PR a jó hírnév kialakításához – Videó

Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Ha szeretnéd, hogy a szolgáltatásodat vagy a portékádat minél többen megismerjék, akkor a PR az, aminek figyelmet kell szentelned. A PR, azaz a Public Relations (közönségkapcsolatok) azt jelenti, amit a piac gondol rólad. Az alábbi videóban bemutatok egy egyedi ajánlatot, amivel szárnyra keltheted a céged jó hírét:

Ha szeretnéd, hogy jobb megítélése legyen a cégednek, akkor van egy sikerdíjas PR-szolgáltatásunk, amit jó szívvel ajánlok a figyelmedbe. Ennek akkor van értelme, ha a marketing- és az értékesítési folyamatok már rendben vannak a vállalkozásodban: a weboldaladat folyamatosan látogatják, ezeket a látogatókat pedig vásárlókká tudod konvertálni, a jól megírt marketing- és értékesítési szövegeidnek köszönhetően. Ha ez így van, akkor a PR érdekes lehet a cégednek, mivel az ismertségedet fogja növelni. 

Azzal biztos te is tisztában vagy, hogy a vevők hamarabb szavaznak bizalmat egy klassz cégnek. A bizalom pedig kulcsfontosságú az értékesítési folyamatban, mondhatni ez az, ami beindítja a folyamatot. Egy potenciális ügyfél jobban megbízik egy olyan cégben, amelyről már olvasott, amit látott a tv-ben, vagy ha hallott a rádióban egy interjút a cég egyik képviselőjével. Amikor erős egy cég PR-ja, akkor rövidebb az értékesítési ciklus, mert a vevők céltudatosabban tudnak dönteni.

Nyerd el a potenciális vásárlóid bizalmát, és szélesítsd az ügyfélköröd!

Van egy sikerdíjas PR-szolgáltatásunk, ahol pusztán 100.000 Ft-ért 5 médiamegjelenést garantálunk neked. Ha több lesz, mondjuk, lesz 12 médiamegjelenésed, ami egyáltalán nem ritka, akkor a különbözetet, esetünkben a 7 megjelenést ugyanúgy 20.000 Ft-tal fogjuk neked elszámolni. Nem ritka az sem, hogy olyan kiváló helyeken jelensz meg, ahol a listaár egy-egy ilyen cikkre 400.000-500.000 Ft-ra rúg, úgyhogy biztosan imádni fogod ezt a szolgáltatást.

Ezeket a médiamegjelenéseket a későbbiekben a weblapodon, illetve az értékesítési kampányaidban is kiválóan használhatod. Új embereket szólíthatsz meg, ráadásul ezek a cikkek kiemelnek a versenytársak közül. Sőt, még zsúfolt piacon is működnek. A médiamegjelenések nyilvánvalóvá teszik, hogy jobban teljesítesz, mint az átlag, és te vagy az a bizonyos nagybetűs Szakértő, akire a célközönségednek szüksége van!

Ha szeretnéd a céged jó hírét vinni, akkor kattints ide>>

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top