Az Instagram használata és Pinterest útmutató

Hát már a Facebook sem elég? Miért használd az Instagram és a Pinterest által kínált lehetőségeket?
 
Röviden: mert ezáltal új vizekre evezhetsz a vevőszerzésben. Hiszen nem érdemes többé ott tolongani az új ügyfelekért, ahol már amúgy is mindenki egymás lábát tapossa. 
 
Stabil vevőbázist, sőt akár követői (rajongói?) kört építhetsz ki profi kommunikációval, és (majdnem) díjmentesen megújíthatod a piaci arculatodat, ha beszállsz két olyan közösségi marketingcsatorna használatába, amivel hazánkban egyelőre kevesen foglalkoznak.

Instagram és Pinterest: a képi kommunikáció ikercsillaga

Nehezen érthető témát látványosan tálalni: művészet. Ha szeretnél profibban kommunikálni, hogy még sikeresebben megértesd másokkal a mondanivalódat, akkor nem szabad kihagynod az Instagram és a Pinterest használatát, mert képek segítségével sokszor 100 szónál is meggyőzőbben és érthetőbben fejezheted ki magadat. 
Hogyan használd az Instagram és a Pinterest által kínált lehetőségeket, ha növelni szeretnéd a vevőbázisodat?
Ne feledjük persze a nagy számok törvényét sem. Minél több platformon vagy jelen, annál nagyobb eséllyel hódíthatsz piacot. Ha jól használod a célközönségedet elvarázsoló vizuális alkalmazásokat, és uralod a hashtag műfaját, akkor az Instagram követők és a Pinterest érdeklődők hamarosan az új ügyfeleid lehetnek.
 
1 szó mint 100: az Instagram és a Pinterest olyan hihetetlenül hatékony vizuális eszközöket hozhatnak marketinges fegyvertáradba, amelyek mágnesként vonzzák a klikkeket
 
Az online ügyfélszerzés területén a kép még a szavaknál is hatékonyabb kelléked lehet, mert nem terheli a közönséget „fárasztó” olvasással. 

Miért bővítsd a marketingeszközeid palettáját az Instagram és a Pinterest segítségével?

 • mert az emberi agy hatezerszer gyorsabban dolgozza fel a képi információt, mint a szövegeset
 • mert a környezetünkről szerzett információink minimum 75%-át látás útján szerezzük meg
 • mert az emberek a 80%-át jegyzik meg annak, amit látnak, és csupán 20%-át annak, amit elolvasnak
 • mert a képi tartalmaknak negyvenszer nagyobb esélyük van a közösségi hálózatokban való megosztásra, mint a kizárólag szöveges tartalmaknak
 • mert a képek 94%-kal jobban teljesítenek a megtekintések terén, mint a szöveges posztok
 • az utóbbi 5 évben a képekre irányuló Google-keresések száma meghuszonötszöröződött

Instagram & Pinterest: mágnesként vonzzák a klikkeket

Hol hallhatsz legközelebb erről az „egzotikus” témáról?

Ha vonz a téma, akkor ma szerencsés napod van, mert az a szándékunk, hogy az üzleti kommunikációs módszerek hazai úttörői legyünk, ezért DÍJMENTES előadást hirdetünk az Instagram és a Pinterest marketinges használatáról.
 

Az ingyenes előadás tartalmából:

 • hogyan lesz a képi megjelenésed harmonikus és következetes, hogy ütős, letisztult üzenetet adjon át az Instagram követők számára
 • azért a kép se minden: Így kezeld a hashtaget profin, hogy kreatív, egyedi szóalkotásokkal nehezebben felejthetővé tedd magadat
 • keresőoptimalizálás az Instán, avagy SEO-szempontok, amik alapján nemcsak a követők, hanem a Google-robotkák is szeretni fognak
 • az igényes megjelenés nem kell, hogy drága legyen – milyen extra alkalmazások segíthetnek felturbózni a képeket
 • építs márkaközösséget, és szerezz hasznos információkat az érdeklődőkről a mutatók elemzésével

 
Ezeknek a tippeknek a segítségével még közelebb hozhatod magadhoz a közönséget, mert betekintést nyújthatsz a vállalkozásod életébe, exkluzív ajánlatokkal lepheted meg őket, sőt a piacot tanító cikkekkel, infografikákkal is megalapozhatod a sikeres eladást. Tehát még ma kezdd el az Instagram és a Pinterest szakszerű használatát.
Miért bővítsd a marketingeszközeid palettáját az Instagram és a Pinterest segítségével?

Arculatépítés új szinten, profi segítséggel: jelentkezz a díjmentes előadásra most!

Vállalkozásod népszerűsítéséhez szükséged van a közösségi médiára, ez kétségtelen. De nem azzal érsz a legtöbbet, ha csak az ismert fórumokon vagy aktív, hanem ha kiterjeszted üzleti kommunikációdat a képi tartalmak irányába. 
 
Gyere el, és megtudod, mi működik a legjobban az Instagram és Pinterest rajongóknál!
 
A részvétel díjmentes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Mikor?

2019. április 11.,csütörtök, 13.00 óra
Időtartam: 2 óra

Hol?

Bijó Rendezvényközpont (régen Renault szalon)
Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.
 
Jelentkezz itt: