Közösségi média túlélőtréning a Facebook Zéró korában

Mindenkitől azt hallod, hogy a Facebook használatával érheti el a legtöbb ügyfelet a céged? 

De mikor felmész a céges Facebook oldaladra, így érzed Magad? 


Pedig igaz, hogy  leendő ügyfeleid jelen vannak a Facebookon, és ha az oldaladon síri csend fogadja őket, akkor feltételezhetik, hogy nem túl népszerű a cég, vagy talán már nem is működik.

Hogyan pörgesd fel a Facebook oldalad, hogy több megkeresést hozzon? Ezt is lehet tanulni.

A Facebook a Te utad a több eladás felé!


Nem szükséges reklámszakemberré átképezned magad, se órákat az üzenőfaladdal babrálnod naponta ahhoz, hogy:

 • bátrabban, magabiztosabban használd ezt a közösségi felületet, amire a célközönséged korcsoporttól függetlenül internetezéssel töltött ideje 1/3 részét fordítja (Inow Research, 2018)
 • nulla forintos, hirdetésmentes módszerekkel is az új érdeklődők gyülekezőhelyévé változtasd a céged oldalát
 • teljes áttekintést nyújtó térképet kapj a Facebook aranybányáról, és felfedezd a közösségi média virtuóz használatában rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
   Te + a Facebook = profit 

Íme, mit kell tenned ehhez:

Fogd a laptopodat, és gyere el a Facebook túlélőtréningre!

Mit nyersz, ha eljössz a közösségi média túlélőtréningre?Mivel a Facebook Zéró nevű akció miatt nehezebb lett a célközönséget elérni, fejlődnöd kell. Lehet, hogy ez az igény a versenytársaidban máris munkál, mert a legutóbbi közösségi média marketinges előadásunk is teltházas volt.

De ha lemaradtál róla, semmi gond. És ha többet szeretnél tudni, akkor hajrá! Mivel most ez maga A Nagy Téma az online üzleti kommunikáció területén, felturbóztuk a régóta sikeres Facebook-előadásunkat.

Edzőruha nem szükséges, csak egy strapabíró laptopot kell hoznod. Nem csupán új információkat szerzel, hanem a helyszínen be is gyakorolod a közösségi média profithozó használatához szükséges fogásokat.

Zéróról a maximumra!
Példák, tippek, gyakorlatok

Hátrányból előnyt fogunk faragni. Hiába korlátozza a közösségi média a díjmentes hirdetéseket, reklámokat. Minőségi tartalmakra építő kommunikációddal „megszelídítheted” a szigorú szabályozást, és ami még fontosabb: a célközönséget. Igazi feketeöves szintre képezünk ki. 

Miről lesz szó a Facebook túlélőtréningen?

 • így indíts kétirányú kommunikációt monológ helyett
 • a komment lett az új lájk: hogyan kezdd el a beszélgetést
 • jelöltek gyűjtése és kapcsolatépítés vs. kemény eladás
 • mosolygós dzsiu-dzsicu fogások pofátlan trollok ellen
 • tuti képek a posztokhoz, bónusz cukifaktorral
 • a mester kategória: Facebook Élő Videó
 • sikeres posztok és hirdetések lépésről lépésre

Egyszóval: célcsoportot elemzünk, posztokat tervezünk, hirdetéseket készítünk a helyszínen. Megtanítunk arra, hogyan segítsd problémamegoldó, hasznos tippekkel az érdeklődőket, hogy szerethető tartalmakkal csábítsd őket magadhoz a rámenős reklám helyett, amit a közösségi média idéntől korlátoz.

Online üzleti kommunikáció mesterfokon

Kell-e sorolnom, mit nyersz, ha napirendre jössz a közösségi média profitnövelő használtalát megtanító képzésen? Oké, a rend kedvéért:

 • Facebook kommunikációd rendszeressé válik
 • több új rajongód lesz
 • egyre többen beszélnek majd a Facebook-oldaladról – és az oldaladon!
 • többen érkeznek weblapodra
 • eladásaid száma növekedni fog

VIP ügyfeleink számára már jó ideje készítünk profi kommunikációs terveket a Facebookra. Az egyre növekvő igény miatt idén harmadik éve tartunk szakértői előadásokat is a témában. 

De még ez sem elég. A Facebook Zéró korában mindent be kell vetni a sikerhez. Ezért most élő, interaktív kiképzést építettünk a folyamatosan teltházas előadás témájára. 

Ezt az eddig belső használatra szánt tudásanyagot, amit itt átadunk és begyakoroltatunk veled, ebben a formában még csak a saját kommunikációs szakértőink ismerik. Most Te is elsajátíthatod, és alkalmazhatod! 

Ez pedig több mint puszta „túlélés” a Facebook Zéró korában: siker.

Mikor lesz a következő tréning?

Időpont: 2019. szeptember 27. péntek, 9.00-15.00 óra között
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont
Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

OK, érdekel.
Mennyibe kerül?

A tréning ára nettó 49.000 Ft

Csillogó szempár garancia


100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy elégedett leszel a tréninggel, ennyire biztosak vagyunk az átadott tudás értékében és abban, hogy ez a módszer működik.

Ha nem így lesz, akkor visszafizetjük neked a képzés árát. Ilyenre még egyszer sem volt példa, ezért bátran merjük vállalni.
 

Jelentkezz a Facebook túlélőtréningre itt: