Csalitermék készítése tréning - Nyisd meg az ügyfélcsapot!

Hogyan tudsz könnyen sok új vevőt szerezni? A válasz: a csalitermék segítségével, ami lehetővé teszi, hogy minél többen kipróbálják termékeidet, szolgáltatásodat!

Mert gondolj csak bele: pl. ha menyasszonyi tortát szeretnél venni – ami nem olcsó mulatság –, előbb kipróbálod a cukrászda sütijét. Ha ez a termékminta ízlik, akkor lehet, hogy továbbmész a nagyobb értékű vásárlás felé.

A Te vevőid is így gondolkodnak.

Csalitermék készítése tréning a legprofibb vevőszerző stratégiával

Csalitermék készítése tréning a legprofibb vevőszerző stratégiával

Mi az, ami a fenti példából kiderül? Hogy ma már nem a hagyományos reklám az, ami az érdeklődőt ügyféllé teszi („konvertálja”). Hanem a „mielőtt megvennéd a tortát, kóstold meg a sütinket” elv, vagyis a csalitermék stratégiája.

Nagyobb és stabilabb ügyfélkört szeretnél? Az automatizált bevételforrás és a folyamatos ügyfélszerzés alapja nem más, mint egy olyan szolgáltatási és/vagy termékpaletta, amin sok és sokféle ingyenesen kipróbálható, olcsó vagy épp ingyenes csali található. 

Ez logikus is, hiszen... 

Széles szájú tölcsérrel nagyobb a beáramlás

Mint tudjuk, a legszűkebb keresztmetszet fogja meghatározni az átfolyási sebességet.

Lefordítva a mi esetünkre ez azt jelenti, hogy az árbevételed attól nőhet toronymagasra, ha a vevőid közül minél többen vesznek a magasabb árú termékeidből, ahol az értékesítési rendszeredben a szűkebb keresztmetszet van.

De ahhoz, hogy mindig legyen elegendő számú és vásárlóerejű ügyfeled, aki idáig elér, folyamatos kell hogy legyen a beáramlás, ami a tölcsér szájától függ. 

Ezt pedig a meglepően olcsó vagy éppen díjmentes, de kiváló minőségű csalik széles választéka biztosítja, amelyek minőséget képviselnek, és így szavak nélkül győzik meg az érdeklődőket. 

Ha tehát önműködő értékesítési rendszert, az árbevételedet folyamatos áramlásban tartó értékesítési tölcsért szeretnél, akkor egy dolgod van:

Nyisd meg az ügyfélcsapot, profin kivitelezett csalikkal! 

Hogyan? A Csalitermék készítése tréningünkön ebben segítünk. 

Méghozzá nem elmélettel, hanem kipróbált és működő megoldásokkal, amiket csak alkalmaznod kell, hogy máris meglátszódjon a képzésünk hatása ott, ahol igazán számít: az értékesítési statisztikáidon.

Ezért a következő ügyfélcsap tréningen egy teljes napon át azzal foglalkozunk, hogy jól megalapozzuk és összerakjuk a céged értékesítési hatékonyságát.

Csalitermék készítése tréning

Miről lesz szó pontosan a gyakorlati csalitermék-készítő tréningen? 

1. Felmérjük, hogy milyen csalijaid vannak jelenleg, és mi a helyzet ezen a téren a Te piaci szegmensedben, hogy már az első benyomással túlszárnyalhasd a konkurenciádat.
2. Megbeszéljük a csalitermék ideális adagolását, a „kiáramló” kommunikációd ritmusát, ami a „beáramlást” (vagyis a megkereséseket, az irántad való érdeklődést) közvetlenül meghatározza.
3. Megismered a termékpiramis vevőszerző stratégiáját, a klasszikus módszer bevált formájában. De ez a tudás sem lesz ám öncélú! 
4.  Tovább megyünk egy szinttel, és közösen megnézzük, hogy milyen belépőterméket érdemes odatenned a csali után. Ezzel már szépen, stabilan el is kezd csorogni a céged számláira a bevétel!
5. Kidolgozzuk az utánkövető kampányodat, amivel sikeresen kihasználhatod a csalijaidat kipróbáló jelöltek („leadek”) Rád irányuló figyelmét. 


Mert tudd meg: a pénz oda áramlik, amerre a figyelem ment. Márpedig ez az 5 ütős üzenetből álló, részben a helyszínen készre megírt kampány garantáltan rajtad fogja tartani az érdeklődők szemét.

Ilyen csali kell ahhoz, hogy horogra akadjon az ügyfél!

Se nem nehéz, se nem drága dolog az értékesítési rendszeredet úgy megalapozni, hogy kiszámíthatóan működjön egész évben, és többé ne a vevők hajkurászásával, hanem csak a kiszolgálásukkal kelljen foglalkoznod.

Ezt fogja bebizonyítani Neked a Csalitermék készítése tréning. Hol és mikor?

Időpont: 2019. március 29. (péntek) 9–16 óráig
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont
Cím
: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96–98.

Az egész napos képzés ára, amiért friss elméleti tudást és a gyakorlatban kidolgozott, kész megoldást is kapsz:
49.000 Ft

Csillogó szempár garancia: így semmit sem veszíthetsz!

Mint minden termékünkre és szolgáltatásunkra, a Csalitermék készítése tréningre is érvényes a Langmár Kommunikáció speciális, 100%-os pénzvisszafizetési garanciája.

Ez az a híres csillogó szempár garancia, amit csakis mi vállalunk arra, hogy elégedett leszel a tréninggel, mert ennyire biztosak vagyunk az átadott tudás értékében és abban, hogy ez a módszer működik. Ha nem így lesz, akkor visszafizetjük neked a képzés árát. Ilyenre egyébként nálunk még egyszer sem volt példa, de bátran merjük vállalni.
 

Jelentkezz a Csalitermék készítése tréningre itt:

 

Ez egy új tréning, most tartjuk először, de a többi képzésünkről ezt mondták:

Nekem minden tetszett. Rengeteg infót kaptam arról, hogy mennyi mindent nem tudok.”
H.J.

Áttekintést adott a XXI. századi lehetőségekről ebben a témában.
J. M.
 
Átláthatóságot és új gondolatokat kaptam: stratégiai tervezés kell.”
Z.