Miért mi?

15 érv a Langmár Kommunikáció csapata mellett

Hogyan segítjük a nagyszerű cégeket a szövegírás terén?1. Csapatban dolgozunk
2. Tartjuk a határidőket
3. Szenvedély
4. Megtaláljuk a varázsszavakat a kommunikációdban
5. Önfejlesztés
6. Külsős csapat, objektív segítség
7. Összefogjuk a részfeladatokat
8. Lektorálás
9. Google barát keresőoptimalizált (SEO) szövegeket írunk
10. Tervezéstől a megvalósításig (tanácsadás vs csinálás)
11. Több száz referencia
12. Tapasztalat 2006 óta
13. Végzettség
14. Online munkavégzés (60-nál több városban vannak ügyfeleink)
15. Garancia: 100%-os

Nézzük ezeket részletesen

Csapatban dolgozunk
6 fős csapatunk segít neked abban, hogy az üzleti kommunikációd ugyanolyan profi legyen, mint a céged szolgáltatásai.

Tartjuk a határidőket
A legdrágább kincsed az időd, ezért mi is vigyázunk rá. 30 napra vállaljuk a legtöbb projektet, és büszkék vagyunk rá, hogy mindig tartjuk az általunk vállalt határidőket.

Szenvedély
A csapatunkban olyan szuper kollégákkal dolgozunk együtt, akik imádják azt, amivel foglalkoznak, ezért belső motiváció fűt minket, így szenvedélyesen kezeljük a projekteket.

Megtaláljuk a varázsszavakat a kommunikációdban
A kulcsszókutatásunk segítségével megtaláljuk azokat a szavakat, kifejezéseket, melyeket érdemes használni a kommunikációdban. Ezt három változó mentén vizsgáljuk. Először összeírunk 200-300 szinonimát, ami a tevékenységedhez köthető. Aztán megnézzük ezekre a szavakra a havi keresések számát, a versenyhelyzetet és a hirdetési költségeket. Ebből kiszűrjük neked a legfontosabb 10 kulcsszavadat, amivel versenyelőnyre tehetsz szert.

Önfejlesztés
Bár mindenkinek van néhány diplomája a csapatunkból, nem abból élünk, amit az egyetemeken megtanultunk, hanem a folyamatos képzéseknek köszönhetjük a sikereinket.

Külsős csapat, objektivitás
Más iparágakból hozott tapasztalatunknak köszönhetően kívülről rá tudunk nézni a problémádra, és ezért tárgyilagosan tudunk benne állást foglalni.

Összefogjuk a részfeladatokat
Projektmenedzserünk egy kézben tartja az összes részfeladatot, és hó végén egy táblázatban bemutatja neked az eredményeket.

Lektorálás
A piacon egyedülálló módon minden cikkírónk munkáját ellenőrzi a lektorunk, mert tudjuk, hogy mennyire kínos helyesírási hibát hagyni egy szövegben.

Google barát keresőoptimalizált (SEO) szövegeket írunk
Olyan marketing- és értékesítési szövegeket írunk, amely előre repíthet téged a Google találati listáján, hiszen minden potenciális ügyfeled használja a keresőt.

Tervezéstől a megvalósításig (tanácsadás vs csinálás)
A tanácsadástól a mentoráláson át a kivitelezésig be tudunk segíteni a munkádba, attól függően, hogy milyen intenzív segítségre van szükséged. A legtöbb projektben minden részfeladatot ellátunk, azaz megírjuk a cikkeket, keresőoptimalizáljuk (ráigazítjuk egy fontos kulcsszóra), lektoráljuk, leprogramozzuk a weblapodra és a hírlevélküldő szoftveredbe, majd kommunikáljuk a Facebook oldaladon is.

Több száz referencia
Az iparágunkban nekünk van talán a legtöbb írott referenciánk. Legalábbis a versenytársaink oldalán töredékét nem találni annyi pozitív véleménynek, mint amennyi a mi Rólunk aloldalunkon található.

Tapasztalat 2006 óta
Vezető tanácsadónk, Langmár Zsuzsanna 2006 óta foglalkozik üzleti kommunikációval. 2008 óta jelentet meg cikkeket az üzleti kommunikáció fortélyairól. A csapatunk azóta dinamikusan fejlődik, és villámgyorsan tanul.

