Rólunk

“A PR szolgáltatás kifejezetten jó volt. Ritka az, hogy egy cégtől többet kap a vállalkozás, mint amennyit ígérnek neki. Szép számban foglalkozott velünk a sajtó. Ennek köszönhetően elégedett voltam, teljesen rendben volt a szolgáltatás. Örülök neki, hogy ez így sikerült, ez tényleg azt mutatja, lehet a Langmár Kommunikációban gondolkodni.”

www.complexpress.hu

Rácz Péter

Ügyvezető igazgató

Complexpress Logisztika Kft.

„Örülünk neki, hogy minél több helyen meg tudtunk mutatkozni, a mi szakmánk kicsit elveszett a médiában. Nem nagyon szoktak cikkek megjelenni erről, inkább szaklapokban.
Azt gondolom, hogy jobban teljesített a PR cikk, mint gondoltam. Az a tapasztalatom, hogy akkor kerülünk előtérbe amikor gond van, nagyon kevés az előregondolkodás. Örülök neki nem csak a cégem szempontjából, hanem szakmailag is, hogy most nyilvánosságra került ez a téma.

Minden médiaszereplés jó, és nem feltétlenül csak a nagyok, a Blikk, a B Cool Magazin vagy a Heti TV – ezek fantasztikus eredmények, ám jók a kevéssé ismert felületek, mert lehet pont azok nézik meg, akik a jövőben üzleti partnereink lesznek. Hiszek abban, hogy a kicsiknek is nagyon jó vonzereje van.

Mindegyik médiamegjelenés hasznos számunkra, örülök nekik.”
www.raabmunkavedelem.hu

Váczi Tünde

Ügyvezető

Raab Tűz- és Munkavédelmi Szaküzlet

„Gyakorlatilag erre számítottam az alapján, amit előzetesen a Zsuzsi referenciaként megadott a PR szolgáltatáshoz. Voltak egész jó megjelenések. Maga a tény, hogy behívtak a TV-be is és érdeklődtek nagyon jó volt.

Minden megjelenés fontos. Hiszek, hogy minden lehetőséget ki kell használni, ami a jó munkát, a céget meg a képviselőit jól bemutatja. Örülök, hogy elindultunk ezen az úton.”

Varga Szilárd

Kereskedelmi Igazgató

Pauker Holding Kft

 
“Nekem eddig nagyon-nagyon bejön a PR szolgáltatás. Olyan helyekre jutottunk be, ahova be kell harcolnod magad, hogy egyáltalán foglalkozzon veled valaki. Most pedig kapkodnak utánunk. A Glamour leközölte a teljes cikket, az Index is megjelenítette. Ez nagyon jó! Két TV műsorba is behívtak minket, és még csak most ment ki a sajtóközlemény.”

Loksa Ágnes

Ügyvezető

Kitchen Of Health

“Az alapvető cél az volt, hogy pozitív médiamegjelenéseket generáljunk. Nagyon jó élmény, hogy mindegyik médium, ami felvette velünk a kapcsolatot rajtatok keresztül, teljesen pozitív volt.
Azt vártam, hogy lehozzák újságokban, online médiában a cikket, de például az EWTN TV, az RTL Fókusz, a Bézs rádió és a Klub rádió is megkeresett, illetve a Magyar Demokrata Újság is, ami egy elég színvonalas, sokak által olvasott hetilap. Kellemes meglepetés, hogy ilyen szintű megkereséseket is kapunk általatok.”

Császár Dalma

Ügyvezető

 
„Örültem a látványos sajtómegjelenéseknek. Néhány nap alatt 14, összesen pedig 18 megjelenésünk volt! Meglepett, hogy köztük rádiós felkérések is voltak, és jó érzés, hogy kezdünk bekerülni a köztudatba.
 
Azt gondolom, hogy jól választottunk témát, mert ez mások számára is érdekes volt. Nem tudtam, hogyan működik ez a rendszer, amiben ti dolgoztok, de meglepődtem, hogy rögtön pár nap alatt 14 megjelenésünk volt, összesen pedig 18. Mindegyiknek nagyon örültünk, de talán a Fanny Magazinnak és a Retro Rádiós megkerséseknek a legjobban.”

Kiss Marianna, Ügyvezető

MASC Kft

 
„Sikeresnek vélem, jól éltem meg a közreműködést, minden rendben volt. Mindent időben csináltatok, a kommunikáció is megfelelő volt. Elégedett voltam. Ezt is vártam valójában, mert régóta ismertelek benneteket. Pár éve követem a tevékenységeteket, és a referenciátokból erre számítottunk. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni.”

Sz. Dénes
 www.villamautonyitas.hu

“Sikerült közösen kitalálnunk egy cikket, egy témát, ami nagyon aktuális volt. Főképp ez volt az, ami sikerre vitte a dolgot. Összességében jó élmény volt, hogy olyan helyekre kerülhetett föl a PR cikk, amit sokan hallgatnak és olvasnak.

