Képzéseink

Közösségi média e-book


Online képzés: Közösségi média e-book

Mivel a Facebook megkerülhetetlen, óriási lett rajta a zaj. 
Mind az üzenőfalon torlódó ingyenes posztokon keresztül, mind a hirdetésekről túl sokan kiabálnak. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy pont a Facebook eredeti funkcióját nem tudod kihasználni: hogy közvetlen módon kommunikálj a leendő és meglévő vásárlóiddal.

Szerencsére vannak olyan közösségi média oldalak, ahol ezt megteheted: ilyen az Instagram, a Linkedin és a Youtube.

Hozd Magad képbe ezzel a 3 közösségi média oldallal kapcsolatban. Az e-bookból megtudod, melyiket hogyan használd, így el tudod dönteni, melyik illik a legjobban a célközönségedhez és a cégedhez. 

További információkért kattints ide >>

A tökéletes SEO termékleírás e-book


A tökéletes SEO termékleírás e-book

A csábítóan vonzó termékleírás ABC-je

Ebből a digitális tananyagból megtudhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy akár önállóan is magas szinten megoldd a céged online marketinges feladatait. Ezzel akár havonta több százezer forintot megspórolhatsz magadnak, ráadásul még élvezni is fogod a kreatívkodást.

De bontsuk csak ki a zsákbamacskát…

Lássuk, mi van a mini e-bookban!>>

Kommunikációs hanganyagok

Tanulj ott és akkor, ahol és amikor időd engedi! Kommunikációs hanganyagok

Vezetés közben, napi rutinodba illesztve, sőt akár lazítás vagy sportolás közben sajátíthatod el azt a tananyagot, amire szükséged van ahhoz, hogy az interneten jobban kommunikálj.

Nézd meg itt a hanganyagokat>>

Megoldás a kommunikációs problémáidra: VIP éves képzés

VIP éves képzés

Az ügyfeleinkkel folytatott beszélgetések rávilágítottak arra, hogy tudunk neked is segíteni abban, hogy a kommunikáció gördülékenyebb legyen a cégedben. Megértést és alkalmazható tudást kell adni a kollégáknak is. Ha értik, hogy a kommunikáció miként tudja segíteni egy cég megítélését, akkor napi szinten támogatják a cég küldetését és céljait.

A holnap kihívásainak nem lehet megfelelni a tegnap tudásával. Friss tudásra, gyakorlatias képzésre van szükségünk, hogy magunkat és kollégáinkat is felvértezzük naprakész és használható tudással az online kommunikáció szélsebesen forgó területein.

Regisztrálj a VIP programra most!>>

Végezd el újra kedvenc tréningedet, hogy frissen tartsd a tudásodat!

Kedvezményes ajánlat ismétlőknek

Értékeld újra, más szemszögből a tudásodat!

Téged már nem kell meggyőzni róla, hogy a tegnap tudásával nem lehet a ma kihívásainak megfelelni… Arról nem szükséges többet hallanod, hogy nem elég jónak lenni, hanem az internet éppen aktuális eszközeivel jónak is kell látszanod.

Visszatérő hallgatóként jelentős kedvezménnyel eljöhetsz újra a tréningre! 

Katt a részletekért>>

Scroll to Top