Langmár Zsuzsa


Végzettség
Ha eldobsz egy követ, akkor biztos eltalálsz egy tanácsadót. Ma már bárki lehet üzleti kommunikációs tanácsadó, aki ráírja a névjegyére ezt. Zsuzsa azon kevesek közé tartozik, akinek van egy Kereskedelmi Főiskolán, valamint egy Pécsi Tudományegyetemen szerzett diplomája is, utóbbi Menedzsment tanácsadás szakon. De nem ettől sikeres, hanem attól, hogy folyamatosan képzi magát tréningeken, szemináriumokon, konferenciákon és infotermékeken keresztül.

Online munkavégzés
Az internetnek köszönhetően az ország legtávolabbi pontjában is tudunk segíteni a sikeres cégek üzleti kommunikációjában, hiszen online mindig elérhetőek vagyunk. Ennek eredményeként több mint 60 magyar városban vannak ügyfeleink.

Garancia: 100%-os
A munkánkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ezért semmilyen kockázatot nem vállalsz, ha megbízol minket. Ha elégedetlen vagy, akkor visszautaljuk a pénzedet.

„Hatalmas terhet vettél le rólunk! A határidő előtti hajtásban magunk biztos nem tudtuk volna megírni a kapuoldalakat a kampányhoz. Főleg nem úgy, ahogy Te.
Szóval, szuper voltál!”
Rónai Balázs
www.abesse.hu

Nincs kockázat
Kipróbálom a tanácsadást

Ahogy láthatod, elmondható, hogy a piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtunk. A kiváló cégek megérdemlik, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk is. Ha Te is ilyen remek céget irányítasz, akkor neked is szívesen segítünk.

Hogyan segítjük a nagyszerű cégeket a szövegírás terén?

Miután egy személyes tanácsadás során feltérképeztük az igényeidet, akkor összeállítunk neked egy személyre szabott megoldáscsomagot. Erre azért van szükség, mert nincs két egyforma ügyfél, így nem másoljuk a projekteket. Az üzleti kommunikáció fegyvertárából mindig az igényeidet szolgáló szövegírói eszközöket rántjuk elő.

Van több féle megoldáscsomagunk, de a legelterjedtebb az ügyfeleink körében a 20 órás szolgáltatáscsomagunk. Ennek lényege, hogy egy hónapban 20 órát dolgozunk azért, hogy az üzleti kommunikációd olyan fejedelmi legyen, mint amilyen király a céged. Egy hónap alatt 5 ember dolgozik azon, hogy a kommunikációd támogassa a marketing- és az értékesítési céljaidat, miközben egyre előrébb kerülsz a Google találati listáján a számodra fontos kulcsszavakra.

A 20 órás szolgáltatáscsomagtól el lehet térni. Van olyan ügyfelünk, akinek 45 órában támogatjuk a kommunikációját 3 weblapon. Akad olyan is, aki 10 órányi segítséget kér tőlünk rendszeresen. A szolgáltatáscsomagokat mindig az ügyfél igényeihez igazítjuk.
Óránként nettó 13e forintos óradíjjal dolgozunk.

„A Te írásodra lecseréltem a szöveget, s hogy dicsekedjek egy kicsit: az elmúlt napokban 50% is volt a konverzió!!!! Az ADWORSD hirdetésedre 320 kattintásból 160 iratkozott fel!!!! A többi napokon is stabilan 20% feletti, holott ez korábban 2-5% volt.
Köszönöm szépen a munkád, biztos, hogy még folytatjuk.”
Buzsáki Gábor
www.www.asztropatika.hu

Ez kell nekem is.
Segítsetek!

Mit tartalmaz a 20 órás szövegírás szolgáltatáscsomag?

A 20 órás csomagnak számos verziója létezik, ezért megmutatunk most néhányat, hogy kézzelfoghatóbb legyen számodra.

Keresőoptimalizált (SEO) értékesítési oldal 5 kampánylevéllel,
vagy
Értékesítési oldal, heti egy (havi 4) blogbejegyzés, linkmarketing,
vagy
Heti egy (havi 4) SEO blogbejegyzés, linkmarketing, Facebook kommunikáció,
vagy
Kulcsszóelemzés, SEO értékesítési oldal, 2 SEO blogbejegyzés, linkmarketing,
vagy
Értékesítési oldal, PR-cikkek, Adwords, Linkedin kommunikáció.

Nincs erre időm.
Profikra akarom bízni a kommunikációt!

