Sikersztorik

Langmár Kommunikáció sikersztori

Nemrégiben új szolgáltatással, PR-cikk írással bővült a Langmár Kommunikáció kínálata. Ennek egyik célja, hogy felkeltse az érdeklődést egy-egy cég vagy esemény iránt. A legújabb PR-cikkünk pedig igazi sikersztori lett.

PR-cikkünk mindössze 24 óra alatt 40 különböző médiumban jelent meg>>

Marketing sikersztori Yutipet

Mindössze 2 hét alatt közel 900 feliratkozót sikerült hozzunk a Yutipetnek: olyan érdeklődőket, akiknek ezután célzottan küldheti üzeneteit a cég, és az eladásait növelheti annak köszönhetően, hogy úgynevezett „forró jelölteket” ér el, akiknek a részéről a termékekre valós kereslet van.

Így mozgattuk meg a tömegeket: a Yutipet sikersztori>>

Online kommunikáció sikersztori: Plasmatech

Lézervágás, lángvágás saját lemezárukészletről, élhajlítás és hegesztett szerkezetek, némi felülettisztítással megspékelve. Hogyan lehet ezt jól eladhatóvá, kívánatossá tenni a célközönség számára?

Online marketing eszközök sikersztorit írnak: a Plasmatech megcsinálta>>

Langmár Kommunikáció sikersztori: Mapei

A több millió eurós forgalmú világcég, a Mapei statisztikamenedzsmentre alapozza a cégvezetési, az üzleti és a döntési folyamatait. Ez azt jelenti, hogy nem vélekedések és benyomások, hanem kizárólag statisztikai számok alapján döntenek. Mi remekül együtt tudunk dolgozni az ilyen cégekkel, mert mérnöki pontossággal szeretünk gondolkodni az üzleti kommunikációról. Ezért azok, akik számok alapján szeretnek dönteni, előszeretettel választanak minket.

Olvasd el, hogyan értékeli a Mapei PR-osztályának vezetője a munkánkat>>

Online marketing sikersztori: Hírös Agrária

Ezzel a kiváló céggel azért sikerült ennyire jól egymásra találnunk, mert hasonló értékeket vallunk. A Hírös Agrária szállítási pontossága és az ügyfelekkel való bánásmódja kiemelkedő. Mi is ugyanúgy valljuk, mint ők, hogy az ügyfél nem egy Excel-táblázatsor, hanem személyes törődést, szívvel-lélekkel végzett munkát igényel, amit a kecskeméti és bajai telephelyű mezőgazdasági vállalkozás is folyamatosan biztosít a magyar gazdák számára.

Hogy miben segítünk nekik? Olvasd el itt>>

Scroll to Top