CSERÉLD LE A MARKETINGESED – UGYANANNYIÉRT EGY EGÉSZ CSAPATRA

  • Már régóta le akarod váltani a marketingesed, de félsz, hogy nem akad jobb a mostani munkaerőhiány idején? 

  • Nem vagy elégedett a bevételeddel? 

Csak semmi pánik, érkezik a megoldás! 
Nemhogy jobbat is találhatsz nála, hanem egy egész szakértői csapatot is. Most többet és még sok mást is kaphatsz ugyanazon az áron, mint amennyibe egy saját marketinges kerül.

Hogyan lesz kreatív online marketinges csapatod mindössze 1 fizetés árából?

Számoljunk utána! Mondjuk, bruttó 350 E Ft-ot fizetsz a marketingesedért. Ennek majdnem a fele adó meg járulék. De lehet, hogy a magas bérköltségeid ellenére a kolléga még csak nem is lenne elégedett a fizetésével. Ezért aztán hiába is várnád, hogy mindig a maximumot hozza ki magából. 

Na meg azt se felejtsük el, hogy:

Több agy jobb, mint egy!

Ennek az egyszerű, de annál fontosabb előnynek köszönhetően, amit mi biztosítunk, ugyanazért a pénzért – aminek 27%-a adó, és ezzel azt meg is úsztad – sokkal nagyobb értéket kapsz, ha profi csapatunkat állítod magad mellé.

Aztán meg: a saját marketingesedet állandóan képezned kell, mert ezen a napról napra változó területen könnyű lemaradni. Plusz a laptopjára, a mobiljára és még ki tudja, mi mindenre szükséges költened. Hamar összeadódnak a költségek, csak ebbe általában nem gondolunk bele. 

Ráadásul egy ember könnyebben megbetegszik, kimerül vagy kerül „alkotói válságba”, mint egy egész csapat. 

Kiderül a matekból, hogy a külsős marketingcég bőven előnyösebb 

Munkatársainkat nem kell étkeztetned, nem kell utaztatnod ahhoz, hogy a legjobb helyeken képződjenek. Mert erről rendszeresen gondoskodunk mi magunk. Hiszen számunkra presztízskérdés a tudásunkat frissen tartani. 

Még egy íróasztal sem kopik feleslegesen Nálad. Csak az eredmények jönnek vegytisztán.
 
A kész kampányok, értékesítési szövegek, hirdetések, blogbejegyzések, videók és a többi szuper tartalommarketinges vevőszerző eszköz pontosan a megbeszélt határidőre érkezik cégedhez. 

Ez pedig nem csak attól lesz jó Neked, hogy ötletes és kreatív. Hanem forintokban – százezresével! – számolva is, mert beindítja az eladást, támogatja az értékesítést.
 

Marketinges vagy marketing csapat? Infografika

Kik vagyunk, mit tud az online marketinges csapatunk?

7 állandó munkatársunk közül egy sem mindenhez értő Mekk mester. Mert mi nem hiszünk az olyan csoda polihisztorokban, akik állítólag mindenhez IS konyítanak – de valójában semmihez sem értenek alaposan. 

Bármilyen ügyes is a belső céges marketinges, az utolsó univerzális kreatív koponya Leonardo da Vinci volt. Azóta változott a világ: mérnökien pontos módszerek vannak minden szakterületen. Így az értékesítésben is. 

Kik alkotják a csapatot? 

  • üzleti kommunikációs szakértő 
  • több nyelven is alkotó szövegírók 
  • kommunikációs szakember projektmenedzserek 
  • lektor
  • keresőoptimalizálási specialisták
  • Adwords-, Facebook-hirdetészsonglőrök
  • közösségimédia-huszárok

Ezért is merünk bátran amolyan szakmai „fogadást” ajánlani Neked. Csak bátran! Hiszen Te ezen semmit sem veszíthetsz. Sőt mindenképpen új szempontokat és tippeket kapsz, ha felveszed velünk a kapcsolatot. 

Szóval a kihívásunk a belső, céges marketingeseddel szemben a következő:

Kérj tőlünk ajánlatot, mielőtt a marketingesed sorsáról döntenél!

Akár dolgozik már a cégedben vagy külsősként saját marketinges, akár csak most készülsz felvenni vagy megbízni valakit, ugyanaz a teendőd:

Írd le nekünk, hogy milyen feladatokat végez a marketingesed, és mennyit keres(ne)! Mi adunk egy legalább ugyanolyan jó ajánlatot.


Töltsd ki az alábbi űrlapot, ami alapján össze is állítjuk számodra a konkrét ajánlatunkat! A megadott infók nyomán 1 órás személyes tanácsadást biztosítunk számodra. Értéke 20 000 Ft, amit beszámítunk a szolgáltatás díjába, ha úgy döntesz, rendelsz tőlünk.

Ezen a konzultáción már konkrétan megbeszéljük, hogy mi miben tudnánk támogatni az online marketingedet, és azt is, hogy mennyibe kerülne ez Neked – az „egyszemélyes hadsereg” típusú megoldáshoz képest. 

Mondd el nekünk, mire van szükséged:

Scroll to Top