Mennyibe kerül a 20 órás szövegírás szolgáltatáscsomag?

A szolgáltatásunk óradíja nettó 13.000 forint, azaz a 20 órás szolgáltatáscsomag díja nettó 260.000 forint.

Amennyiben jól működő vállalkozásod van, akkor akár egyetlen nagy megrendelésen ennek többszörösét meg tudod keresni. A cégedben jó munkát végeznek a marketingesek és az értékesítők is, ezért a profi online kommunikációd erőteljesen tudja támogatni a munkájukat.
A kollégáid kevesebb időt töltenek majd árajánlatok írásával, marketingszövegek, PR-cikkek, Facebook posztok írásával. Ráadásul a kommunikációd egységes képet mutat a jövőben, és gyorsabban ki tudod építeni a bizalmat a potenciális ügyfeleiddel.
Imádni fogod Te is a szolgáltatásainkat!

Ezt az összeget egy frissen diplomázott fiatalnak is kifizetnéd azért, hogy rábízd a hirdetések, reklámok, marketinganyagok elkészítését. De az ő munkája köszönő viszonyban nem lesz a miénkkel. A Te kimagasló eredményeket elért céged megérdemli, hogy a kommunikációja is olyan grandiózus legyen, mint a piaci sikerei!

Ráadásul a 100%-os pénzvisszafizetési garanciánk miatt egy percig nem kell aggódnod.
Minden kockázat a miénk!

„Kifejezetten tetszett a közös munka során, hogy nem kellett sokat magyarázni, nagyon hamar találtál megoldást az elképzeléseinkre. Mindig azt kaptam Tőled, amit vártam. Gratulálok!”
Dobay Róbert
www.blog.menedzsmentor.com

Ahhoz, hogy elkezdődhessen a közös munka,
rendeld meg a személyes konzultációt!

Akkor tudok neked személyre szabott megoldást kínálni, ha ismerem a jelenlegi marketing- és értékesítési stratégiádat, és feltárjuk a céljaidat. A személyes konzultáció egy órát vesz igénybe, és az ügyfeleinkhez hasonlóan Te is roppant elégedett leszel vele.

Kérj személyes konzultációt most:

Ki keres külsős partnert a szövegíráshoz?

Ma már egyre több cég keres megbízható partnert a szövegírási feladatok elvégzésére. Ennek oka, hogy az üzleti kommunikáció szélsebesen változó világában naprakész tudásra van szükség a szövegírás terén is. Egy kimagasló eredményeket produkáló vállalatban elvárás, hogy az üzleti kommunikáció támogassa a marketing és az értékesítési folyamatokat, miközben Google barát szövegekkel kommunikáljuk az erősségeket.

Nálatok a cégen belül kinek a feladata a szövegírás?

Az üzleti kommunikáció minősége alapjaiban határozza meg egy cég sikerét. A webszövegek, értékesítési szövegek, hírlevelek, blogbejegyzések, PR-cikkek, Facebook kommunikáció, linkmarketing, reklámszövegek, hirdetések, ajánlatok megírásával mindenhol foglalkozni kell.
Ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani.

Számos esetben a vállalaton belül nehéz egyetlen embert találni ezekre a feladatokra, mert speciális tudást igényelnek.

Ki keres külsős partnert a szövegíráshoz?A dinamikusan fejlődő cégeknél ideig-óráig működik, hogy minden szövegírási feladatot másnak adunk házon belül. Az értékesítési szöveg megírását kiadjuk egy értékesítő munkatársnak, a hírleveleket és a Facebook kommunikációt a marketinges menedzseli. A linkmarketinget és a SEO (Search Engine Optimization) feladatokat végezze az informatikus vagy a webfejlesztő. Mivel mindenkinek ezen kívül ezer feladata van még, ezért aztán az összhatás valahogy mégsem az igazi…

Ilyenkor választóvízhez érkezünk.
Vannak vállalkozások, amelyek megrekednek ezen a szinten, és nem tudnak tovább lépni. A kiváló cégek azonban tudják, hogy akkor tudnak sok pénzt keresni, ha azzal foglalkoznak, amihez igazán értenek. A polihisztorok ideje lejárt. Specialistákra van szükség. Ma már elfogadott, ha egy piacvezető vállalat segítséget kér egy adott részterületen. Biztos neked is sok olyan sikeres barátod van, aki marketing tanácsadóval, szövegíróval, tréner cégekkel, adótanácsadóval dolgozik együtt. Ez nem véletlen.

