Személyes konzultáció

60 PERCES SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ: FORGATÓKÖNYV AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓDHOZ,
FIZETŐKÉPES, MINŐSÉGI ÜGYFELEK.

Annak ellenére, hogy a mai napig energikusan veted magad a feladatokba, mégis előfordul, hogy a századrendű eldöntendő kérdések elvonják a figyelmedet azokról a teendőkről, amiben a legjobb vagy?

A céged fantasztikus, hiszen az induláskor mindent megtettél, hogy szakmai tudásod legjavát add az ügyfeleidnek. egy olajozottan működő vállalkozás segítségével.

A szolgáltatásoddal már számos ügyfeled elégedett, néha azonban úgy érzed, hogy rengeteg bevételtől esel el, mert nem fordítasz elég hangsúlyt a kommunikációra…

Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával!

A legtöbb vállalkozó nem tud kivel beszélni az üzleti kommunikációjával kapcsolatos nehézségekről.

A család szemében ő a sikeres vállalkozó, az üzleti partnerek előtt nem mutatkozhat gyengének, a versenytársak előtt hülye lenne kiteregetni a szennyest, az alkalmazottakkal pedig csak nem beszélheti meg a gondjait…

Ezekre a kérdésekre kapsz válaszokat a személyes konzultáción:

  • Hogyan szerezz új ügyfeleket?
  • Miért nem hoz elég vevőt a weblapod?
  • Mit mondj a vevőidnek, hogy ajánljanak másoknak?
  • Melyik marketing csatornát érdemes intenzívebben használni?
  • Mi a fő üzeneted?
  • A win-win megállapodások titka

A személyes konzultáción a vállalkozásodra igazított ötleteket kapsz, így a bankszámládon élénk jelei lesznek annak, hogy az üzleti kommunikációdra fordított pénzed brutál gyorsan megtérül.

A személyes konzultáció nettó 25 eFt befektetést igényel részedről, ami már az első kampányod alkalmával busásan megtérül, mert végérvényesen elfelejtheted a méregdrága, pénzpazarló imázs hirdetéseket. Tőlem olyan tippeket, ötleteket fogsz hallani, amelynek az eredményét mérnöki pontossággal tudod mérni.

Kérlek, add meg az adataidat, ha személyes tanácsadásra van szükséged:
(Időpont egyeztetés céljából hamarosan kereslek!)

Scroll to Top