Médiamegjelenés a Heti TV-ben!

Médiamegjelenés a Heti TV-ben

Rendkívül nagy megtiszteltetésben volt részünk. A Heti TV-ben Schmuck Andor „A hét embere” díjat Langmár Zsuzsának adta. 

Íme a bizonyíték:

Az interjú kellemesen telt, két humoros ember jelenlétében. Az üzleti kommunikáció témája sem hiányzott, érdekfeszítő kérdésekkel boncolták a tárgyat.

Tény, hogy manapság nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani. Nélkülözhetetlen segédeszköz ebben a médiamegjelenés. Ha a médiát megfelelően használod, akkor kiváló vevőszerző eszköz lehet a cégednek.

Médiamegjelenés

Mi számos cégnek írtunk PR cikket és értünk el tucatnyi médiamegjelenést, amik egyenként összeszámolva milliókba kerültek volna. Sikerdíjas szolgáltatásunk miatt viszont drámaian kevesebbe kerültek az ügyfeleket hozó megjelenések. Itt olvass erről bővebben>>

 

 

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top