Vagány videó, lendületes online kommunikáció

Hogyan győzheted meg az embereket, hogy épp a te weboldaladat válasszák? És hogyan érheted el, hogy a vásárlóid újra és újra visszatérjenek? Százával léteznek konkurens weboldalak még abban az esetben is, ha nagyon specifikus terméket vagy szolgáltatást kínálsz. Megosztunk veled 3 profi tippet, amelyek segítségével maximalizálhatod az esélyed a sikerre.

Vagány videó, lendületes online kommunikáció

Fejleszd tökélyre a kommunikációs készségeidet ezzel a 3 tippel!

Tipp 1: Légy következetes

Ha a tartalmaid következetesek, azzal kapcsolatot építesz ki a látogatóiddal, akik tudni fogják, hogy érdemes visszatérni az oldaladra, és miért érdemes megtenniük ezt. Ha van blogolási ütemterved, és minden héten ugyanabban az időpontban töltöd fel az új tartalmat, akkor az is világos lesz, hogy mikor kell újdonságra számítaniuk.

A következetesség még egy dolgot jelent: ne bízz a véletlenben! A nagy sikerek mögött sohasem a véletlen áll, hanem a jól előkészített, kidolgozott és következetesen véghezvitt terv. A célodat már megfogalmaztad, lehet az a terméked eladása, a szolgáltatásod népszerűsítése külföldön vagy bármi más. Folyamatosan jelen kell lenned az online felületeken, ennek pedig a legcélravezetőbb módja a rendszeres blogolás

Tipp 2: Próbáld ki a videót

A videók azért csodálatosak, mert könnyen felcsigázhatod velük a közönséged kíváncsiságát, és be tudod mutatni nekik rövid, összefogott formában a mondanivalódat. Egy egyperces videót megnézni pihentető, szórakoztató. Könnyed formában tudod átadni az üzenetedet. Akinek ennyi nem elég, az elmélyülhet a blogod szövegét olvasva.

A videó segítségével teljesen új módon szólíthatod meg a weboldalad közönségét, más célcsoportokat is megcélozhatsz, mint eddig. Akár Facebook-hirdetésben is felhasználhatod. Másképpen beszélhetsz így a termékedről, szolgáltatásodról, és könnyen meglehet, hogy más módon kapcsolódhatsz a közönségedhez. Lehet, hogy éppen erre a frissítésre van szüksége a termékednek, hogy nagyobb piaci lefedettséget érj el.

Még csillagászati büdzsére sincs szükség hozzá! Sőt, arra sem, hogy ország-világ elé kiállj, és hirtelen színészi képességekre tegyél szert. Mi például évek óta készítünk keresőoptimalizált videókat ügyfeleink részére. Ezek egyszerű elemekkel érnek el figyelemfelkeltő hatást, és úgy vannak elkészítve és feltöltve a videómegosztó portálokra, hogy a keresőmotorok előnyös helyen listázzák őket.

Egyik ügyfelünknek 2 évvel ezelőtt készítettük ezt a szuvidolásról szóló videót, amit azóta 2000+ alkalommal néztek meg. Ennek a videónak egyetlen célja van: aki rákeres a keresőmotorban a szuvidolásra, az könnyen rátalál erre a videóra. Ha megnézi, azt is megtudhatja, honnan szerezhet be egy szuvidoló gépet:
 


Ebben a viszonylag új videónkban meglepő indítással közelítettünk meg egy olyan témát, ami nem éppen szórakoztató. A gyomirtásról van szó:


Tipp 3: Figyeld, milyen irányban halad az online kommunikáció

A dolgok folyamatosan változnak, fontos, hogy tisztában légy az új lehetőségekkel – mert ezt a közönséged elvárja tőled! Ugyanakkor az is fontos, hogy ebben a változó világban önmagad maradj. Ellentmondásnak tűnik? Nos, az emberek bizonyos okok miatt keresik a termékedet, szolgáltatásodat, jól meghatározott okból olvassák a blogodat. A fő értékeidhez következetesnek kell lenned. Ha így teszel, az online kommunikáció minden viszontagsága között is sikeres tudsz maradni.

Folytasd azt, amit szeretsz, mondd el minél több embernek, milyen remek a terméked, szolgáltatásod, hogy érezzék: az ő életüket is könnyebbé és (miért is ne?) örömtelibbé fogja tenni.

Aranyszabály: a pénz oda áramlik, ahová a figyelem irányul

Hogyan tud neked segíteni ebben a folyamatban a Langmár Kommunikáció? Egész egyszerűen úgy, hogy levesszük a válladról a blogírás és a videókészítés terhét. 2008 óta blogolunk, vagyis több, mint 10 éve hétről hétre friss tartalommal jelentkezünk az online kommunikáció témakörében. 

Amikor blogot írunk vagy videót készítünk, egy jól meghatározott célunk van: hasznos tartalmakat létrehozni, amelyek segítséget jelentenek az érdeklődőknek. A te potenciális vásárlóid sem puszta időtöltésből keresgélnek a neten, általában megoldást keresnek egy problémára. Tudasd velük, hogy PONTOSAN TE vagy az, aki ismeri a megoldást!

Csomagjaink:

Alapcsomag: 1 blog + 1 videó
A csomag ára: 80 000 Ft + ÁFA

Haladó csomag: 5 blog + 5 videó csomag
A csomag ára: 400 000 Ft+ ÁFA helyett 360 000 Ft + ÁFA, vagyis 1 videót AJÁNDÉKBA kapsz smiley

Ha csak a videót szeretnéd ránk bízni:
10 videó csomag
A csomag ára: 400 000 Ft + ÁFA helyett 360 000 Ft + ÁFA, vagyis 1 videót AJÁNDÉKBA kapsz smiley

Mit kell tenned?

Add meg elérhetőségeidet, és munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy közösen megállapítsátok, melyik számodra az optimális konstrukciónk:

Scroll to Top