Google Cégem Megjelenés

Hogyan repítsd a cégedet a Google kereső egyik legelőkelőbb helyére kevesebb mint 7 nap alatt, szakértelmet igénylő cikkek írása nélkül?

A Google helyezésekért kőkemény harcot vívnak a cégek. Folyamatosan kell keresőoptimalizált cikkeket írni, linkmarketingre költeni, hirdetni, látogatókat hozni az oldalra, ha elöl akarunk lenni a keresőben. Azonban van itt is egy kevesek által ismert kiskapu…

Mennyit ér neked az, hogy a céged a Google Térkép elején legyen a keresésekben?

Szeretnéd, hogy úgy jelenjen meg a keresőben a céged, hogy professzionálisnépszerű és emlékezetes maradjon a látogatók számára? Klassz lenne, ha egy vevőmágnes adatlap jelenne meg, amikor valaki rákeres a vállalkozásodra?

Minden szakmának vannak rejtett titkai…


Az interneten nincsenek titkok. Minden fenn van a neten, több millió weboldal ontja az információkat. Ma már mindenre vannak szoftverek, applikációk, segédszoftverek. De kinek van ideje ezeket végigolvasni, kiválogatni a hiteles információkat és megtalálni az alkalmazható tudást?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy találtunk egy időkaput, amin keresztül egy galaktikus tér-idő ugrással rengeteg időt tudunk neked spórolni? A Te szakterületeden Te ismered a legtöbbet érő szakmai megoldásokat, amivel előnyhöz juttatod az ügyfeleidet. Az online világban mi mozgunk otthonosan, mert nekünk ez a szenvedélyünk 2008 óta. Ahhoz, hogy belépj az időkapuba, csak annyit kell tenni, hogy elvégzünk néhány mérnöki pontossággal megtervezett lépést a Google egy rejtett zugában, aztán megfűszerezzük mindezt némi kreativitással.

Ettől látványosan erősödik a jelenléted a keresőben, ami erősíti a piaci jelenlétedet, javítja a vállalkozásod megítélését, és ez több látogatóhoz, ismertséghez és eladásokhoz vezethet. Egyaránt támogatja a PR-, a marketing- és az értékesítési folyamatokat. „All in” – ahogy mondják a művelt grúzok, akik beszélnek olaszul is.

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen?

Pedig nem az… amikor te is kihasználod a Google egyik meghatározó funkcióját.

Eddig azért is vért kellett izzadnod, hogy a Google első oldalán megjelenj. Sok esetben pedig a több tízezer forintos hirdetési költségek sem segítettek ezen. És miután azt hitted, végre megértetted, hogyan kell keresőoptimalizált szöveget írni, a Google behoz egy új változást, és kezdheted elölről.

Az tény, hogy a hatékony keresőoptimalizálás erős pillére lehet egy cégnek…

De mi van, ha van másik út?


Lehet, hogy olvastad már, de a Google-keresések
több mint 50%-a mobiltelefonról történik. A mobil Google-keresések egyharmada hellyel kapcsolatos. Azaz egyre többen keresnek rá bizonyos helyekre mobilon keresztül, például a Google Térképek applikáción vagy egyszerűen a keresőben. 1 milliárd ember használja a Google Mapset (Térképet) szerte a világon. A Google pedig 1,5 milliárd helyre irányítja a látogatókat évente.

És itt jön a megdöbbentő adat!


4-ből 3 ember
keres rá valamire a közelben az okostelefonjáról, és ők legalább 1 napon belül meglátogatnak egy üzletetViszont ha rákeresnek a cégedre, az üzletedre, és nem egy professzionális megjelenésű adatlapot találnak, akkor búcsút inthetsz annak, hogy valaha is meglátogassanak téged.

Egy kidolgozott Google céges profil aranyat ér


Megsúgom, ha valaki beírja a céged nevét a Google keresőbe vagy a Google Térképbe, és egyáltalán nem jelensz meg, akkor
a leendő látogatóid 97%-a a konkurenciádé… Ha viszont hiányos adatlap köszönti őket, akkor ugyanúgy egy amatőr cég képe alakul ki a fejükben a vállalkozásodról.

  • Egy komplett Google céges profil a különbség egy professzionális online jelenlét és egy kispályás Google-jelenlét között.
  • Egy komplett Google céges profil a különbség aközött, hogy emlékezetes maradsz vagy pillanatokon belül elillansz a potenciális vevőid fejéből.
  • Egy komplett Google céges profil a különbség egy olyan személy között, aki az internetről betéved hozzád és egy olyan személy között, aki inkább a konkurenciához megy.
Amatőr Google Megjelenés
Profi Google Megjelenés

Ha teljesen ki van dolgozva a céges adatlapod a Google-on, akkor:

  •  2,7x esélyesebb, hogy népszerűnek lássák a céged
  • 70%-kal nagyobb az esély, hogy egy látogatást hozzon a keresés, mint egy hiányos profil esetében
  • 50%-kal esélyesebb, hogy egy eladáshoz vezessen a keresés

Látogatómágnes Google céges jelenlét

Idáig még nem volt elérhető olyan kidolgozott módszer a Google céges adatlapod elkészítéséhez, amivel azonnal jó benyomást kelthetsz a keresőben. De most lehetőséged van fillérekért kialakítani egy professzionális Google-adatlapot a cégednek!

Egy lézerpontosan megtervezett, 10 pontos listán gondosan végighaladva biztosítjuk, hogy a cégednek csillagos 5-ös szereplése legyen a keresőben minden egyes alkalommal. Ezt követően már csak az alkalmi fenntartásáról és a frissítéséről kell gondoskodnod, ami akár percek alatt elintézhető. Viszont külön kérésre még ezt a feladatot is levesszük a válladról.

Különbség hiányos és komplett Google Cégem adatlap között.

Benne vagyok! De mennyibe kerül ez az egész?

Ez szokott a legrosszabb rész lenni, ugye? 🙂 Jó a cucc, de fizetni is kell érte! Ezt most szeretni fogod. Segítségünkkel kiépíthetsz egy látogatóvonzó jelenlétet a cégednek pusztán nettó 49.000 forintértAzaz csupán napi 1.700 forintért a Google egyik legelőkelőbb helyére repítheted a vállalkozásod, szinte semmi munkával. Ez kevesebb mint 5 buszjegy ára.  Sőt, pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk rá. Azaz, ha nem tetszik az, ahogy megjelenik a céged, akkor kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed. Aki ezt igényli, az ebben az esetben soha többé semmilyen vevőmágnes szolgáltatást nem tud cégünktől igénybe venni. Így zárjuk ki az etikátlan cégeket az ügyfélkörünkből. Megér ennyit neked az, hogy hozzád toppanjanak be a látogatók, ne pedig a konkurenciához?

Igen! Hogyan tovább? Kérd az Ingyenes Villámkiértékelésünket!

Egyre jobban kezd beigazolódni az, hogy aki nincs jelen az interneten, az halottnak van nyilvánítva. Nem hiába állítjuk, hogy nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Az Ingyenes Villámkiértékeléssel azonnal képbe kerülsz a céged jelenlegi Google-jelenlétével. 10 szempont alapján vizsgáljuk meg a megjelenésed, és javaslatokat adunk a hiányosságok kiküszöbölésére. Ne maradj le a konkurenciádtól! Haladj a korral, és építsd ki a jelenléted a Google Térképen! Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot, és lássunk neki a munkának!

Kérem az ingyenes Google Cégem Villámkiértékelést!

Hívj fel, ha vannak kérdéseid:
+36-30-628-9177

 

Scroll to Top