Átütő PR-siker a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál kapcsán

PR sikersztori

Egy átütő PR-siker a megrendelőnek és a megbízott PR-os csapatnak is hatalmas dicsőség. Ami pedig a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál kapcsán történt, még ennél is több. Hogy meddig jutott ez a nem mindennapi kampány? Nézd meg a saját szemeddel>>>

PR-siker Langmár módra

Mint azt már korábban is említettük, néhány hónapja egy teljesen új szolgáltatással, PR-cikk-írással bővült a Langmár Kommunikáció szövegírói eszköztára, ami folyamatosan hozza a megbízók által várt PR-sikert is.

A megállapodás szerint megírt szövegekkel megrendelőinknek 5 médiamegjelenést garantálunk. Ez pedig óriási előrelépést jelenthet egy-egy ügy széles körű megismertetésében, illetve hatalmas löketet adhat egy-egy kiváló cég céljainak eléréséhez.

Tettre kész projektmenedzsereink és kreatív szövegíróink a kellő rutinnal és minden esetben pozitív hozzáállással oldják meg az eléjük gördített feladatokat, az ügyfeleink legnagyobb örömére.

Nem volt ez másképp a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál kapcsán sem. Ez a projekt ráadásul még a mi előzetes elképzeléseinket is messzemenően túlszárnyalta.

A Természet Operaháza

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál szervezői idén tavasszal kértek fel bennünket egy PR-cikk megírására.

A Tisza-tó partján 2013 óta minden évben sikeresen megrendezett fesztiválon a klasszikus zenéé a főszerep. A természet lágy ölelésében felcsendülő operadallamok és a szervezett biciklis, illetve hajós túrák feledhetetlen és felemelő élményt nyújtanak a nyugalomra, békére és klasszikus muzsikára szomjazó igényes közönségnek. 

Ezt az üzenetet kellett kifinomultan, ugyanakkor izgalmasan megfogalmazni, hogy eljuthasson azokhoz, akik idén sem szerettek volna kimaradni a Tisza-tavi kalandból. 

A feladatot sikeresen teljesítettük. PR-siker koronázta a munkánkat, méghozzá annyira, hogy a 24 óra alatt nem 5, hanem 40 különböző médium is lehozta a cikket.

Azt pedig már ugye mondanunk sem kell, hogy a fesztiválon minden eddiginél többen vettek részt, és kivétel nélkül mindenki életre szóló élménnyel gazdagodott.

De a történet még nem ért véget!

Ugyanis kaptunk egy második felkérést is. Ezúttal egy összefoglaló beszámolót írtunk az eseményről.

A feladattal megbízott szövegíróknak pedig sikerült szavakká és mondatokká szelídíteniük az esemény legmeghatározóbb momentumait. Itt a mi feladatunk véget is ért.

Megrendelőnk folyamatos munkájának gyümölcse viszont szépen lassan beérett, hiszen a cikket a Papageno is közzétette, változtatás nélkül. 

Büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb kiváló partnert segíthettünk abban, hogy a gondosan megírt szövegekkel elérje céljait:„Imádom azt a pontos, precíz, tudással és kommunikációval teli csapatmunkát, ahogy dolgoztok. Sokat jelentett számomra a PR-cikk, és tudom, hiszen mérhető a sikere is, amit általatok kapott a Természet Operaháza!”

Ha Neked is van olyan mondanivalód, amihez profi PR-cikkre van szükséged, kérj ajánlatot tőlünk PR-cikk írására itt>>>

 

 

Langmár Zsuzsanna

Langmár Zsuzsanna

Küldetésünk, hogy segítsünk a kiváló cégeknek abban, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk. Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Azért alapítottam 2008-ban a Szövegírásblogot, ami 2016-tól Langmár Kommunikáció lett, hogy minél több magyar vállalkozásnak segítsünk a szakterületére koncentrálni – amíg nálunk jó kezekben van az üzleti kommunikációjuk.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: twitter
Twitter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top