honlapom, az egész működésére adott nagyon jó ötleteket, javaslatokat.
Ságer Ernő

 

A Webszöveg átvilágítás ára: 15.000 Ft + ÁFA

Rendeld meg a szolgáltatást most és és ismerd meg a weboldaladban rejlő lehetőségeket!