Hozzon vevőt a weboldal! Profi szövegírás piachódítóknak

Ha azt akarod, hogy eladjon a weboldalad, a szövegírást nem bízhatod a titkárnőre, hogy írja meg a szabadidejében. Nem tanácsos egyedül sem nekivágni, mert a vevőket hozó szövegírás külön szakma, külön játékszabályokkal.
 
Ezért ma már az összes piacvezető cég megbízható partnert keres a webszövegírással, reklámszöveggel és az érkezőoldallal kapcsolatos feladatok elvégzésére. 
 
Mi 2008 óta támogatjuk ebben 120-nál is több stabil partnerünket, akik eddig Magyarország és a nagyvilág legalább 70 városából kerestek fel minket. A szövegírás témájában közölt több mint 500 cikkünkkel a webszövegírás és az online üzleti kommunikáció hazai szakértőinek számítunk.

Profi szövegírás piacvezetőknek

Mit tudunk nyújtani Neked a szövegírás terén?

Minden eddiginél több vevőt annak köszönhetően, hogy az általunk reklámszövegek és érkezőoldalak nem az öncélú kreatív játékot, hanem a mérhető eredményeket helyezik előtérbe.

Cégünk küldetése: partnerünk szolgáltatását vonzóvá tesszük azzal, hogy érthetőbben kommunikáljuk az erősségeit. A partnerünk portékáját annak legszebb fényében, úgy mutatjuk be az ügyfelének, hogy az ideális vevője a vágyait és problémáit felismerve vásárlással reagáljon.

Helyezd profi kezekbe az online marketinged!

Ebben tudunk támogatni személyesen Téged is, ha azt szeretnéd, hogy többé ne a marketinggel, hanem csak az ügyfelek kiszolgálásával kelljen foglalkoznod, hiszen a profi szövegírás nélkülözhetetlen egy kimagasló eredményeket felmutató cég életében.

Mert ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani.

A Te írásodra lecseréltem a szöveget, s hogy dicsekedjek egy kicsit: az elmúlt napokban 50% is volt a konverzió! Az ADWORSD hirdetésedre 320 kattintásból 160 iratkozott fel! A többi napokon is stabilan 20% feletti, holott ez korábban 2-5 % volt. Köszönöm szépen a munkád, biztos, hogy még folytatjuk.

(Buzsáki Gábor, http://www.asztropatika.hu)

Rendeld meg a szolgáltatást most:

Mitől több a webszövegírás, ha mi nyújtjuk?

Webszövegeink, érkezőoldalaink nem álmodozó kreatívok agymenései, hanem precízen működő eladási eszközök.

Célpiacodtól függően az általunk írt reklámszövegek nem csupán eredetiek, szórakoztatóak és szellemesek tudnak lenni és/vagy pontosak és olvasmányosak, miközben a szakértelmedet is kommunikálják, hanem mindenekelőtt működnek az eladás terén, mert:

 • támogatják a marketingcéljaidat
 • segítik az értékesítőid munkáját
 • helyesírás, stílus terén hibátlanok
 • Google-barátak, azaz keresőoptimalizáltak
 • javítják a céged megítélését, erősítik a PR-tevékenységedet

9 emberrel, több mint 10 év szakmai tapasztalatával az üzleti kommunikációd 15 területét tudjuk úgy kiszolgálni, hogy ez kevesebbe kerüljön Neked, mint ha mindezt házon belül próbálnád megoldani egy friss diplomással, aki nulla gyakorlattal rendelkezik a területen.

Profi szövegírás piacvezetőknek: mérhető eredmények

Semmi művészkedés, semmi lilaság! Munkamódszerünk erősségei:

 • statisztikákban, mérőszámokban gondolkodunk, növekedést érünk el
 • találgatások helyett tanulással kezdünk: utánajárunk a témának, és minden olyan információt megszerzünk, ami a sikerhez kell, felhasználjuk a megrendelőnk piacismeretét
 • nem vagyunk Mekk mesterek, értünk mindenhez, ezért alaposan megismerjük a szolgáltatást, terméket, amiről írunk, és részletesen tájékozódunk a konkurenciáról is
 • az erősségeket hangsúlyozzuk, de nem túlzunk (és persze sosem állítunk valótlant, hiszen az mindig visszaüt)
 • építjük a céged szakértői státuszát
 • bizalomépítő elemeket teszünk a szövegbe, amelyek megkönnyítik a vásárlói döntést 
 • vásárlásra ösztönző módszereket alkalmazunk, amik NEM a nyomulós eladással egyenlőek, hanem az ügyfeled problématudatából kiindulva a vágyaira hatnak 

Mivel a célunk az, hogy a weboldalad vevőket hozzon, webszövegeink nem hasraütéssel és rizsázással készülnek, hanem profi üzleti kommunikációs és szövegírás módszereket használunk a reklámszöveg és az érkezőoldal megírása során. 

Már sok szövegíróval dolgoztam, de egyik sem volt ilyen gyors, pontos és hatékony. Zsuzsára kifejezetten illik az a megjegyzés, hogy kiválóan lehet vele együttműködni. Igazi csapattárs. Mindig lehet rá számítani, ha megígér valamit, határidőre teljesíti. Ilyen partnerre vágyik egy projektvezető!

(Gyurka András, Siker Konferencia Kft.)

Bevezető webszövegírás ajánlatunk 

Bármely valamirevaló cég meggyőző online jelenlétéhez nélkülözhetetlen a kifogástalanul megírt, ütős érkezőoldal

Ezért 100%-os elégedettségi garanciával vállaljuk egy 2 oldalas értékesítési szöveg megírását 80 000 Ft + ÁFA áron, amihez most 3 promólevél jár ajándékba, hogy azonnal kipróbálhasd, mennyire működik az új érkezőoldal. 

Igen, jól olvastad: garanciánk 100%-os, hiszen mi bízunk annyira a tudásunkban, hogy megkönnyítettük számodra a döntést. Ha webszövegírást rendelsz tőlünk, semmit sem kockáztatsz, mert ha elégedetlen vagy a munkánkkal, akkor visszautaljuk a pénzedet.

Mint látod, elmondható, hogy a piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, mert meggyőződésünk szerint a kiváló cégek megérdemlik, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk is. Ha Te is ilyen remek céget irányítasz, illetve villámgyorsan fejlődni szeretnél, akkor Neked is szívesen segítünk. 

Profi szövegírás piacvezetőknek

Hívj fel, vagy írj nekünk, hogy megtapasztald, milyen eredményeket hozhat számodra a szakszerű szövegírás!

Az ember megtanulhat sok mindent, de van, amihez érzék is kell. A szövegírás is ilyen. Lehet szakértő valaki a saját területén, attól még a weboldalának a szövegét ha elkezdi megírni, rájön, hogy ez sokkal komolyabb kihívás, mint azt elsőre gondolná. Közben persze elmegy egy csomó ideje, és az oldal se lesz olyan, mint amikor egy profi csinálja meg.

Amikor Zsuzsa csinálja meg az oldal szövegét, akkor nincs gond azzal, hogy vajon mikorra lesz kész, a megcélzott emberek nyelvén íródik-e a szöveg, a keresők mennyire fogják szeretni az oldalainkat. Ezek mind tudnak működni.

(Péchy Imre, http://www.baromedical.hu)