Kérdésed van? Hívd kollégánkat ezen a telefonszámon: +36-30-628-9177

Langmár Zsuzsa

Üzleti kommunikációs szakértő
zsuzsa@langmar.hu

Miért alapítottam a Szövegírásblogot, amiből a Langmár Kommunikáció lett?

A Szövegírásblog küldetése, hogy a kiváló cégeket kimagasló kommunikációval segítse. Öröm webszövegeket és cikkeket írni ezeknek a vállalkozásoknak. Ügyfeleink a saját szakterületükön zseniálisak, de nem látnak tisztán az online kommunikáció és a SEO világában. Az ilyen cégek kommunikációját tervezni nagyszerű dolog. Mivel remek szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, így piaci előnyre tesznek szert. Mi abban segítünk nekik, hogy ne pazarolják a drága idejüket olyan „nemszeretem” feladatok elvégzésére, amiben középszerűek. Sok helyen a kommunikáció egy olyan „nemszeretem” feladat, amiről mindenki tudja, hogy létfontosságú. Ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani. A hatékonyság titka, hogy mindenki a saját területével foglalkozik. Az értékesítési szövegek finomhangolásával szépen meg lehet emelni az eladások számát. Színes bejegyzésekkel izgalmassá lehet tenni a blogkommunikációt. Élettel telnek meg a hírlevelek, megemelkednek a levélmegnyitási számok. Magyar cégeknek visszatérő vevőket és új ügyfeleket szerezni igazán remek feladat. Minden napját élvezem, mert folyton tanulok és fejlődök, amikor ezekkel a szuper ügyfelekkel találkozom. Azért alapítottam 2008-ban a Szövegírásblogot, ami 2016-tól Langmár Kommunikáció lett, hogy minél több magyar vállalkozásnak segítsünk a szakterületére koncentrálni – amíg nálunk jó kezekben van az üzleti kommunikációjuk.

Radó Annabella

Kommunikációs menedzser
rado.annabella@langmar.hu

Mit imádok a szövegírásban?

Imádom, hogy soha nem unom meg a szövegírást. Amikor egy fél napra elkényelmesednék, azonnal szembe jön egy új feladat, például bele kell ásnom magam az ipari nyomtatók rejtelmeibe, vagy a Facebook cseréli le jól megszokott funkcióit. Minden ilyen eseményt kihívásnak élek meg, és imádom, hogy folyamatosan tanulhatok, fejlődhetek. A másik hajtóerő számomra, amikor látom, hogy értékteremtő vállalkozásokat segít a munkám. Energiaforrás számomra azt látni, amikor sikerül összehozni a vásárlókat a cégekkel, és ezáltal mindkét félnek adhattam valamit.

Simon Marianna

Projekt menedzser
simon.marianna@langmar.hu

Mit imádok a szövegírásban?

Mindent! Sokan nem élvezik azt, amit a munkájuknak neveznek. Mi, a Langmár Kommunikációnál, lelkesedünk minden feladatért, nekünk nem munkánk, hanem hivatásunk van. Ami nem más, mint hogy olyan szövegeket alkossunk, melyekkel kiváló termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítünk.
Szeretek magával ragadó sales szövegeket írni, szeretek ötletes hirdetési szövegeken dolgozni, vagy olyan tippekkel ellátni ügyfeleinket, melyekkel tovább növelhetik vállalkozásuk sikerét.
Szeretem az ő sikerüket és örömüket, hiszen az egy kicsit a mi sikerünk is.

Nagy Lehel

Projekt menedzser
nagy.lehel@langmar.hu

Mit imádok a szövegírásban?

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem “átka”, azonban inkább tekintek rá áldásként. Bátran fel is vállalom ezeket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával az üzleti kommunikációban, az ügyfelek álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot, hogy segítsen másoknak. Az esetek többségében az én szövegem sorsdöntő lehet ebben a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Putnoki Julianna

Ügyfélszolgálat vezető

putnoki.julianna@langmar.hu

Miért szeretek a Langmár Kommunikációnál dolgozni?

Szeretem, hogy számos új kihívással ismerkedhettem meg az elmúlt időszakban, mióta a Langmár Kommunikációnál dolgozom. Ráadásul kitűnő szolgáltatásaink vannak, szinte egytől egyig imádják őket az ügyfeleink. Jó érzés olyan helyen dolgozni, ahol rengeteg az elégedett ügyfél, ennyire szuper a csapatmunka, és rendkívül lelkes és szorgos kollégák vesznek körül. Magával ragad a lendület!

