Ha SOS profit kell, az online értékesítési tanácsadó segít

Hogyan szerezz új ügyfeleket? Elég, ha egy magányos utcasarkon elsuttogod a kérdést, és máris megrohamoz a rengeteg értékesítési tanácsadó
 
Aztán a rövid távú, de legalább drága megoldásokat kínáló önjelölt „guruk” ajánlatai közül azt sem tudod, hogyan válaszd ki a legjobbat.
 
Mi valami mást, konkrétabbat kínálunk, mint a csillagot az égről, mert az nem a mi műfajunk.

Mit nyújt a profi értékesítési tanácsadó – hangzatos ígéretek helyett?

Bizonyosságot. Nyugalmat. Eredményeket.
 
Szakértőnk választ tud adni arra a kérdésedre, hogy miként rangsorold a teendőidet úgy, hogy a huszadrangú problémák ne vonják el a figyelmedet a bevételhozó lényegről.

 
Segíteni tud abban is, hogy szaktudásodat jobban kommunikáld a piacon, és ne kelljen azt látnod, hogy a nálad sokkal gyengébb versenytársak üres ígéreteikkel sorra elcsábítják a fizetőképes, minőségi ügyfeleket tőled.
 
Végül pedig, mint egy statisztikákkal és mérőszámokkal dolgozó, teljesítménymániás személyi edző, meg tudja mondan neked, hogy pontosan mit kell tenned, milyen erőfeszítésre van szükséged ahhoz, hogy elérd az X eredményt.
 

Csak azt tudod javítani, amit mérsz!

Sőt, amit nem mérsz, az önmagától hanyatlani kezd, mert nem szánsz figyelmet rá.
 
Egyetértesz? Ha igen, akkor a mi értékesítési tanácsadónk lelki rokona vagy. 
 
Mert a pozitív gondolkodás jó, de nem elég. Cégedet nem a megérzések és „kedvező széljárásban” bizakodó döntések kell vezessék, hanem a statisztikák. 

Ez a 60 perc személyes konzultáció arra való, hogy megtedd az első lépést a számodra legfontosabb statisztikai adatok növelése felé.

Értékes percekben vagy órákban mérhető szabadidőtöbblet? Százalékban kifejezhető ugrás a honlapod látogatottságában? Vagy bevételnövelő tippek?

Mindez együtt, sőt ennél több is lehet.Ha az online értékesítési tanácsadónk tippjeit követed, idővel akár azt is elérheted, hogy többé ne a cégedBEN dolgozz kulimunkásként, hanem a cégedEN fúrj-faragj és fejlessz szabadon, kreatívan.

Neked mit hozna +20-30%? 

Csak azért kérdezem, mert a statisztikák és ügyfeleink visszajelzései szerint átlagosan ennyivel tudjuk növelni a honlapod eredményességét (konverzióját), ezzel a bevételedet és a nagyobb bevétel által a személye szabadságodat, ha követed az 1 órás megbeszélésen elhangzó tippeket.
 

Szigorúan bizalmas! 

Senki sem szereti a „gyere, sírj a vállamon” típusú ajnározást, öncélú tutujgatást. Sokan egyenesen rühellik a lelkizést, és inkább vállalják, hogy büszkén elsüllyednek cégükkel együtt, mint a Titanic.

De ismerjük már el, hogy javítani tudjunk a helyzeten: a cégvezető sokszor  a világ legmagányosabb embere, akinek folyamatosan egyedül kell erősnek lennie! 

Ne legyél kemény feleslegesen, kérj segítséget! 

„Zsuzsához fordultam egy problémámmal, mert szakértői segítségre volt szükségem egy fontos döntéshez. (...) Zsuzsa! Miért nem találtam Rád már korábban?” 
KÖRTVÉLYESI HAJNALKA, 101onlinenemet.hu
 

Drámai fordulat áll be üzleti kommunikációdban

Itt jött be a képbe 500+ ügyfelünk számára az utóbbi több mint 7 évben Langmár Zsuzsa üzleti kommunikációs szakértő, online értékesítési tanácsadó munkája. 

A szigorúan bizalmas megbeszélés során Zsuzsa Skype-on vagy telefonon, előzetes felkészülés alapján online és offline üzleti kommunikációs tanácsadással és személyes problémáid bizalmas megbeszélésével segít.

Ez az értékesítési tanácsadó „webterápia” nettó 25 000 Ft befektetést igényel részedről, amiért cserébe rázökkenhetsz a felfelé ívelő, nyílegyenes pályára.

Rendeld meg itt az online értékesítési tanácsadó szolgáltatást:

Még nem döntöttél? 
Nézd meg, mit kaptak mások az 1 órás megbeszélésen!

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megtaláltuk Zsuzsát… Köszönjük, és remélem, még sokáig fogunk együtt dolgozni!
HAJDUVÁRI SZILVIA, www.dm-drogeriemarkt.hu

Ajánlom azoknak, akiknek fontos a közvetlenség, minőség és gyorsaság, mert Zsuzsa munkájára mindhárom jellemző.
UNGÁR P. FERENC, Yess Europe Kft

Zsuzsa ideális csapatjátékos: abszolút profi a maga területén…
RÓTH DÉNES, www.oroszrulett.com

A személyes konzultáció hasznos volt, lényegretörően, céltudatosan mondtad el a teendőket… Nincs időrablás, nincs mellébeszélés, de van jó irányvonal és pontos teendő. Ezt szeretem.
TÓTH BEATRIX, www.bolthely.hu/meirafehernemu


Kérd itt Langmár Zsuzsa online értékesítési tanácsadó támogatását: