Értékesítési szövegírás tréning 2019


Mennyit hozhat neked egy jó webszöveg?

 

A profin megírt szöveg, ami elad helyetted, a leggyorsabb módja annak, hogy növeld a bevételed. Minimum megkönnyíti az értékesítési munkát, mert a személyes találkozásnál nem a nulláról, hanem egy lépéssel a lezárás előtt kell kezdened. Ez így működik olyankor, ha az előkészítést elvégezte helyetted az értékesítési szöveg.
Értékesítési szövegírás tréning

 

Legtöbbször azonban már a honlapodról elkezdenek jönni a forró érdeklődők, mert nem Te akarsz eladni, hanem ők akarnak vásárolni. Neked mennyivel lenne nagyobb a bevételed, ha néhány százalékkal többet adnál el?  Az értékesítési szövegírás-képzés egyetlen cég számára sem úri luxus, hanem milliókat érő tudás. Nem véletlen, hogy az amerikai piacon milliókért írják a webszövegeket, az értékesítési szövegeket, mert egy sikeres honlap a megfelelő üzenettel úgy működik, mint egy pénztermelő gépezet.
 

Egy gond van, amiért nem pörög a kassza

 

Vannak weboldalak, ahol a kimenő kommunikáció nem mozgatja meg eléggé a piacot. Ha Te is ettől szenvedsz, akkor ebben fejlődni kell. Nem a Te hibád, ha csak most nézel erre rá. Az értékesítési szövegírás nem volt érettségi tétel. De a céged internetes jelenlétéhez ugyanúgy kötelező, mint autóvezetéshez a jogosítvány.

 

Senki sem tud elsőre olyan szöveget írni, amire az érdeklődők ráharapnak, ha nem részesült képzésben. Az ütős üzenet megfogalmazása vért izzasztóan nehéz, ha nincsenek meg hozzá a támpontjaid. A hatékony szövegírókat mindössze az különbözteti meg másoktól, hogy birtokában vannak néhány egyszerű szövegírási képletnek, amire felépítik az éppen aktuális mondanivalót.

 

Értékesítési szövegírás tréning

Maradéktalanul kihasználhatod az internet adta lehetőségeket, és magától fog menni az értékesítés, ha az Értékesítési szövegírás tréningen elsajátítod azt a három alapvető titkot, amire a profi szövegírók építenek.

 

Erről lesz szó a képzésen:

 • készítünk egy ügyféltérképet, amin keresztül meg tudod szólítani a vevőidet
 • megismered a MESÉL modellt
 • 9 féle sablon mentén írsz több tucat működő címsort
   

Mert ez elég ahhoz, hogy már másnaptól új szintre emeld az online kommunikációdat, hiszen a tréningnek köszönhetően:

 

 • lézerpontosan fogsz tudni célozni a piacodra

 • logikus lépésekre építed a szövegeidet

 • képes leszel az alatt a 7 másodperc megragadni a figyelmet, amennyit egy átlagos olvasó a szöveg megértésére szán

 • javítani tudod az ajánlataid szövegét, így kevesebb lesz az elbukott üzlet

 • a hírlevél-megnyitási statisztikáidat megemelheted

 • kapsz tippeket ahhoz, hogy miként kommunikálj hatékonyabban a reklámjaidban

 

 

Mikor és hol?

Időpont: 2019. május 8. szerda, 9.00-16.00 óra között
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont
Cím:1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Ár: 49.000 Ft+Áfa/fő
 

Ne hagyd ki a kedvezményt!Ha igénybe veszed a "Párosan szép a tréning" kedvezményt, akkor a második személy féláron vehet részt a képzésen!  

Jelentkezz az Értékesítési szövegírás tréningre most!

 
Jelentkezés

Az ütős értékesítési szöveg bevételt hoz

 

 

Az Értékesítési szövegírás tréningen átadjuk neked a tapasztalatunkat, azaz megérted, hogy mi az, ami működik. Nem szakszavakkal fogunk dobálózni, hanem a gyakorlatban használt trükköket, azaz a lényeget adjuk át neked.

 

A MESÉL modellt 2012-ben dolgoztuk ki a webes értékesítési szövegekhez. Ez egy olyan sablon, amit könnyen lehet alkalmazni, ha az ügyfelek nyelvén akarunk írni. Az alapját egy amerikai modell adta, amit a magyar viszonyokra igazítottunk. Ezzel a kipróbált modellel több száz projektbe írtak már a kollégáink értékesítési szövegeket.

