Minden nőnek kijár? Mivel örvendeztesd meg az ügyfeleid Nőnapon - Online Percek

Minden nőnek kijár? Mivel örvendeztesd meg az ügyfeleid Nőnapon - Online Percek

Minden nőnek kijár? Mivel örvendeztesd meg az ügyfeleid Nőnapon - Online Percek

Közeleg a Nőnap, és vele együtt egy remek alkalom, amikor felveheted a kapcsolatot az ügyfeleiddel. Nagyobbat tud szólni, mint a kötelező karácsonyi céges ajándék, ami nagyjából észrevétlen marad: a Nőnap jó vivőhullám, amire szépen ráfűzhetsz egy (ellenállhatatlan) ajánlatot!

Online Percek Langmár Zsuzsával a Mex Rádió műsorán

Adja magát, hogy március elején milyen apropóra építsd a kampányodat. Érdemes előre felkészülni, hogy mivel örvendeztesd meg az ügyfeleid Nőnapon - ehhez adunk tippeket az Online Percekben!


Online Percek - Lejátszási időpontok 2020. február 10-től:

Hétfő, február 10.: 09.00 Rock Rádió

Kedd, február 11.: 09.30 Mex Rádió

Szerda, február 12.: 10.00 Rádió Retro

Csütörtök, február 13.: 11.00 Rádió Retro

Elszalasztottad? Kíváncsi vagy a korábbi adásokra? Utólag is meghallhatod a Langmár Kommunikáció YouTube-csatornáján>>
 

További bejegyzések

Mutasd meg magad és vállalkozásod – Instagram

A mai üzleti világban mindenki rendelkezik céges Facebook-oldallal, aki egy kicsit is számít a saját területén. Ezen túlmutatóan szépen lassan már eljutottunk oda, hogy ez is kevés, és az, aki az Instagramon nem jeleníti meg vállalkozását, esélytelenül veszi fel a versenyt a konkurenciával szemben. A széles körű reklámozás egy még egyenlőre kevésbé „birtokba vett” területének, a professzionális Instagram-fióknak a működtetésében rejlő potenciált egy személyi edző sem hagyhatja figyelmen kívül. A továbbiakban megmutatjuk Neked, hogy mennyire egyszerű és praktikus egy ilyen profil kezelése, és azt is, hogy milyen előnyökre tehetsz szert az alkalmazásával.

Olvasom tovább...

Erre figyel a célpiac! Milyen a problémaközpontú termékleírás?

A termékleírás is figyelembe kell hogy vegye a marketing alapszabályát, amely abból indul ki, hogy arról kell beszélnünk, ami az embereket elsősorban érdekli. Kitalálod, hogy mi az? Bizony, az első számú téma a célközönségedet alkotó személyek számára sem más, mint önmaguk és a saját problémáik. Ebből pedig először is egy negatív következmény adódik, éspedig:

Olvasom tovább...