Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Nincs még céges Facebook oldalad? Szuper!

Mert nem kell a régi beidegződéseket levetkőznöd. Nincs szükség arra, hogy újratanuld a játékszabályokat. Tiszta lappal indulhatsz.

Miért lehet előnyödre, ha még nem foglalkoztál közösségi marketinggel?

Lehet, hogy már hallottál róla. A Facebook Zéró nevű, új algoritmus idéntől lenullázta a céges oldalak megjelenítését. Az ürügy az volt, hogy a felhasználók közötti személyes kapcsolattartást támogassák. De valójában a hirdetési költségek növelése lett belőle.

Mit jelent ez a hagyományos közösségi marketing követői számára? Nem sok jót. Hiszen a zéróról kell újra elindulniuk.
Facebook oldal készítő képzés: interaktívan, cselekvő tanulással sajátíthatod el a tudásunkat

Szerencséd van, mert Te jobb lábbal indulhatsz

Ha tehát eddig még nem volt saját, céges felhasználói fiókod a Facebookon, akkor nem vesztettél semmit. Mert Te jobb lábbal indulhatsz el a közönséghódító úton, de csak ha jelentkezel az egyedi Facebook oldal készítő tréningünkre.

A következő lesz a csataterv a Facebook oldal készítő képzésen:

Interaktívan, cselekvő tanulással sajátíthatod el a tudásunkat, hogy ne a Facebook-részvényesek zsebébe jusson még több pénz az egyre dráguló hirdetésekből. A cél, hogy a hazai kis- és középvállalkozók használják ki minél eredményesebben a díjmentes Facebook-oldalban rejlő lehetőségeket. 

Honnan ismerjük mi a trükköket, amik segíthetnek kifogni az új algoritmuson, ha egyszer ezek nagy része nem publikus? A napi gyakorlatunkból. Hiszen:

  • idén éppen a 10. éve  foglalkozunk napi rendszerességgel online üzleti kommunikációval
  • VIP ügyfeleink számára már jó ideje készítünk profi kommunikációs terveket a Facebookra  
  • az egyre növekvő igény miatt már 3. éve tartunk szakértői előadásokat a témában 

Ha jelentkezel erre a tréningre, akkor éppen 10 év szakmai tapasztalát kapod meg mindössze 10 000 Ft-ért

Mivel párosan szép a tréning, nemcsak az élet, ha ketten jöttök a cégtől, akkor Nektek még kevesebb: 7 000 Ft lesz az ár fejenként. :)

A Facebook oldal készítő képzésen 3 óra alatt (1 szünettel) végigmegyünk mindenen, ami a céged sikeres közösségimédia-jelenlétének megalapozásához kell.
Facebook oldal készítő tréning a céged sikeres közösségimédia-jelenlétéért

Figyelem! Ne felejtsd otthon a laptopod!

Mivel ez egy „végigkattintgatós ˮ és nem hátradőlős képzés lesz, amin:

  • közösen végigcsináljuk a helyszínen a dolgot – hogy ne csak friss tudással a fejedben, hanem kész eredményekkel menj haza a tréningről
  • nem árt, ha előzőleg kiválogatott fotókkal jössz a születendő Facebook-oldaladhoz, ám az ütős szövegeket már együtt fogjuk megírni hozzá, és persze „a műfaj szabályai szerintˮ
  • elmondjuk, mire kell figyelned, hogy messziről elkerüld a hazai céges Facebook oldalakat sújtó leggyakoribb hibákat, amiktől az érdeklődők sírva menekülnek, 
  • megtudod, miket posztolj, hogy egyáltalán megmutassa oldaladat a Facebook a célközönségednek
  • megmutatjuk az adataidat védő beállítási lehetőségeket, elkészítjük az első posztokat, hogy legyen jóféle muníciód az első, mindent eldöntő időszakra, amikor elindulsz


Meg lehet mindezt csinálni egyedül is?

Naná, hogy igen! Csakhogy... ha eddig halogattad, mert nem vagy oda a Facebookért, akkor ez az ideális alkalom arra, hogy rávedd magad, mert a képzés végére egyszer és mindenkorra kipipáltad ezt a teendődet.

Ráadásul nem akárhogy. Hanem szakértői útmutatással és a legújabb, egyelőre kevesek által ismert játékszabályok szerint. Szóval:

Időpont: 2018. november 7. szerda, 17:00-20:00
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Mit fektetsz be? 3 óra időt és 10 000 Ft-ot. 

Mit kapsz cserébe? 10 év online üzleti kommunikációs tapasztalata alapján, helyszíni szakértői útmutatással létrehozott céges Facebook oldalt, amire büszke lehetsz, és ami bevételt fog hozni.

Jelentkezz a Facebook oldal készítő tréningre, hogy jobb lábbal indítsd a céges oldaladat!