Marketing Évtervező Tréning: Stresszmentes hatékonyság 2019-re!

Az Évtervező Tréning arról szól, hogyan érd el nyugodtan a profitot, kapkodás nélkül. Méghozzá azért, mert a stressz nemcsak az idegeidnek árt, hanem az üzleti kommunikációdnak, az online jelenlétednek sem tesz jót.

A halogatásból kapkodás lesz, a kapkodásból pedig arcpirító hibák, amiket sohasem követtünk volna el, ha elegendő időt hagytunk volna magunknak a tervezésre. Vagy ami még rosszabb: néma csend és hullaszag, sehol semmi kampány, sem következetes jelenlét, úgyhogy aztán legfeljebb árleszállítással akciózva lehet valamit is eladni.

Alkoss marketingtervet 2019-re az Évtervező Tréningen!

Alkoss marketingtervet 2019-re az Évtervező Tréningen!

A céltételezés szabályairól, a személyes hatékonyság és az előre tervezés titkairól általában is érdemes év elején tanulni, mert egy ilyen képzés lendületet és inspirációt ad. Csakhogy a lelkesedés még nem minden. Hiánycikk az olyan képzés, ahol azt is megtudhatod, hogy miként valósítsd meg lépésről lépésre azt, amit kigondoltál.

Ha a lépések nem mérföldesek, de rendszeresek, akkor kisebb erőfeszítés kell a haladáshoz, hiszen egyszerre mindig csak néhány, jól átlátható, körülhatárolt feladatod van.

Az eredmény? Stresszmentes személyes hatékonyság egész évre, egy olyan jól megalapozott marketingtervnek köszönhetően, ami nem hagy fehér foltokat a naptárban, és még jobban kihasználhatóvá teszi az év közben adódó lehetőségeket.

Bátran tűzz ki nagy célokat magadnak 2019-re, és fogadni merek veled, hogy legalábbis sokkal közelebb kerülsz hozzájuk, ha az Évtervező Tréningen tanított módszert követed. Az online kommunikáció receptje segítségével lehetséges lesz meghaladni az idei évi rekordodat, és elindulni a minden eddigit meghaladó értékesítési statisztikák felé.

Mit jelent az Évtervező konkrétan? Miről lesz pontosan szó?

Arról, hogy milyen kommunikációs csatornákat kell használnod, milyen ritmusban, mikor és hányszor – nemcsak úgy általában, hanem neked, szermélyesen – ahhoz, hogy soha ne fogyj ki az ügyfelekből

A Tréningről nem csupán hasznos tudással a fejedben térsz vissza a cégbe, hanem egy személyre szabott Kommunikációs Mátrixszal, amit közösen dolgozunk ki számodra. Egy ilyen terv ahhoz kell, hogy év közben ne sodorjanak el az események és a tennivalók, hanem következetesen tudd használni értékesítésre az internetet.

Ezt a módszert követve elérheted, hogy ütős kampányaid eleve készen álljanak, amikor év közben eljön a lehetőség a futtatásukra, és már csak a megvalósítással, ne a tervezéssel és az ötleteléssel kelljen törődnöd, ha eljön a cselekvés ideje.

Megjósolom: 2019-ben nagyobb gondod lesz a kiszolgálással, mint az ügyfelek hajkurászásával. De soha nagyobb problémád ne legyen! :) 

A marketingterv: kipipálva!

Mit jelent az Évtervező konkrétan?

Mi lesz az Évtervező Táblázatodban?

Az 5 legfontosabb online kommunikációs csatorna: a blog, a Facebook, az Instagram, a YouTube, a LinkedIn, sőt az offline marketinged optimális ütemezéséhez is kulcsot kapsz a tréningen. 

Mindössze 3 óra alatt kitisztul számodra, hogy mi a cél és mi a legeredményesebb stratégia; hogyan tervezz, pontosan mi a kommunikáció optimális gyakorisága, ami neked testhezálló lehet, és még arról is hallhatsz az Évtervező Tréningen, hogy miként mérd fel az ügyfeleidet hajszálpontosan úgy, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből.

Nem fogjuk ám szükségtelenül húzni a szót, hiszen az idő pénz. De arra biztosan számíthatsz, hogy az alábbi előnyökkel maradandóan gazdagodni fogsz:

  • letisztul a stratégia, ami a sikerhez kell: pontosan érteni fogod, hogy mit mire használj, és ennek alapján azt is, hogy mibe mennyi energiát fektess
  • ennek az egy életre elsajátított elméleti tudásnak az alapján készítesz egy átfogó tervet, amit be is fogsz tudni tartani úgy, hogy már az első negyedév végén látszani fognak az eredmények
  • sokkal több szabadidőd marad év közben, mert az előre kidolgozott kommunikációs tervnek köszönhetően nem alakulnak ki SOS állapotok, nem kell többé kapkodni
  • kreativitásod, spontán ötletgyárad még jobban beindul, mert a terv az utólag előálló aktualitásoknak is hagy helyet, sőt: a tervezés biztonsága az, ami stabil hátteret ad majd az ötleteléshez

Az Évtervező Tréning részvételi díja bevezető áron csak 20 000 Ft!

Ez kb. annyi, amennyiért egy profi konzultánssal legfeljebb a problémákat tudnátok megbeszélni anélkül, hogy elkezdenétek kidolgozni hozzájuk a megoldásokat. Itt azonban teljes stratégiai tervet kapsz, amit csak alkalmaznod kell, minden felesleges töprengés és bizonytalanság nélkül.

Mi a biztosíték arra, hogy hasznos lesz számodra a Marketing Évtervező Tréning?

Semmit sem kockáztatsz, csak nyerhetsz, ha most befizeted a részvételi díjat, mert a teljes anyag letesztelt technológián alapul, amelynek eredményességéről dicshimnuszokat zengtek mindazok, akik részt vettek a sokkal kevesebb infót kínáló, hasonló témájú díjmentes előadáson:

Alapvető strukturális működési tippeket kaptam. Rendszerben való munkára látást. Nagyon pozitívan hatott rám.” (Tóth László)

Jól átgondolt és felépített volt. A hírlevél tipp tetszett a legjobban.” (Csiszér Éva)

Stratégiai tervek kidolgozását adta a tréning.” (Parsób Csaba)

Nagyon sokat adott, annyira kezdő vagyok ezen a téren, hogy lelkesedéssel hallgatom Zsuzsa minden szavát. A blogírási tanácsok nagyon hasznosak voltak.” (Németh Mária)

Csillogó szempár garancia: így semmit sem veszíthetsz!

Csillogó szempár garanciaUgyanakkor, mint minden termékünkre és szolgáltatásunkra, a Marketing Évtervező Tréningre is érvényes a Langmár Kommunikáció speciális, 100%-os pénzvisszafizetési garanciája

Ez az a bizonyos csillogó szempár garancia, amit csakis mi vállalunk arra, hogy elégedett leszel a tréninggel, mert ennyire biztosak vagyunk az átadott tudás értékében és abban, hogy ez a módszer működik. Ha nem így lesz, akkor visszafizetjük neked a képzés árát. Ilyenre egyébként nálunk még egyszer sem volt példa, bátran merjük vállalni.
 

Időpont: 2019. január 24., csütörtök, 13:00–16:00
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Jelentkezz a Marketing Évtervező Tréningre itt: