Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

 

Csalitermék készítése tréning - Nyisd meg az ügyfélcsapot! (2019.03.29.)

Csalitermék készítése tréning - Nyisd meg az ügyfélcsapot!Hogyan tudsz könnyen sok új vevőt szerezni? A válasz: a csalitermék segítségével, ami lehetővé teszi, hogy minél többen kipróbálják termékeidet, szolgáltatásodat!

Mert gondolj csak bele: pl. ha menyasszonyi tortát szeretnél venni – ami nem olcsó mulatság –, előbb kipróbálod a cukrászda sütijét. Ha ez a termékminta ízlik, akkor lehet, hogy továbbmész a nagyobb értékű vásárlás felé.

A Te vevőid is így gondolkodnak.

Csalitermék készítése tréning a legprofibb vevőszerző stratégiával

További információkért kattints ide >>Értékesítési szövegírás tréning (2019.05.08.)

A profin megírt szöveg, ami elad helyetted, a leggyorsabb módja annak, hogy növeld a bevételed. Minimum megkönnyíti az értékesítési munkát, mert a személyes találkozásnál nem a nulláról, hanem egy lépéssel a lezárás előtt kell kezdened. Ez így működik olyankor, ha az előkészítést elvégezte helyetted az értékesítési szöveg. 
 
Legtöbbször azonban már a honlapodról elkezdenek jönni a forró érdeklődők, mert nem Te akarsz eladni, hanem ők akarnak vásárolni. Neked mennyivel lenne nagyobb a bevételed, ha néhány százalékkal többet adnál el?  Az értékesítési szövegírás-képzés egyetlen cég számára sem úri luxus, hanem milliókat érő tudás. Nem véletlen, hogy az amerikai piacon milliókért írják a webszövegeket, az értékesítési szövegeket, mert egy sikeres honlap a megfelelő üzenettel úgy működik, mint egy pénztermelő gépezet. 
 
Egy gond van, amiért nem pörög a kassza

További információkért kattints ide >>


 

Közösségi média túlélőtréning a Facebook Zéró korában (2019.09.27)

Új vevők szerzéséhez és a meglévők megtartásához ideális eszköz a közösségi média. Csakhogy ezentúl másként kell használnod, mert a világ fordult egyet, és idén nagyot változott a Facebook. 

Mit kell tudnod a feje tetejére állított algoritmusról? Hogyan érd el ezután a célközönségedet, ha egyszer az ismeretségi hálózat hadat üzent a marketingnek?

Még sosem volt ennyire aktuális: lenullázhat a közösségi média!

Mit tehetsz, hogy ne ess áldozatául a nagy letisztításnak?

További információkért kattints ide >>Online képzés: Közösségi média e-book

Élet a Facebookon túl: Közösségi média e-bookMivel a Facebook megkerülhetetlen, óriási lett rajta a zaj. 
Mind az üzenőfalon torlódó ingyenes posztokon keresztül, mind a hirdetésekről túl sokan kiabálnak. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy pont a Facebook eredeti funkcióját nem tudod kihasználni: hogy közvetlen módon kommunikálj a leendő és meglévő vásárlóiddal.

Szerencsére vannak olyan közösségi média oldalak, ahol ezt megteheted: ilyen az Instagram, a Linkedin és a Youtube.

Hozd Magad képbe ezzel a 3 közösségi média oldallal kapcsolatban. Az e-bookból megtudod, melyiket hogyan használd, így el tudod dönteni, melyik illik a legjobban a célközönségedhez és a cégedhez. 

További információkért kattints ide >>