Mit tud egy sikeres honlap 2020-ban? – Videó

Langmár Zsuzsa

Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Emiatt olyan tartalmakat teszünk a weblapunkra, amikkel segítünk a vállalkozóknak megérteni, hogy nem elég, ha van egy kiváló termékük vagy szolgáltatásuk. Azt népszerűsíteni is kell. Ilyen például az alábbi tömör, egy perces videó is.

Jó szívvel ajánlom Neked, hogy a honlap összerakásánál Te is fókuszálj arra, hogy információkat ossz meg. Oktasd a piacod. Így a honlapod egy eszköz lesz, amivel oktatod az embereket. Elvégre 95%-a az embereknek információ után kutat az interneten, és csupán 5% akar vásárolni. 

Azonban valljuk be, egy igazán sikeres honlap nem csupán hasznos információkkal szolgál a látogatói számára. Emellett pénzt is hoz a weboldal tulajdonosának. Egy jó honlap képes megtartani a látogatókat, illetve a forgalmat bevétellé képes alakítani. Azaz meggyőzi a weboldal látogatóit, hogy vásárlókká, megrendelőkké váljanak. 

Ebben pedig nélkülözhetetlen szerepet játszik a szövegírás, ami a honlap gerincét adja. Enélkül a világ legszebb honlapja sem ér semmit. Hiába költöttek milliókat a webdizájnra, amíg a honlap ezeket a feladatokat egytől egyig hatékonyan nem végzi el, nem beszélhetünk sikeres honlapról. 

Nézd meg ezt a videót!

2020 tavaszán összeomlott az eddigi élet. Írtunk is egy tanulmányt arról, hogyan kell a káoszban kommunikálni. Ehhez készítettünk egy 30 napos kommunikációs túlélőkészletet. Ennek segítségével 30 napig naponta 1 apróságot fejlesztesz az online marketingeden, ezzel pedig átvészeled a kilátástalanságot.

Szerencsére ezzel több száz vállalkozónak tudtunk segíteni, mert feliratkoztak az ingyenes tippekre, és meg tudták menteni azt, ami az üzleti kommunikációval menthető volt. Nekünk a kommunikáció a szenvedélyünk, ebben segítünk a cégeknek. Böngéssz ingyenes kommunikációs anyagaink között itt!

Orsolya Szilágyi

Orsolya Szilágyi

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top