Teljes mértékben elégedett vagyok. Meglepődtem, hogy valóban ennyi helyre eljutott a sajtóközlemény, nem hittem volna. Nem volt ilyenben még részem, de összességében nagyon pozitív élmény volt.”

www.impulzmkp.hu

Szabó Tímea
Impulz Mozgásközpont

Nagyon ritka kincs egy olyan szolgáltató cég, ahol a határidő szent és sérthetetlen. Ebben a bizonytalan világban egy megnyugtató.

És az a cég, amelyik sikerdíjas megbízással vállal újságcikk megjelenést, az biztosan tud valamit. 🙂

Zsuzsa örökké pozitív stílusa és lendülete áthatja az egész céget.

www.moderator.hu

Juhász Attila
Rendszerépítő

Hát ez a szöveg több mint jó lett, sőt egyenesen zseniális!!! Komolyan, itt ülök olvasom és nem térek magamhoz!!

Fantasztikusak vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm!!!! 🙂

www.szakacspaul.hu

Szakács Paul
Fotográfus

“Nagyon meglepődtem. Fel se bírom fogni igazából. Igazából reménykedtem benne, de nem számítottam rá, hogy ennyi médiamegjelenés lesz a PR szolgáltatásból. Örülök, hogy ilyen pozitívan álltak hozzá az emberek. Amit a Langmár Kommunikációtól kaptam, hogy végig ott voltak velem s fogták a kezem s most sem engedték el, annak ellenére, hogy már végeztünk a munkával az elképesztő. Összebarátkoztunk, személyesebb lett a kapcsolatunk. Bőséges cserét kaptam, amire nem számítottam. Nagyon örülök.”

www.tokeletesrandi.hu

Pataki Nóra
Randi helyszín specialista

Gyorsak, nagyon gyorsak vagytok, és nagyon elégedett vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyik pillanatról a másikra történnek a gondolatcserék, és meg is valósulnak. Nem voltam ehhez hozzászokva.

Amikor bármit el akar az ember intézni, idő kell hozzá. És itt azt tapasztalom, hogy nincs beletéve idő. Jön egy gondolat, érvelünk és máris megjelenik, máris kész van. Teljes mértékben nyugodt és ellazult vagyok ezzel kapcsolatban. Néha azt érzem nekem kell felgyorsulnom hozzátok.

Minden, amit megbeszéltünk mindig úgy volt, ahogy megbeszéltük. Az időpontok, a témák. Például megbeszéltünk valamit reggel és estére már kész is volt. Ez szenzációs, korábban nem ehhez voltam szokva! Nekem kell felzárkóznom a gyorsaságotokhoz.

Köszönöm! Profik, nagyon profik vagytok és imádom a muzsátok!

www.diaconescugabi.com

Diaconescu Gabriella

Élet-rendbehozatali specialista.

Kedves Langmár Csapat! Nem véletlenül kértelek meg benneteket, hogy segítsetek nekem, hiszen az, ami a ti csodás tudásotok, az írás számomra nehéz dolog.
Imádom azt a pontos precíz tudással és kommunikációval teli csapatmunkát, ahogy dolgoztok.
Sokat jelentett számomra a PR cikk és tudom, hiszen mérhető a sikere is, amit általatok kapott a Természet Operaháza!
Szívem minden melegével köszönöm nektek!
Folytatjuk a közös munkát!
Köszönöm Zsuzsi neked és munkatársaidnak, hogy ennyire éreztek és ránk tudtatok hangolódni!
Köszönöm Niki neked is a pontos kommunikációt és a kedvességedet! Sokat teszel hozzá te is a jó csapathoz!
Ölellek benneteket!

Tisza-tavi Fesztivál

Csak ámulok és bámulok. Iszom Szilvi szavait. Le vagyok nyűgözve. Ez kell az embereknek, ilyen weboldal nem lesz még egy, mert mindegyik olyan távolságtartó és olyan kényszer van hogy vegyél tőlem, de nem foglalkozok a lelkeddel. Itt pedig, ahogy elolvassák a termékleírást, már egyből lehet érezni a törődést, és hogy nem eladni akarunk, hanem élménnyel gazdagítani, és ezért fog nekik kelleni.
Vevő akarni fogja!
Már mindegyiket elolvastam 5-6 szor, és nagyon tetszik, egyik kedvencem a kolozsvári túrós csuszája.
Engem is teljesen beindít és új inspirációt kapok, akárhányszor elolvasom. Akinek pedig felolvasok egy kártyát látom rajta a féltékenységet.
Öröm ilyen csapattal dolgozni én már csak tudom. A többieket pedig hadd egye a fene!

Nagy ölelés nektek a munkátokért!

ügyfélvélemények videón

Mit adott neked a tréning?

Ingyenes Előadás:

Szakértői Státuszépítő Tréning:

Topp Kommunikációs Tippek Tréning:

Értékesítési Szövegírás Tréning:

Scroll to Top