Amikor az idő érték: így motiváltuk szövegírás szolgáltatásunkkal ügyfelünket!

Az ügyfél-elégedettség követése a Langmár csapatában alapvető. Folyamatosan figyelemmel kísérjük partnereink igényeit, együtt vitatjuk meg a célokat, hogy sikeres marketingkommunikációval és szövegírással támogathassuk tevékenységüket.

Azonban csak azokat az ügyfeleinket tudjuk maximálisan támogatni, akik önmaguk is minőségi munkát tesznek le az asztalra. A folyamatos fejlődés az esetükben nem egy kötelezően kipipálandó tétel, hanem életszemlélet. Állandóan keresik, mit, mikor, hogyan lehetne jobbá, hatékonyabbá tenni, és határozott elképzelésük van a cégük jövőjét illetően.

Diaconescu Gabriella élet-rendbehozatali specialista és értékesítési tanácsadó munkája inspiráló lehet minden vállalkozó számára. Több tízmillió forintnyi terméket és szolgáltatást értékesített 2005 óta, 2015 óta pedig több tucat értékesítőt képzett ki. Már 13 éve foglalkozik az emberi viselkedéssel és annak megértésével, több mint 500 előadást tartott ezekben a témakörökben. Magyarországon kívül 4 országban kérték fel előadónak és mentornak: az Amerikai Egyesült Államokban, Angliában, Olaszországban és Romániában.

Egy ilyen energikus, céltudatos ügyfélnek öröm dolgozni. Gabriella elmesélte nekünk, mit is gondol a szövegírás munkánkról.

Gyors. Nagyon gyorsak vagytok, és nagyon elégedett vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyik pillanatról a másikra történnek a gondolatcserék, és meg is valósulnak. Teljes mértékben nyugodt és ellazult vagyok ezzel kapcsolatban. Néha azt érzem: nekem kell felgyorsulnom hozzátok.”

Gabriella inspirálónak találta a gyorsaságunkat és a pontosságunkat, de természetesen ehhez az is kellett, hogy ő minden kérdésünkre alaposan és precízen válaszoljon. Az ilyen harmonikus partnerségek nyomán fantasztikus munkák születnek! 

Minden, amit megbeszéltünk, mindig úgy volt, ahogy megbeszéltük. Az időpontok, a témák. Például megbeszéltünk valamit reggel, és estére már kész is volt. Ez szenzációs, korábban nem ehhez voltam szokva!”

Gabriella hamar felismerte a szövegírás erejét és jelentőségét online kommunikációja során. Ha Te is szeretnél precíz, határidőre kész marketingszövegeket, akkor szövegírás szolgáltatásunkat Neked ajánljuk!

Molnár Kitti

Molnár Kitti

Fantázia és kíváncsiság. Ezek hajtanak a szövegírás során, hiszen tudom, minden ügyfél izgalmas történetet hordoz magában. Ha szövegeimmel sikerül elérnem, hogy minél több emberhez eljussanak ezek a történeteket, akkor hátradőlve azt tudom mondani: ez egy szép nap volt.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top