Van más érdemi közösségi média a Facebookon kívül? – Videó

Ha a weblapod már teljesen rendben van, folyamatosan hozza az érdeklődőket, és ezek a vevőjelöltek vásárolnak is a weboldaladon, akkor eljött az ideje annak, hogy a közösségi médiában is egyre többet kommunikálj. 

Itt a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül a Facebookra gondolok, hanem főképp azokra a nagypályásokra, amelyekre kevesebb figyelem kerül. Pontosan azért, mivel kevesebben figyelnek fel rájuk, nem telítődtek annyira. A célközönségedet viszont garantáltan megtalálod rajtuk, akárcsak a Facebookon, hiszen ezeknek is több százmilliós felhasználótáboruk van szerte a világon.

Gondolom, a Facebook-kommunikációd már folyamatos. Rendszeresen kerülnek fel bejegyzések a céged hírfolyamára, és lehet, hogy akár hirdetéseket és futtatsz rajta. Ha ez így van, akkor elérkeztél ahhoz a ponthoz, ahol érdemes szétnézned, hogy milyen egyéb közösségi média felületek vannak még, ahol érdemes megjelenned. Az alábbi videóban ezekről ejtek néhány szót.

Készítettünk egy közösségi média e-bookot, ami az Instagram, a LinkedIn és a YouTube csatornákat mutatja be neked: hogyan használd ezeket a csatornákat annak érdekében, hogy a marketinget erősítsd a cégedben, hiszen ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. 

A holnap kihívásainak nem lehet megfelelni a tegnap tudásával. Ha szeretnél erről a témáról többet tudni, akkor keresd ezt az e-bookunkat. Neked is segíteni fog, hogy javítsd a céged bevételi számait.

Tudj meg többet a közösségi média e-bookról itt>>

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top