30 napos kommunikációs túlélőkészlet koronakrízis idejére

30 napos kommunikációs túlélőkészlet koronakrízis idejére

Eldöntötted, hogy talpon akarsz maradni ezekben a válságos időkben? Szuper! Ehhez meg kell őrizned a nyugalmadat, és topon kell lenned nem csak a saját munkádban és céged irányításában, de az online marketing területén is. 

A legjobb, amit tehetsz, ha figyelmet fordítasz üzleti kommunikációdra, mert a koronavírus idején csak az fog talpon maradni, aki rendszeresen, profi módon kommunikál

30 napig fejlessz naponta 1 apróságot az online marketingeden, hogy túléld a zűrzavart! 

Elég, ha minden nap csak egy kis figyelmet szentelsz a témának, és így akár azt is elérheted, hogy a 9. nap körül már pezsegni fognak a kreatív ötletek a fejedben, és sokkal élvezetesebb lesz az online kommunikáció, mint korábban.

Mi rendszereztük helyetted a tudást, és emlékeztetünk rá – már csak csinálni kell

Igen, nagy hírünk van: ezt a melót elvégeztük helyetted! Mivel tisztában vagyunk vele, hogy most nem könnyű a marketingre, PR-re összpontosítani, összeállítottunk Neked egy díjmentes tananyagot, a 30 napos kommunikációs túlélőkészletet, amit érdemes lesz használnod ahhoz, hogy akkor pörgesd fel az eladást, amikor mindenki más lehúzza a rolót.

Kész vagy megtenni 30 nap alatt 30 lépést a céged túléléséért?

Ha igen, akkor mi a partnereid leszünk ebben a speciális vírushelyzetben, amely egész iparágakat sújt. Olyan témákban kapsz útbaigazítást tőlünk 30 nap alatt, mint:

1. Hogyan vezesd kézen fogva az olvasóidat a blogodban?
2. Mitől hoz eladásokat a sales oldalad?
3. Hogyan tedd hatékonnyá vásárló szerzés szempontjából Facebook-oldaladat?
4. Mi a titok, ha előrébb akarsz kerülni a Google találati oldalán?
5. Mit tegyél hétköznapokon, hogy mindezt meg is tudd valósítani?

És még sok-sok azonnal megvalósítható online marketing fogás várja, hogy 30 nap alatt stratégiai előnyt kovácsolj belőlük.

Vállalod a kihívást? Iratkozz fel ingyenes 30 napos online marketing tréningünkre, és e-mailben érkeznek a lépések, amik a túléléshez kellenek:

Scroll to Top