Online marketing tanácsadás a bevételgenerátor weblapért

Karantén ajándék a tanácsadáshoz

Mivel a korona vírus idején nem javasolt a személyes találkozás, az online marketing tanácsadást online eszközön (Skype, Zoom stb.) vagy telefonon tartjuk meg. Kárpótlásként, ha megrendeled az egyórás tanácsadást, egy 7 oldalas elemzést kapsz tőlünk a weboldaladról.

Nyújtózz ki, és lazíts! A weboldalad éjjel-nappal elad helyetted emberi beavatkozás nélkül is. Te nyugodtan pihenhetsz, vagy dolgozhatsz a céged más területein.

De vajon mi kell ahhoz, hogy ilyen önműködő bevételgenerátor legyen a honlapod?

Ezt a kérdést válaszolja meg neked az általunk nyújtott online marketing tanácsadás. Nem kell „imádnod” a kritikát ahhoz, hogy érdemes legyen a kommunikációs szakértőnkkel átnézetned a honlapodat. Mert a cél nem az, hogy porba döngüljük, hanem hogy azt erősítsük nálad, ami a legjobban működik.

 

Ennek érdekében nem általánosságokról fogunk beszélni, hanem személyre szabott, konkrét ötleteket és teendőket javasolunk számodra az egyik legértékesebb szolgáltatásunk, az 1 órás online marketing tanácsadás során. 

A konzultációt követően önállóan is alkalmazható receptet kapsz az üzleti kommunikációd felpezsdítésére, és látni fogod azokat a fejlesztési irányokat, amerre valóban érdemes elindulnod, ha előkelőbb Google-helyezést és több ügyfelet szeretnél.

Online marketing tanácsadás, hogy ügyfélcsap legyen a honlapod

Tuti, hogy a leendő vásárlód előbb az interneten tájékozódik a területedről, mielőtt döntene. Ahhoz, hogy megfogd, és ne a konkurenciádhoz menjen, nem a méregdrágán fizetett reklám kell, hanem előkelőbb Google-helyezés.

A semlegesnek gondolt keresőmotorban az emberek jobban bíznak, mint a csillogó-villogó bannerekben, harsány reklámfelületekben. Mert a mai vásárló önállóan szeret tájékozódni, úgy, hogy a kérdését beírja a keresőmezőbe. Nos, ezért érdemes előrébb kerülnöd a találati listán, hogy az elsők közt legyél, akik a problémájára megoldást kínálnak.

Több látogató a weboldalon: nagyobb bevétel

Nem kell hozzá a valószínűségszámítás mesterének lenned, hogy munkára fogd a nagy számok törvényét.  A törvény azt mondja ki, hogy egy kísérletet sokszor elvégezve az eredmények átlaga egyre közelebb lesz a várt értékhez. Magyarul: ha többen érkeznek honlapodra, akkor rövid időn belül megnő a profitod. Feltéve, ha az online marketing tanácsadás alapján kiküszöbölted a gyakran előforduló vásárlásgátló tényezőket, zavaró hibákat.

Mit hoz neked a konyhára ez a személyes konzultáció?

A válasz egyértelmű: új ügyfeleket a Google által. Több mint 7 éve, a jelenlegi formában 2008 óta foglalkozunk ezzel a nemes céllal: a partnerünk termékét, szolgáltatását vonzóvá tesszük azzal, hogy érthetőbben kommunikáljuk az erősségeit. Ügyfelünk portékáját annak legszebb fényében, úgy mutatjuk be a célközönségének, hogy erre a fizetőképes, minőségi vevő (a vágyait és problémáit felismerve) vásárlással reagál.

Online marketing tanácsadás, hogy ügyfélcsap legyen a honlapod

Az 1 órás online marketing tanácsadás során üzleti kommunikációs szakértőnk, Langmár Zsuzsanna 11 szempont alapján fogja átnézni a jelenlegi honlapodat. Miután előzőleg kiértékelte online üzleti kommunikációdat, Skype-on (vagy telefonon) egy kellemes és hasznos beszélgetést fogtok folytatni arról, hogy miként növelheted az eladási statisztikáidat.

Zsuzsával társalogva az idő gyorsan repül! De 60 perc után biztosan tudni fogod, hogy mik a varázsszavak, amiket használnod kell, és pontosan milyen területeket kell fejlesztened ahhoz, hogy lényegesen megnöveld a weblapod látogatottságát – és ezzel az eladásaidat.

Mindez csupán nettó 25 000 Ft-os befektetést igényel részedről. Ezért az árért pontos, személyre szóló cselekvési tervet kapsz, ami egyszer és mindenkorra eligazít az online üzleti kommunikáció agyonbonyolított és túlködösített területén.

Rendeld meg itt a személyes online marketing tanácsadást:

Miért ennyire alacsony az online marketing tanácsadás ára?

