Dolgozz velünk!

Szövegíró és projektmenedzser állás a Langmár Kommunikációnál

Ha szeretsz önállóan dolgozni, és alap tulajdonságod a kreativitás, akkor Te lehetsz a mi emberünk. Ideális jelöltünk: motivált, céltudatos és önmenedzsmentre képes személyiség, aki gyorsan tanul.

Magadra ismersz?

  • Falod a könyveket, könnyen írsz.
  • Szuper szervező vagy.
  • Legértékesebb kincsedként vigyázol az idődre, és jól be is tudod osztani.
  • Nem igényled, hogy mások hajcsárkodjanak feletted ahhoz, hogy meglegyen a feladat.
  • Nem arra hajtasz, hogy elteljen a napi 8 óra, hanem az számít, mit teszel le az asztalra.

Ha 20–35 éves vagy, de legalábbis wifi csörgedezik az ereidben vér helyett, ráadásul angolul is jól olvasol, akkor érdemes lehet jelentkezned. Előny az is, ha Budapesten vagy a környéken laksz, hiszen időnként ügyfelekkel kell majd találkoznod, és képzésekre is hívunk.

Amit nyújtunk, és amit kérünk

  • Mindenre megtanítunk, amit az online marketingről, szövegírásról tudunk.
  • Fontos, hogy imádj tanulni, mert nemcsak az elején záporoznak az új infók, hanem mindvégig fejleszteni kell a tudásodat – ez egy ilyen biznisz.
  • Óriási előny, hogy otthonról dolgozhatsz, rugalmas munkaidőben. Ha kedved tartja, akár az erkélyedről is telefonálhatsz és laptopozhatsz, miközben kedvenc zöld teádat kortyolgatod, csak a rád bízott küldetés legyen meg határidőre és magas szinten. 

Még egyszer, mert ez nagyon fontos: nálunk a határidő szent. Mivel folyamatos pörgés van, nem lehet lemaradni. 

Projektmenedzserként a kiváló kommunikációs készség lesz a leginkább segítségedre, mert az ügyfélnek akkor is segíteni kell, ha kicsit nehezebben találod meg vele a közös hangot. 
Szövegíróként az empátia és a magas érzelmi intelligencia lesz jóbarátod, hogy fel tudd venni a legkülönbözőbb célcsoportok tagjainak nézőpontját is.

Egyenrangú csapattag leszel

Cserébe többé-kevésbé a magad főnöke lehetsz. Szabadon oszthatod be az idődet és a teendőidet. Jutalékot is fogsz kapni a sikeresen lezárt projektek nyomán. Munkaköröd rugalmasan alakulhat, mert mi azon az elven dolgozunk, hogy mindenki főleg azt csinálja, amiben a legügyesebb, és amit a legjobban szeret. Ha szorgalmas és rátermett vagy, akkor itt tudod kamatoztatni a tehetségedet.

Jelentkezés a szövegíró és projektmenedzser állásra:

Ha jelentkezni szeretnél, küldd el az elérhetőségeidet Putnoki Julianna ügyfélszolgálati vezetőnek a putnoki.julianna@szovegirasblog.hu e-mail címre, és írj neki pár sort arról, miért gondolod, hogy ez Neked való munka.