Az ügyféltérkép pontosítására, valamint a címsorok javítására vonatkozó statisztikáink azt mutatják, hogy egy alaposan kidolgozott webes értékesítési szöveggel átlagosan legalább 20-30%-kal tudjuk javítani az aloldal eredményességét (konverzióját), amikor a tréningen tanított módszereket követjük.

Mit adott a tréning a korábbi résztvevőknek?„Segítséget ahhoz, hogy hogyan is álljak neki mindezt csinálni. Módszertant és rendszert. Szuper jól éreztem magam.”

(Horváth Krisztina)

 

„Sok fontos infót, fontos útmutatót.”

(Németh Erika)

 

„Rendszerszintű gondolkodást, egyedi nézőpontokat, interaktív előadást, jó társaságot.”

(Dankó Renátó)

 

„Lendületet a munkámhoz, eddigi ismeretlen dolgok váltak világossá, kreativitást.”

(Juhász Réka)

 

„Szélesebb körű vevőkeresést. Hogyan adjam el a terméket, referencia keresés.”

(Huszár Nikoletta)
 

„Zsuzsa előadása fantasztikus volt. Nagyon jól összeszedett, gyakorlatias tréning volt. Azóta is alkalmazom az ott tanultakat. 0.3 %-al azonnal növekedett a megnyitási arányom és ez még csak a kezdet. Miután átírtam a weboldalon az egyik szolgáltatásunkat, azonnal érkezett rá jelentkező a weboldalon keresztül, holott korábban erre még nem volt példa. A képzésen tanultakat nem csak a szövegírásban, a weboldal készítésben, de az árajánlatok kiadásában is alkalmazom. Ráadásul a tréningen kialakított üzleti kapcsolatokból további nyereségeim születtek. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné, ha a marketingszövegei eredményesebbek lennének. Köszönöm.”

(Loksa Ágnes)

 

Rendben, engem érdekel. Mennyibe kerül?

Azokban a projektekben, ahol mi dolgozzuk ki a kommunikációs stratégiát, és mi írjuk meg a kampányleveleket is, ott egyetlen értékesítési szöveget nettó 60 eFt-ért írunk meg. Mivel ügyfeleink látják a statisztikákat, ezért évek óta velünk dolgoznak.

 

Itthon a legjobb marketing-, szervezetfejlesztési, értékesítési képzések 150-200 eFt körül mozognak. A mi képzésünket ezek alá pozicionáltuk, mert ez a magyar piacon egy ébredő terület, amely éppen ezért hatalmas lehetőséget tartogat számodra.

 

Az értékesítési szövegírási tréning ára nettó 49.000 forint.

Kevesebb, mint egy darab értékesítési szöveg ára, pedig a megszerzett tudással annyit írsz magadnak, amennyit csak akarsz.

Minden befektetett forintod a többszörösét hozza vissza neked.
 

Ne hagyd ki a kedvezményt!Ha igénybe veszed a "Párosan szép a tréning" kedvezményt, akkor a második személy féláron vehet részt a képzésen!

 

Időpont:

2018. május 8. szerda, 9.00-16.00 óra között

Helyszín:
Bijó Rendezvényközpont
Cím:1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Csillogó szempár garancia

 

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy elégedett leszel a tréninggel, ennyire biztosak vagyunk az átadott tudás értékében és abban, hogy ez a módszer működik.

Ha nem így lesz, akkor visszafizetjük neked a képzés árát. Ilyenre még egyszer sem volt példa, ezért bátran merjük vállalni.

 

Nincs mit veszítened.

Ha befektetsz abba, hogy megszerezd azt a tudást, amivel a saját magad legjobb kommunikációs tanácsadója leszel, akkor a tréningen megismert és közösen begyakorolt modellek alapján mindig tudni fogod, hogyan állj neki a szövegírásnak.

 

Fogd munkára a weblapodat!

 

Itt az ideje, hogy végre valóban hozza a pénzt, ahelyett, hogy vinné.

 

Jelentkezz az Értékesítési szövegírás tréningre most!

Jelentkezés
Beillesztési útmutató email küldés