INGYENES KOMMUNIKÁCIÓS ANYAGOK

A 3 leggyakoribb hiba, amit elkövetnek a legforróbb üzleti kommunikációs eszközön, a Google Cégemen

A Google Cégem szolgáltatást még az igazán profi marketingesek is kispadra ültetik és sokkal több figyelmet szentelnek a nagy testvérekre, a Google Adsre és az Analyticsre. Pedig a Google ingyenes cégadatbázis-szolgáltatásában is tengernyi lehetőség rejtőzik.

Bár még nem használja minden vállalkozás Magyarországon, azok a cégek, akik belevágtak, messze nem hozták ki belőle a maximumot. Sőt, tapasztalatunk szerint egyeseknek többet árt, mint használ. Légy te a kivétel! Hozd ki a legtöbbet a céged Google-jelenlétéből!

Letöltöm az ingyenes tanulmányt!

 

A káosz kezelése profi kommunikációval

Újratervezés 31 nap alatt – ingyenes levélsorozat

Ha baj van, a kommunikáció segít! Amikor zűrzavar van a fejekben, a Te ügyfeleid is arra vágynak, hogy végre valami kiszámítható legyen. Mutasd meg az ügyfeleidnek, hogy Te is egy vagy a túlélők közül! Újra dolgoztok, termel a cég, és várja a régi és az új ügyfeleket. Újra tudsz segíteni az ügyfeleidnek.

Lehet, hogy neked most abban kell segítség, hogy új céget építs, mert a régit elvesztetted. Ebben az esetben is kommunikálnod kell, hiszen ki kell alakítanod egy új szolgáltatást, új ügyfélkört. Új kommunikációs vonalakat kell felépítened, új szolgáltatásokat kell bemutatnod nekik.

Feliratkozom!

 

A káosz kezelése profi kommunikációval

A káosz kezelése profi kommunikációval

Ma ebben a speciális vírushelyzetben rengeteg iparágban a vállalkozók azért küzdenek, hogy túléljenek. Ha Neked is van egy szuper csapatod, és hosszú évek alatt felépítettél egy klassz céget, akkor most Te is gőzerővel dolgozol azon, hogy miként reagálj erre a mostani állapotra. Lássuk, te mit tehetsz a cégedért!

Jöjjön 9 lépés, ha profi kommunikációval akarod kezelni a helyzetet!

Elolvasom most!

 

30 napos kommunikációs túlélőkészlet

30 napos kommunikációs túlélőkészlet koronakrízis idejére

Eldöntötted, hogy talpon akarsz maradni ezekben a válságos időkben? Szuper! Ehhez meg kell őrizned a nyugalmadat, és topon kell lenned nem csak a saját munkádban és céged irányításában, de az online marketing területén is. 

A legjobb, amit tehetsz, ha figyelmet fordítasz üzleti kommunikációdra, mert a koronavírus idején csak az fog talpon maradni, aki rendszeresen, profi módon kommunikál. 

30 napig fejlessz naponta 1 apróságot az online marketingeden, hogy túléld a zűrzavart! 

Megnézem a részleteket!

 

Így legyél népszerű a Linkedinen 3 hét alatt

Így legyél népszerű a Linkedinen 3 hét alatt!

Az ingyenes tanfolyam során elsajátítasz 9 lépést a Linkedin felélesztéséhez. Eléred, hogy felfigyeljenek rád és a cégedre, többen nézzék meg a profilodat, többet legyél szem előtt. Azaz, egy remek PR-eszközt faraghatsz az egyelőre alvó közösségi oldalból.

Küldjétek el e-mailben!

 

Az üzleti kommunikáció titka e-book

Az üzleti kommunikáció titka e-book

Ingyenes e-book az üzleti kommunikáció legfontosabb fogásairól!

Ízelítő a tartalomból: 

  • 101 ragyogó címsor, ami toronymagasan vezeti a legolvasottabb cikkek listáját
  • 10 kulcs az internetes kommunikáció felpörgetéséhez
  • Hogyan küzdheted le a fehér papír effektust?
  • 95 hihetetlenül egyszerű „fűszer”, amivel felpaprikázhatod az olvasóidat
  • 7 főbűn – így használd az online kommunikációdban


Letöltöm ingyenesen!

 

Ingyenes videósorozat mestereknek

Ingyenes videósorozat mestereknek

Azt mondták, hogy „A jó bornak nem kell cégér.” Hazudtak.

Talán Te is azok közé a mesterek közé tartozol, akik hosszú évek, évtizedek óta a szakmában jeleskednek. Megtanultad a szakmai fortélyokat, elsajátítottad a kulisszatitkokat a legnagyobb profiktól. Lehet, hogy több konferencián tartottál előadást, mint ahány kiállításról az ifjú titán versenytársaid hallottak, vagy ahol gyűjtögették a katalógusokat.

Keressük a szakma legjobbjait, mert összeállítottunk nekik egy ötrészes videósorozatot, amivel javítani tudják az eredményességüket.  

Kérem az ingyenes videókat!

 

A mágikus névjegy varázsa - ingyenes e-book

A mágikus névjegy varázsa e-book

Te is szeretnéd megismerni a mágikus névjegy titkát, amely pillanatok alatt beleragad beszélgetőpartnered tenyerébe, és onnan a számod villámgyorsan bekerül a telefonkönyvébe?

Ha Te is örömmel használnál egy olyan filléres kommunikációs csatornát, amely elképesztő tempóban hozza neked a potenciális ügyfeleket, akkor nézzük, mit érdemes tudni a névjegyekről…

Letöltöm ingyenesen!

 

Ingyenes Online Kommunikáció Kisokos

Online Kommunikáció Kisokos

A céged fejlődhetne az online kommunikáció terén? Ajándék Kisokossal segítünk.

Összeállítottunk egy marketing-magyar szótárat, hogy egy helyről tudj informálódni a témában. És hogy mindig képben légy, fel tudsz rá iratkozni, így e-mailben megkapod a friss definíciókat. 

Kérem az újdonságokat!

Scroll to Top