Újabb PR-sikerek az Impulz Mozgásközpontban

Kíváncsi vagy rá, hogy lesz sikersztori egy PR-cikkből? Tarts velünk, már mutatjuk is!

A PR-sikerek nem jönnek maguktól

A PR-sikerek hatalmas előrelépést jelenthetnek számodra, amennyiben cégtulajdonosként azért küzdesz, hogy kiemelkedj a tömegből és hallasd a hangod az elképesztően nagy reklámzajban.

A PR azonban kétélű fegyver, amivel tudni kell jól bánni, különben nem teljesíti be a hozzá fűzött reményeket és elvárásokat. Ha pedig ezen a téren sikerekre vágysz, minimum egy kiválóan megírt PR-cikkre is szükséged lesz. 

Mi tesz kiválóvá egy PR-cikket?

Egy sikeres PR-cikk érdekes és figyelemfelkeltő, adott esetben akár humorral fűszerezett szöveg is lehet, ami az aktuális mondanivalója mellett informatívan és lényegre törően mutatja be a céged előnyös tulajdonságait. 

Írni azonban nem mindenki szeret vagy tud olyan izgalmasan, ahogyan azt egy ilyen kaliberű cikk megkívánná. 

Ekkor jön a képbe a Langmár Kommunikáció egyik tapasztalt szövegírója, akinek a kelléktárában számtalan szófordulat, különleges frázis és az adott téma mély ismerete is szerepel. 

Ő az, aki a szükséges információk ismeretében képes megírni egy kiváló PR-cikket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az utóbbi elképesztő PR-sikerek.

Mérföldkő az Impulz Mozgásközpont életében

Legfrissebb sikerünk az egyik kedves és kitartó ügyfelünkhöz, Szabó Tímeához és az Impulz Mozgásközponthoz kapcsolódik. 

Timivel, az Impulz Mozgásközpont tulajdonosával hónapok óta együtt dolgozunk. Tartalommarketinggel segítjük őt céljai elérésében. 

A kitartó munka gyümölcse, hogy Timi az elmúlt hetekben szerepelt a Hír Tv, Paletta című műsorában, interjút adott a Karc FM-en a Spájz egyik adásában és a Retro Rádióban is. 

Az általunk megírt PR-cikk megjelent a Bors nyomtatott változatában és még 18 médiumban, köztük a Blikk és a Ridikül online felületén is.

Így tehát egyszerre tömegekhez juthatott el az Impulz Mozgásközpont üzenete, miszerint a gyermekek rendszeres, szakember által felügyelt és vezetett testmozgása az egészséges fejlődésük alapja. 

Ha neked is van olyan üzeneted, amit szélesebb körű közönséghez szeretnél eljuttatni, de akadályokba ütközöl, kérj ajánlatot a Langmár Kommunikáció PR-szövegírás szolgáltatására>>>

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top