Segítség!
Hol itt egy profi szövegíró csapat?

A kommunikáció áldás vagy átok?

Amennyiben Te a szakterületeden olyan szereplő vagy, akinek az online kommunikációja ugyanolyan magas minőségű, mint a szolgáltatásai, akkor számodra a kommunikáció egy áldás.  Egyetértés van abban, hogy Te vagy a piacvezető.

Jó, ha egy cég tisztában van az erősségeivel, de ezeket az  erősségeket folyamatosan kell kommunikálni annak érdekében, hogy mások is tudjanak róla. Minden információt az ügyfeleknek rendelkezésére kell bocsátani, ami segít abban, hogy a legjobb döntést hozzák. Meg kell mutatni nekik, hogy pontosan mivel foglalkozunk, milyen esettanulmányaink (sikertörténeteink) vannak, és látniuk kell azt is, hogy az ügyfeleink mit gondolnak rólunk (referenciák).

Előfordul persze olyan helyzet is, hogy az internet torz képet mutat. Mondjuk, egy ifjú titán készít egy weblapot, és azon keresztül úgy mutatja be magát, mintha ő lenne a piacvezető, holott a szakértelme sehol nincs a régi motorosokhoz képest. Ilyenkor vérlázító, hogy erős online jelenléttel olyan képet tud kialakítani a potenciális ügyfelek fejében, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt. Személyes tanácsadások során rengeteg ügyfél panaszkodik arra, hogy a weblapjukat megelőzte a keresőben egy frissen diplomázott fiatal, aki semmit nem tud a szakmáról, viszont erős a Facebook kommunikációja.
Szerencsére az ilyen helyzeteket könnyen lehet orvosolni.

Profi segítségre van szükségem!
Tanácsadást kérek

 

A szövegírás ereje

Alaposan megtervezett online kommunikációval erős célpiacokat lehet meghódítani, ezért fontos, hogy ügyesebben használjuk a rendelkezésre álló eszközöket, mint a versenytársaink. Az üzleti kommunikáción belül nagyjából 15 féle terület van, amit eredményesen lehet használni. A leggyakrabban ezeket a csatornákat használják a cégek: hírlevél, blog, értékesítési oldalak, linkmarketing, Adwords, Facebook, PR (Public Relations), SEO (Search Engine Optimization, keresőoptimalizálás). Vannak ritkábban használt csatornák: Pinterest, LinkedIn, YouTube kommunikáció, Wikipédia, Gerilla marketing, Webinárium, DM (Direct Marketing), Telesales.

Minden cégen belül lehet olyan munkatársakat találni, akik valamennyire értenek egy-két területhez, de nehéz olyan belsős kollégát alkalmazni, aki mind a tizenöt területen otthonosan mozog. Ehhez már egy csapat kell, amely naprakész tudással van felvértezve.

5 gyakori elvárás a szövegírás kapcsán

A munkánkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ezért semmilyen kockázatot nem vállalsz, ha megbízol minket!A szöveg támogassa a marketingcéljaimat
Segítse az értékesítőim munkáját
Helyesírás terén legyen hibátlan
Google barát, azaz keresőoptimalizált legyen
Javítsa a cég megítélését, erősítse a PR-tevékenységünket

Ezek mind jogos elvárások.
És mi meg is tudunk nekik felelni.
Nézzük, miért érdemes minket választani?

Bejelentkezek személyes tanácsadásra

5 emberrel, 55 év szakmai tapasztalatával az üzleti kommunikációd 15 területét tudjuk úgy kiszolgálni, hogy ez kevesebbe kerül neked, mintha felvennél egy friss diplomást (nulla gyakorlattal).

„Zsuzsához fordultam egy problémámmal, mert szakértői segítségre volt szükségem egy fontos döntéshez. Még aznap elindított egy olyan csapatmunkát, hogy csak ámultam. Rajta kívül két kollégája is elkezdett dolgozni a döntéshez szükséges információk begyűjtésén és elemzésén. A Skype csoportkonferenciára már minden elő volt készítve, és negyed óra alatt elvitt a megoldásig, amire sose jöttem volna rá magamtól. Zsuzsa! Miért nem találtam Rád már korábban?”
Körtvélyesi Hajnalka
101onlinenemet.hu

Én is egy profi szövegíró csapatot akarok megbízni:

Scroll to Top