Karácsony előtti HAJRÁ! Bevételhozó kommunikáció a közelgő szezonra

Karácsony előtti HAJRÁ! Bevételhozó kommunikáció a közelgő szezonra
 

Karácsony előtti HAJRÁ! Bevételhozó kommunikáció a közelgő szezonra

„Ej, ráérünk arra még!” Ősi mottó, de még senkit sem tett gazdaggá. Ha a kommunikáció terén épp most, a karácsonyi szezon előtt tartasz szünetet, az kész veszteség a cégednek.

 

Ne pazarold el azt a pénzt, amit egy kis felkészüléssel Te is könnyedén megkereshetnél! Díjmentes tippsorozatunkra feliratkozva tudni fogod, hogy mit kell tenned 2019 utolsó negyedévében a rekord profitért.

Húzz bele a célegyenesben! Díjmentes kommunikáció kurzus az e-mail-fiókodban

Jó éved volt eddig? Vagy rád férne egy kis segítség, hogy fordíts a szerencséden?

Még akkor is érdemes az év vége felé jobban belehúznod, ha minden remekül ment – mert karácsonyra még az is vásárolni fog tőled, aki eddig elkerült.

Kövesd a tanácsainkat és nem fogsz csalódni...

Tudom, még korainak tűnik számodra, és legszívesebben későbbre halasztanád, de ne tedd! Ha hiszed, ha nem: most érdemes felkészülnöd a karácsonyi szezonra, ha minden eddigit felülmúló bevételt szeretnél elérni az évnek ebben a legnagyobb lehetőséget adó időszakában.

Te kis karácsonyt akarsz? Vagy nagyot?

„Kis karácsony, nagy karácsony” – így szól a dalszöveg. Eldöntheted, hogy Neked melyik rokonszenves.
Úgy tűnik, a többség az előbbit választja. Az utolsó percre halasztott karácsonyi kampányolás az a régi, de nem túl jó szokás, amit hazai cégek ezrei gyakorolnak a siker leghalványabb kockázata nélkül.

Ahelyett, hogy karácsonyi eladásaikat némi felkészüléssel alapoznák meg jó előre, inkább a mindenki által megnyerni kívánt karácsonyi hirdetési versenybe szállnak be. Az ilyen piaci kofás „vedd meg, vedd meg” üzenetek pedig jobban taszítják az érdeklődőket, mint Supermant a kriptonit. Arról nem is beszélve, hogy szépen kiüríthetik a cég bankszámláját is. 

Az e-mail-fiókodba érkező tippsorozatunkban azonban eláruljuk, hogy miként lehet időben, lépésről lépésre felépíteni a nagyobb eladáshoz szükséges kommunikációs feltételeket.

Díjmentes kommunikáció kurzus az e-mail-fiókodban

Most van itt a szezonja, az első hó előtt…

a rekord bevételt időben megalapozó üzleti kommunikáció tervezésének. 

Ehhez naponta egy-egy rövid, lelkesítő tippet fogsz kapni tőlünk az elkövetkező 15 nap során. Ha időben (azaz: MOST!) feliratkozol erre a sorozatra, akkor egy hónap múlva már más szemmel nézhetsz a célpiacodra: sokkal felkészültebben – és bizakodóbban.

Karácsonyi kampány: amit másképp kell csinálnod

...másképp, mint ahogy az iskolában tanították – és másképp, mint a többség, amely csak decembertől hajt rá, hogy kihasználja a ziccert.

Szerintünk az októberi-novemberi időszak már a folyamatosan áramló megrendelések kiszolgálásáról kell hogy szóljon, nem (csak) a marketingről. Addigra már mindennel késznek kell lennie, hogy csak az értékesítéssel kelljen foglalkoznod – és ne a promóciókkal. 

Tetszik ez a cél? Egyetértesz? Akkor iratkozz fel a Karácsony előtti HAJRÁ! kommunikációs tippsorozatra!

Ez a minikurzus díjmentes lesz, mert célunk, hogy minél több érdeklődőnek bizonyítsuk azt, ami a csapatunk szakmai hitvallása: hogy a stratégiailag megtervezett, rendszeres kommunikáció versenyelőnyt jelent, és csalhatatlanul ügyfeleket hoz.

A tippjeink megrendeléséhez elég, ha kitöltöd az űrlapot, és már küldjük is Neked e-mailben az évzáró kampányolás titkait bemutató ingyenes anyagot.