AMIN NEM ÉRDEMES SPÓROLNOD: LEKTORÁLÁS (ÁTNÉZÉS) A PROFI MARKETINGÉRT

Önmagában, szövegírás nélkül is igényelhető lektorálás szolgáltatásunk

Lehet, hogy igazságtalan, de a helyesírási bakik, fogalmazási hibák és központozási zavarok a céged honlapján rögtön arra engednek következtetni, hogy a munkádban, szakterületeden sem vagy eléggé alapos. Ráadásul, miután a tárhelyre, a webesre és hirdetésekre költöttél, kár lenne ezen megcsúszni, rossz benyomást kelteni az igényesebb érdeklődőkben.

Milyen cég ez, ha még ennyit sem tudnak megoldani, hogy legyen korrektúraolvasás, lektorálás a promóciós anyagaikon!” 

Rögtön ez jut eszébe annak az olvasónak, aki szívesen kifizeti akár a magasabb árat is, de ad a minőségre. Őt ezért úgy kell kiszolgálnod, mint ahogyan az öt Michelin-csillagos séfek és a makulátlanul elegáns pincérek teszik ezt egy úri étteremben. Mert nem feltétlenül von le a termék értékéből, de több, mint ciki, ha pl. a felszolgáló személyzet körme gyászkeretes, vagy éppen pecsétes előtted az abrosz.

Amin nem érdemes spórolnod: lektorálás (átnézés) a profi marketingért

Ezeknek az „apró” szépséghibáknak a megfelelője az online üzleti kommunikációban a nyelvtani hiba. Egy e-mailben vagy egy sms-ben szinte semmit sem számít. De ha néhány éven át hibás szöveg van a honlapodon, vagy ha csak itt-ott sántít a fogalmazás, annak hosszabb távon kemény forintokban mérhető hatása is lehet.

Ez is megkülönbözteti az amatőrt a profitól, és szempont lehet a közted és a versenytársad közötti választásnál!

Mit tartalmaz a nyelvi ellenőrzés, a lektorálás, és mennyibe kerül?

Minimum 1 oldalas (kb. 2000 leütés, mintegy 300 szó) rendelés esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy a szövegben nem marad helytelenül írt szó, nyelvtani hiba. A lektorálás egységára oldalanként 1000 Ft, amiért cserébe nyomdakész minőségben kapod vissza a szöveget a helyesírás szempontjából. 

Ez az ár nem tartalmazza a stílus- és szóhasználatbeli javítást, vagyis a marketing-szövegíró szempontjából való átnézést, mert ez már egy másik szolgáltatásunk: a szövegírás. 

A külön a helyesírás szempontjából végzett átnézés még az egyébként gyakorlatilag hibátlanul író, profi szerzőknél is alapfeltétele a széles nyilvánosság előtt megjelenő szövegek elkészítésének, közlésének. Ma e nélkül az utolsó lépés nélkül nincsenek médiában publikált anyagok, sem nívós honlapok. Legalábbis nem kellene hogy legyenek – mert ezek nem éppen az elit közönséget gyűjtik maguk köré, vagy lemorzsolódnak a piaci versenyben.

Mi 10 éve vagyunk jelen a piacon szövegeinkkel. Ez idő alatt 300, hosszú távon elégedett ügyfelet szolgáltunk ki Magyarország és a szélesebb régió mintegy 70 városából. Ennek a stabil fennmaradásnak, sikernek a lektorálás elengedhetetlen része volt és maradt mindmáig.

Hagyd Te is inkább a hibákat a konkurenciára – a nyilvánosság előtt megjelenő szövegeidhez kérd mindig az elmaradhatatlan helyesírási ellenőrzés, lektorálás szolgáltatást! A Megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, hány oldalas szöveget szeretnél lektoráltatni!
 

Lektorálás szolgáltatásunkat itt igényelheted:

Scroll to Top