Médiamegjelenések potom áron

Mi ez a PR szolgáltatás nálunk? Az ötletet az hozta, hogy az egyik ügyfelünk bekért rajtunk keresztül 3 médiához árajánlatot. Az ajánlatok egy cikk lehozására a következők voltak: 300.000 Ft, 250.000 Ft, 125.000 Ft. Mindegyik weboldal jól felépített tartalommal bír, hosszú évek óta a piacon vannak, és jó áron kínálják ezeket a megjelenéseket, azaz nem olyan példákat ragadtam ki, ahol a lehúzás a lényeg. 

Gyorsan kiderült, hogy mi ennél sokkal jobbat tudunk adni. És úgyis azon törtük a fejünket, hogy mivel tudnánk jó nagyot lendíteni a vírushelyzet által meggyötört ügyfeleinken. Így megszületett a brutálisan jó PR ajánlatunk. Az első hetekben lelkesen, de még óvatosan próbálgatták a cégek, mára pedig egy nap alatt több megrendelés is érkezik rá.

Ajánlatunk dióhéjban (ha sietsz):
Nettó 30.000 Ft/db áron tudsz bekerülni a médiába

Gyorsítósáv a jó hírnév eléréséhez

Amikor erős egy cég PR-ja, jók a marketingfolyamatok, akkor rövidebb az értékesítési ciklus, mert hamarabb szavaznak bizalmat a vevők egy klassz cégnek.

Szakértői státuszépítés

Plasmatech 18 médiamegjelenés

Hírös Agrária 21 médiamegjelenés

Rólunk írták: összegyűjtöttük a legutóbbi Hírös Agrária megjelenéseket>>>

Mapei 10+ médiamegjelenés

Íme az ütős ajánlatunk médiamegjelenésre

Összeállítottunk egy csomagot, ami nettó 30.000 Ft-os áron (nem írtuk el, harmincezer forintos áron) kínálja az egyedi megjelenéseket a médiában. A minimum PR-megjelenés, amit garantálunk, hogy 5 eltérő felületen fogod olvasni a cégedről írt cikkeket. 

  • Ennek a PR-csomagnak a díja 5 megjelenés esetén nettó 150.000 Ft.
  • Ha ügyesek vagyunk, akkor 10 helyen is lesz megjelenésed, ennek a díja 300.000 Ft.
  • Amennyiben szuperszónikus a hír, amiről be tudunk számolni, és 15 megjelenést is elérünk vele, akkor 450.000 Ft-ot (15 db x 30.000 Ft = 450.000 Ft) fizetsz nekünk. Ebben az esetben behűtheted a pezsgőt és készítheted a konfettiesőt, mert ez elég jól építi a céged felé a bizalmat.

Jöhet még egy kis cherry meggy a tejszínhab tetejére?

A csomagajánlatban benne van, hogy minden megjelenésedről írunk egy rövid, max. 300 karakteres bejegyzést a blogodba, hogy fennmaradjon az utókor számára is, hogy hány helyen írtak rólad.

Nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani.

Nem való mindenkinek

A projektet nem tudjuk minden ügyfélnek elvállalni. Ahol mi segítjük ma is az üzleti kommunikációt, ott folyamatosan építjük a szakértői státuszt, így van blog, vannak csalik, és be tudunk számolni egy hírértékű információról. Ha nem mi írjuk még a webszövegeit, az nem akadály, amennyiben profi a kommunikáció. Ha viszont egy olyan kedves új ügyfél jelentkezik erre a szolgáltatásra, akinek a honlapján csak annyi az infó, hogy „Üdvözöljük Önt a Kovács Kft. honlapján!”, soha nem frissíti a weboldalát („Cégünket 1991-ben alapítottuk.”) és arról akar megjelentetni egy cikket, hogy „vegyetek nálam almát, mert finom”, az nem fog menni. Az értékesítési szöveg, az nem PR-szöveg. Ha ezt szeretné megjelentetni valaki, akkor itt mi sem tudunk varázsolni, így ebben az esetben visszautaljuk a szolgáltatás díját. B verzió lehet, hogy külön díjért megírunk neki egy új letölthető tanulmányt vagy marketingszöveget, mint ahogy azt például a Mapeinek is tesszük negyedévente.

Ha van weblapod, és dolgoztál velünk, akkor tudod, hogy mennyire fontos a szakértői státuszépítés, hiszen a holnap kihívásainak nem lehet megfelelni a tegnap tudásával.

Ezt az ajánlatot Neked találtuk ki.

Játék, avagy gyorsaké a szerencse!
Benne leszel az első 20-ban?

Nekünk a kommunikáció a szenvedélyünk, és nagyon akarok segíteni a kiváló vállalkozóknak. 20 PR-cikket tudunk megjelentetni egy hónap alatt. Ennyire van kapacitásunk, úgyhogy gyorsan jelentkezz!

Hívd most a PR forródrótot a részletekért a
+36-30-628-9177-es számon!

Miért ilyen olcsó?

Ha igénybe veszed ezt a padlóáras szolgáltatást, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy a sikeredről beszámolunk a blogunkban is. Összesíteni fogjuk, hogy milyen értékben számlázták volna le a különböző weboldalak a médiamegjelenéseket. Ez meg fogja mutatni, hogy mi lesz a későbbiek során az ára ennek a szolgáltatásnak. Én biztosra veszem, hogy olyan két-háromszoros áron fogjuk később kínálni, mert annyiért is brutál jó ajánlat.
De ez még a jövő zenéje.
Te most jókor vagy jó helyen, azaz az elsők között csaphatsz le erre a lehetőségre!

Add meg az adataidat, és hamarosan küldjük a díjbekérőt a nettó 150.000 Ft-ról. Amint beérkezik az összeg, kollégánk időpontot egyeztet veled egy interjúra.

Érdekel, kérek még információt!

Mit mondanak azok, akik már igénybe vették a szolgáltatást?

Kedves Langmár Csapat! Nem véletlenül kértelek meg benneteket, hogy segítsetek nekem, hiszen az, ami a ti csodás tudásotok, az írás számomra nehéz dolog. Imádom azt a pontos precíz tudással és kommunikációval teli csapatmunkát, ahogy dolgoztok. Sokat jelentett számomra a PR cikk és tudom, hiszen mérhető a sikere is, amit általatok kapott a Természet Operaháza! Szívem minden melegével köszönöm nektek! Folytatjuk a közös munkát! Köszönöm Zsuzsi neked és munkatársaidnak, hogy ennyire éreztek és ránk tudtatok hangolódni! Köszönöm Niki neked is a pontos kommunikációt és a kedvességedet! Sokat teszel hozzá te is a jó csapathoz! Ölellek benneteket!
Ildikó
Tisza-tavi Fesztivál, szervező

Hogy jutottunk el odáig, hogy az étkezőben ugráltunk örömünkben? Megrendeltünk egy cikkírás szolgáltatást Zsuzsától, amit versenyautó sebességgel teljesítettek. Akkor robbant az örömünk, amikor befutott a Magyar Nemzet-beli megjelenésünk. Oda igen nehéz bejutni. Egyéni vállalkozóként építjük csapatunkat profi ügynökségek közreműködésével.
Vásáry Tamás, Mező Tibor és Vinnai Zita
www.omscentenarium.hu

Scroll to Top