Online marketing szolgáltatások

 

Médiamegjelenések – PR sikerdíjért

Egy átlagos PR-cikk egy magazinban vagy hírportálon 300.000 Ft-ba kerül. A nagyobbak pedig a milliós összeget is elérik. Ehhez képest, mi jelenleg 20.000 forintos darabáron tudjuk megjelentetni a cikket, amit megírunk a cégedről. Vigyük a vállalkozásod jó hírét országszerte?

Szövegírás

Ha azt akarod, hogy eladjon a weboldalad, a szövegírást nem bízhatod a titkárnőre, hogy írja meg a szabadidejében. Ezért ma már az összes piacvezető cég megbízható partnert keres a webszövegírással, a reklámszöveggel és az érkezőoldallal kapcsolatos feladatok elvégzésére.  Mit tud nyújtani Neked a Langmár Kommunikáció szövegírás terén?

 

Online marketing konzultáció

Mi kell ahhoz, hogy önműködő bevételgenerátor legyen a honlapod? Ezt a kérdést válaszolja meg részletesen az általunk nyújtott online marketing tanácsadás. Nem kritizálni fogunk, hanem megmutatjuk, hogy erősítsük nálad azt, ami a legjobban működik.

 

Online kommunikáció elemzés

15 szempontból elemezzük ki a weboldalad egy egyórás beszélgetésben. Mikor érdemes friss szemmel ránézni az oldaladra? Ha nem hoz elég vásárlást, vagy ha már rég változtattál rajta, ha nem igazán szeretsz felmenni rá, és persze akkor is, ha épp újat tervezel készíttetni.

 

Facebook kommunikáció

Ha Te is tudod, milyen fontos, hogy jelen légy a Facebookon, de nem tudod, hogyan kommunikálj sikeresen a célpiacoddal, akkor jól jöhet a szakértői segítség. Elkészítjük és kihelyezzük helyetted a céged stílusához illő posztokat, hogy több látogatót terelhessünk a weboldaladra.

 

Animációs videó készítés

Hogyan keltsd fel azoknak a figyelmét is, akik nem olvassák végig a weboldaladon található részletes szövegeket? Hogyan tűnj ki a közösségi médiában? Naná, hogy videóval!

 

Lektorálás

Szerintünk az igényes szövegírás alapfeltétele, hogy egy lektor is átfussa a szövegeket. Csak ekkor tekintjük késznek a tartalmainkat. Tudtad, hogy lektorálást a saját szövegeidre is kérhetsz, nem csak azokra, amiket mi írunk? Most már tudod. 🙂

Scroll to Top