Marketing kommunikáció stratégia felépítése – Videó

Lehet, hogy vállalkozóként te is szembesültél már azzal, hogy egyre nehezebb kitűnni a reklámzajból. Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Ha van egy kiváló terméked vagy egy nagyszerű szolgáltatásod, akkor nem elegendő, ha csak te tudsz erről, ezt meg kell mutatnod másoknak is. 

Ehhez a legfontosabb a marketing kommunikáció felépítése. Ez nélkülözhetetlen, hogy ha el akarsz adni. A kommunikációnak pedig van egy vastörvénye: minél több a kimenő kommunikáció, annál több a bevétel. Viszont ahhoz, hogy javítani tudd ezeket a számokat, ahhoz, hogy egyre több pénz folyjon be a bankszámládra, mérni kell azokat az adatokat, amik segítenek eligazodni a kommunikáció útvesztőiben. Erről beszélek bővebben az alábbi videóban.

Biztosan rengeteg ötletet kaptál már a blogolásról, a hírlevélről, a Facebook-jelenlét kiépítéséről, az Instagramról. Van 57-féle kommunikációs csatorna, amiken keresztül a marketing kommunikáció megvalósítható. Ezeket valószínűleg már a figyelmedbe is ajánlották. Persze, mind nagyon fontosak, de van egy logikai lánc, ami alapján egymásra épülnek. Ha megismered ezt, akkor fel tudod építeni úgy a kommunikációs stratégiádat, hogy az támogassa a marketing- és az értékesítési céljaidat, és úgy építse fel a szakértői státuszodat, hogy az bevételnövekedéssel párosuljon. 

Ehhez ajánlom neked jó szívvel az e-learning-rendszerünket, hiszen a holnap kihívásainak nem lehet megfelelni a tegnap tudásával. Ez a rendszer 12 hét alatt napi 1 óra tanulással abban segít neked, hogy körülbelül 20-30%-kal javítsd a bevételedet. 

Itt megtalálod>>

Ezzel a rendszerrel olyan programot alkottunk meg számodra, amelynek segítségével garantáltan felül tudsz emelkedni a bizonytalanságon, a nem hatékony időgazdálkodáson, valamint a megfelelő marketing kommunikáció megtervezésével hozzájárul az ügyfélköröd bővítéséhez. Mi azoknak a kiváló szakembereknek tudunk segíteni, akik a szakmájuk mesterei. Zseniálisak a saját szakterületükön, de kihívásaik vannak az üzleti kommunikációval. 

12 hetes videósorozatunk valójában egy online program, amit a saját ütemedben és időbeosztásod szerint végezhetsz el. Minden héten megosztunk veled egy oktatóvideót, a videó kiegészítéseként pedig írásban is megkapod az elhangzottakat, és minden héten kapsz házi feladatot is. Ezek a feladatok azért fontosak, mert a sikeres megoldásuk biztosítja számodra, hogy a gyakorlatban is kiválóan tudd alkalmazni a hallottakat, ezáltal pedig növeld a bevételi számokat. Ez alatt a 12 hét alatt végig támogatunk Téged, és segítünk abban, hogy minden bizonytalanságodat eloszlassuk.

Kíváncsi vagy arra, hogy pontosan miről fogsz tanulni ez alatt a 12 hét alatt? 

Nézd meg itt>>

Nagy Lehel

Nagy Lehel

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem "átka". De felvállalom őket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával, a klienseim álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot. Az esetek többségében pedig az én szövegem sorsdöntő lehet a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top