Hogyan lesz egy álomból rendszeres médiaszereplés? – A tokeletesrandi.hu sikersztori

Rohanó világunkban egyre kevesebben szánnak elég időt arra, hogy igazán megismerjék a másikat, és értékes, minőségi időt töltsenek el együtt. Pedig megvan rá az igény. Csak a randipartnerek nem feltétlenül tudják, hogyan és miként hozhatják ki a leendő vagy a már meglévő kedvessel való romantikus találkákból a maximumot.

Ezen a területen korábban mindenki önmagára és a saját kreativitására volt utalva. Pataki Nóra randihelyszín specialista segítségével azonban mostantól nincs több ellaposodott, stílustalan vagy félresikerült randi! 

A Nóra által megálmodott tokeletesrandi.hu, Magyarország első randihelyszín-ajánlója ugyanis kipróbált, különleges és kifejezetten randizásra termett helyszíneket ajánl, nem csak fiataloknak! 

A tokeletesrandi.hu sikersztori

A terv tehát megvolt Nóra elképzeléseiben, de ahhoz, hogy ebből sikersztori legyen, üzenetét el kellett juttatnia a potenciális célcsoportjához: a kifinomult, minőségi randiélményekre vágyó urakhoz és hölgyekhez. 

Beszélni könnyű, de nem biztos, hogy meg is hallanak. Ezért úgy kell beszélni, azaz úgy kell kommunikálni, hogy az érthető, befogadható és informatív legyen mindazok számára, akiknek a mondanivalód szól. 

Ezen a ponton került képbe a Langmár Kommunikáció. Nóra megbízott minket, hogy első körben írjunk neki néhány blogcikket, marketingszövegeket és közösségimédia-posztokat, majd később megszületett az a PR-cikk is, ami meghozta számára az igazi áttörést. Hogy mekkorát? Ez az, ami Nórát is meglepte:

„Nagyon meglepődtem. Igazából fel sem bírom fogni. Mélyen, legbelül reménykedtem, hogy hasonlóan alakul, de nem számítottam rá, hogy ennyi médiamegjelenés lesz” – fogalmazott.

  1. A közös munka eredményeképp a tokeletesrandi.hu bekerült a köztudatba, az oldalon összegyűjtött, válogatott randihelyek száma pedig azóta is folyamatosan nő.
  2. Nórát meghívta a gondolkodó tizenévesek lapja, a kidsnews.hu, hogy időről időre cikket jelentessen meg az online felületükön, az első randik témájában.
  3. Felkérte a Bors Extra, hogy a novemberi számba írjon egy cikket, szintén randi témában. Tehát várható, hogy a Borsban megjelent cikke nyomán hamarosan még több emberhez jut el a tokeletesrandi.hu, a randihelyszín-ajánló. 
  4. Alakulóban van egy tv-szereplés is, amiről azonban most még nem árulhatunk el konkrét részleteket. De már nem kell rá sokáig várni.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen sikersztori részesei lehetünk! Nóra kedves szavai pedig újabb édes habcsókok azon a bizonyos tortán:

„A Langmár Kommunikáció végig ott volt velem. Fogtátok a kezem, és most sem engedtétek el, annak ellenére, hogy már befejeztük a közös munkát. Összebarátkoztunk, személyesebb lett a kapcsolatunk, és olyan bőséges kommunikációs segédletet kaptam, amire előre nem számítottam, de nagyon sokat jelent. Köszönöm!”

Ha neked is szükséged van egy sorsfordító és garantáltan sikersztorit hozó PR-cikkre, kérj ajánlatot PR-cikk írására a Langmár Kommunikációtól még ma!>>>

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top