Facebook kommunikáció

Tisztában vagy vele, mekkora
lehetőségeket rejt céged számára a Facebook?

Megfelelő Facebook kommunikációval nem csupán bizalmat építhetsz, hanem
új vevők tömegét szólíthatod meg.

A közösségi média egyre nagyobb teret hódít az emberek életében, így a Te vevőid is minden bizonnyal napi szinten pásztázzák a Facebook üzenőfalukat, csetelnek, keresgélnek és társadalmi életet élnek. Talán már létre is hoztad a céged Facebook oldalát, de csak idegeskedni jársz oda, mert új követő csak elvétve akad, viszont az idődet csúnyán rabolja a közösségi oldal…

A hatékony, mérhető eredményekkel járó Facebook kommunikáció cseppet sem könnyű.

  • Hiába posztolsz mindennap, alig lájkolják bejegyzéseidet?
  • Barátaidon kívül senki más nem követi Facebook-oldaladat?

Sok vállalkozó küzd a Facebookkal. Elképzelhető, hogy pontosan tudod, mennyire fontos napjainkban a közösségi jelenlét, mégsem ismered a sikeres Facebook kommunikáció titkát. Vért izzadsz minden lájkolásért, új rajongóért, még sincs áttörés.

Facebook kommunikáció tervezése mesterfokon

Ha Te is tudod, milyen fontos, hogy jelen légy a Facebookon, de nem tudod, hogyan kommunikálj sikeresen célpiacoddal, a legjobb helyen jársz.

Nem a Te hibád, nem volt érettségi tétel a Facebook kommunikáció. Ráadásul könnyedén búcsút mondhatsz az idegeskedésnek, ha profikra bízod kommunikációd megtervezését.

Kiút a kietlen Facebook-oldal csapdájából

Az eredményes Facebook kommunikáció sok összetevőből áll. Neked nem szükséges megtanulnod minden csínját-bínját. Érdemesebb azzal foglalkoznod, amihez már most is nagyon értesz: vállalkozásod vezetésével. Facebook kommunikációdat pedig bízd olyan szakemberekre, akik pontosan tudják, mire harapnak vevőid.

Facebook kommunikáció tervezése mesterfokon

Mit nyújt neked ez a hiánypótló szolgáltatás?

  • Facebook kommunikációd rendszeres lesz.
  • Több új rajongód lesz.
  • Egyre többen beszélnek majd Facebook-oldaladról.
  • Többen érkezned weblapodra.
  • Eladásaid száma növekedni fog.

VIP-ügyfeleink számára már jó ideje készítünk facebookos kommunikációütemezéseket, illetve rengeteg ügyfelünk Facebook-oldalát teljes körűen mi vezetjük. Önálló szolgáltatásként ez idáig nem lehetett rendelni, aminek számos oka van.

Azok a cégek, akik kiemelt szerepet szánnak a közösségi kommunikációjuknak, százezreket költenek Facebook hirdetésekre, és pár percen belül reagálnak a rajongóik kérdéseire. Ők ezt azért teszik, mert mérik ennek a csatornának az eredményességét. Ilyen igényeket is ki tudunk elégíteni egy nagyobb szolgáltatáscsomagon belül, de a közepes cégeknek ennél egyszerűbb megoldás is elmozdulást hozhat.

Most számodra is elérhető az ütős Facebook kommunikáció

Mit takar a gyakorlatban a Facebook kommunikáció ütemezése?
1 hónapra előre kitaláljuk neked, hogy melyik napon mit posztolj. Megtervezzük a szövegeket, amiket egyedülálló módon lektoráltatunk is, valamint olyan lájkvadász képeket gyűjtünk neked, amelyek segítségével mozgósítani tudod rajongóidat.

Az ütemezés heti 5 posztot tartalmaz, minden lényeges információval. A jól átlátható táblázatnak köszönhetően mindennap pontosan tudni fogod, melyik posztot kell kihelyezned Facebook-oldaladra.

Töröld magad a Facebookról, vagy kezdj végre rendesen kommunikálni

Ahogy egy halott blog a weblapodon, úgy egy kihalt Facebook-oldal is többet árt, mint használ. Ha nincs pezsgés körülötted a közösségi oldalon, célpiacod nem fog komolyan venni. Ha azonban azt látják leendő vevőid, hogy rendszeresen megosztasz tartalmakat, csicseregsz a rajongókkal, akkor azt közvetíted, hogy veled érdemes üzletelni, tőled érdemes vásárolni, mert Te törődsz az ügyfeleiddel.

Mennyibe kerül a hatásos Facebook kommunikáció ütemezése?

Havi kiadásaidat tekintve elenyésző összegből biztosíthatod az eredményes Facebook kommunikációdat, hiszen egy hónapra mindössze 40 000 Ft-ért megtervezzük neked. Ez a megoldás akkor ideális neked, ha még nincs sok rajongód, és egyelőre nem is akarsz hirdetéseket futtatni a Facebookon, viszont elkeserítő azt látnod, hogy  hónapokon át üres az üzenőfalad. Ebben a csomagban nem nyújtunk neked teljes körű Facebook kommunikációs csomagot, mini ügyfélszolgáltattal és hirdetések menedzselésével, de ha arra van igényed, akkor abban is tudunk segíteni egy szerény, de nem sértő összegért.

Ha pedig szeretnéd, hogy a posztjaid mellett a hirdetések menedzselése is egy kézben legyen, akkor abban is tudunk segíteni. Ebben az esetben is a lenti űrlapon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket.

Amennyiben mindennap csak 5 percet akarsz tölteni a közösségi média használatával, akkor ezt a csomagot neked találtuk ki! Naponta 5 percet szánsz rá a jövőben, mégis folyamatos lesz a Facebook kommunikációd, és az oldalad élettel telik meg. Nem kell mást tenned majd, mint naponta kimásolni a táblázatból az adott napi posztot, és kitenni a Facebook-oldaladra. Mindezt csupán napi 1250 Ft befektetéssel megteheted. Ugye, megér neked ennyit ez a fontos kommunikációs csatorna?

Haladj a korral, és pörgesd fel Facebook kommunikációdat segítségünkkel!

Scroll to Top