Rigán Lóránd

Azt szoktam mondani magamról, hogy én emberi szövegszerkesztő vagyok. Írásra születtem. De csak több száz oldal megírása, több ezer oldal lefordítása és több tucat könyv szerkesztése után találtam rá arra a műfajra, amit igazán szeretek. A marketingszövegre. Ez a tapasztalat kellett ahhoz, hogy rájöjjek: az írás a világ legönzetlenebb tevékenysége! Nem magányos szöveg fölé görnyedést jelent, se nem a szavakkal való öncélú játékot. Hanem valami egészen mást, valami nagyon egyszerűt. Találkozásokat. Kapcsolatfelvételt. Párbeszédet olyan emberekkel, akikkel kölcsönösen hasznosak lehetünk egymás számára. Az ügyfelekkel és a csapatommal. Őket imádom, és értük addig írok, amíg sikerül megalkotni a mérhető eredményeket nyújtó, tökéletesen hatásos szöveget.

Szövegíró
szilagyi.orsolya@langmar.hu

Mondják, a természet a legjobb tervező, és az élet a legjobb mesélő. Szövegíróként nekem nincs más dolgom, mint figyelni, rögzíteni és életben tartani a dolgokat a papíromon. Sokszor úgy érzem magam, mint egy építész, aki rengeteg apró elemből épít fel egy hatalmas házat: minden kőnek egyedi a formája és a színe, együtt pedig valami teljesen újat, valami nagyszerűt hoznak létre. Nagy örömet okoz nekem, amikor a szövegeimet olvasók átélik azt az érzelmet, amit én a szövegbe töltöttem.

ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

Langmár Zsuzsa Networkqueen jelölés 2020
Langmár Zsuzsa a BNI Networqueen top 5-ben

Hol találod a Langmár Kommunikáció csapatát?

Csapatunk minden tagja home office-ból dolgozik. Ha találkozni szeretnél velünk, az Budapesten és környékén megoldható élőben, de az internet varázsának köszönhetően bárhova elérünk. 🙂 Így Magyarországon és magyar nyelvterületen minden településre szolgáltatunk.

Mikor keress minket?

Telefonálj bármilyen időpontban, a +36-30-628-9177-es számot tárcsázva. Ha nem érnél el minket, akkor vissza fogunk hívni 24 órán belül. Ha éjjel kettőkor támad ötletet, akkor ragadj billentyűzetet, és írj az info@langmar.hu-ra.

Mi az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes a Langmár Kommunikációról?

  1. A határidő nálunk szent. Biztos lehetsz benne, hogy elkészülünk a munkával akkorra, amikorra vállaltuk azt.
  2. 100% garanciát adunk a munkánkra. Ha másodikra vagy harmadikra sem vagy elégedett a szöveggel, amit írtunk, akkor módosítjuk, újraírjuk. Ha ekkor sem tetszik Neked, visszakérheted az árát. És vissza is kapod!
  3. Elérsz minket, elérünk Téged. Nem kell minket üldöznöd, jelentkezünk, és előre megmondjuk, mi a következő lépés, mi fog történni.
  4. Sokat kérdezünk. Komoly munkát fektetünk abba, hogy megismerjük a cégedet, az iparágadat és az ízlésedet. Ez az alapja annak, hogy ütős értékesítési szöveget írjunk, szépen teljesítő hirdetéseket készítsünk, és hogy hírleveleidet, posztjaidat imádja a célközönséged.
  5. Tele vagyunk ötletekkel. Ha csak annyira van most időd, hogy megállapítsd: fejleszteni kéne a marketingen, a weboldalon, de nem találtad még ki a hogyant, akkor is keress minket, és már az első megbeszélésen is fogsz ötleteket kapni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot egy gyors üzenettel itt, és megbeszéljük, hogyan tudunk segíteni:

ELÉRHETŐSÉGEINK

Langmár Kommunikáció Kft.

Telefon: +36-30-628-9177

Postacím: 1171 Budapest, Tanár u. 59.

Számlaszám: 10300002-10688203-49020012

Cégjegyzékszám: 01-09-971063

Adószám: 23554452-2-42

Közösségi adószám: HU23554452

 

A Langmár Kommunikáció Kft. adatkezelési tájékoztatója

 

Scroll to Top