Mert jelenleg nagyon sok vállalkozó fejében zűrzavar van az üzleti kommunikáció terén. Nekünk az a küldetésünk, hogy ebben segítsünk a cégeknek, mert a kommunikáció a mi szenvedélyünk. Erről blogolunk 2008 óta többezer embernek, erről írunk cikkeket havonta 8-10-szer a médiába. Erről tartunk előadásokat és tréningeket, és ezt kínáljuk az ügyfeleinknek is. 

Nem az a célunk, hogy megmutassuk neked, hogy ez egy olyan bonyolult terület, hogy még az alapszavakat sem érted benne. Meggyőződésünk, hogy csak azok az elméleti szakemberek burkolóznak szakszavakba, akik őrizni akarják egy terület titokzatosságát, mert maguk sem képesek átlátni a lényegét és az összefüggéseket. 

Ezért a 25 000 Ft-os online marketing tanácsadás során érthetően és egyszerűen, gyakorlatiasan eligazítunk ezen a teljes szakterületen.

Na és az eredmény? A statisztikák azt mutatják, hogy átlagosan 20-30%-kal tudjuk  javítani az aloldal eredményességét (konverzióját), ha követjük az 1 órás online marketing tanácsadás során előírt gondolati láncot. 

Ez az a bizonyos bevételgenerátor weblap, amiről minden vállalkozó álmodik!

Személyes online marketing tanácsadás rendelés:

Mit mondanak erről az 1 óráról az eddigi ügyfelek?


Személyes konzultációt kértem Zsuzsitól induló marketing tevékenységünkhöz. „Csak” két dologban segített: abban amit megkérdeztem és abban, amit meg sem tudtam még fogalmazni. Az egész csapat profi, céltudatos és figyelmes. A szerződéssel kapcsolatos kérésem kezelése megerősített benne, hogy nem csak mások helyett kommunikálnak szuperül! Várom a közös munkát!
GELB TAMÁS, Ufleet Kft.


A könyvem FB-hirdetéseinek beindításához kaptam röpke 60 perc alatt egy teljes menetrendet. Gyakorlati szempontú, azonnal használható tippeket arra vonatkozóan, hogy milyen jellegű hirdetéseket célszerű futtatni, hogyan érdemes célozni, hogyan kezeljem a költségkereteteket, hogyan kell tesztelni és mérni az egyes hirdetések eredményességét és ezek alapján hogyan kell majd optimalizálni a hirdetéseket. Amire nem gondoltam, hogy meg kellene kérdeznem, arra is felhívták a figyelmem. Nagyon profi, összeszedett, világos, lényegre törő konzultáció volt, aminek a végén úgy álltam fel a notebook mellől, hogy egy pontos listám volt arról, hogy mit és hogyan kell tennem.
RÓTH DÉNES, tolvajacegedben.hu/


Zsuzsa a legjobb szövegíró és az egyik legmegbízhatóbb ember, akit ismerek.
GOLDMANN DÁVID, hun2.org/blog


Nagyon elégedett vagyok. Felkészültségük kifogástalan. Sok olyan dologra hívta fel a figyelmemet, ami fölött elsiklottam. Ezt még idejében ki kell tudjuk javítani. Hasznos volt számomra ez a konzultáció.
WINDTNÉ BOZOR ZSUZSANNA, Wicorp Kft.
 

Megbeszélésünk során csupa olyan dolog hangzott el, melyek egyenként is nagyon fontos szerepet játszanak a jövőbeni elképzeléseinkben
Személyedben egy olyan szakembert ismertünk meg, aki magabiztosan mozog ezen a területen. Meglátásunk szerint a Ti szakmai közreműködésetek rengeteg gondot és terhet venne le a vállunkról.

ZACHÁR ZSOLT, Ezüst Kaméleon Kft.
 

Tök jó volt ránézni egy kicsit kívülről és stratégiai nézőpontból a dolgainkra. Megerősített, felhívta a figyelmet a hiányosságainkra. Reményt adott, hogy egy átgondolt marketinget fogunk a jövőben csinálni a mostani ösztönös helyett.
PIROSKA GYULA, www.seminarconsulting.hu


Zsuzsához fordultam egy problémámmal, mert szakértői segítségre volt szükségem egy fontos döntéshez. Még aznap elindított egy olyan csapatmunkát, hogy csak ámultam. Rajta kívül két kollégája is elkezdett dolgozni a döntéshez szükséges információk begyűjtésén és elemzésén. 
A Skype csoportkonferenciára már minden elő volt készítve, és negyedóra alatt elvitt a megoldásig, amire sose jöttem volna rá magamtól.
Zsuzsa! Miért nem találtam Rád már korábban?
 
KÖRTVÉLYESI HAJNALKA, 101onlinenemet.hu