Black Friday akció: 20.000 Ft kedvezmény péntek éjfélig

Black Friday akció: 20.000 Ft kedvezmény péntek éjfélig

Black Friday akció: 20.000 Ft kedvezmény péntek éjfélig

Online képzés: 12 hét alatt 20% növekedés
Érdekel?

Black Friday akció: 20.000 Ft kedvezmény

Ez érdekes lehet neked, mert az e-learning anyagunk neked is segíthet:
 

BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY
120.000 Ft helyett 100.000 Ft
2019. 11. 29. éjfélig
https://langmar.hu/top10mester

Örülök, ha Te is szeretnéd fejleszteni az üzleti kommunikációdat, hiszen ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.

Ha már elköteleződtél amellett, hogy 10-20%-kal emeld a bevételedet három hónap alatt, akkor a gyorsítósávot ajánlom neked. A 12 hetes programunk heti 1 óra tanulást igényel részedről. Az e-learning rendszerben hozzáférsz a 10-20 perces oktatóvideókhoz és az írott segédanyagokhoz, sablonokhoz. Minden héten kapsz elméleti tudást, és utána fogjuk a kezed, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsd, azaz elkészítsd a házi feladatodat.
 
A 12 hetes programra itt tudsz jelentkezni:
https://langmar.hu/top10mester

BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY
120.000 Ft helyett 100.000 Ft
2019. 11. 29. éjfélig
https://langmar.hu/top10mester

A megjegyzés rovatba írd be:
Black Friday kedvezmény 20.000 Ft

További bejegyzések

Újratervezés után így indítsd újra az üzleti kommunikációdat

Az elmúlt hetekben gyötrelmes időszakon ment keresztül minden vállalkozó, de szerencsére már érezhető, hogy újraindul az üzleti élet, újraindul az üzleti kommunikáció sok cégnél. Vannak, akik elvesztették mindenüket, mert rossz szektorban voltak, rossz helyen. A legnagyobb vesztesei ennek az őrületnek azok, akik az idegenforgalomban dolgoztak, vagy a turizmusban, esetleg kiállításokat szerveztek. Szívszorító látni, hogy jól prosperáló cégek szűntek meg. Ők most az újratervezésen dolgoznak. Azok, akiknek nem kellett lehúzniuk a rolót, most reménykedve várják, hogy mikor jönnek már végre elő a régi ügyfelek, és mikor tudják újra megközelíteni a tavalyi bevételi számokat.

Olvasom tovább...

Hogyan erősíti az értékesítést a szövegírás?

A szövegírás, a tartalmak rendszeres megjelentetése a weblapodon az eladást megalapozó legfontosabb tényező. Tudnod kell, hogy azok az érdeklődők, akiket bármilyen módszerrel (például hirdetéssel vagy Facebook-posztokkal) a weblapodra tudsz vonzani, csak akkor fognak eléggé megbízni benned ahhoz, hogy vásároljanak, ha valódi szakértőként tekintenek Rád, aki tudását akár díjmentesen is a rendelkezésükre bocsátja, vagyis előbb ad nekik valamit, mielőtt kapni szeretne.

Olvasom tovább...

Most is a folyamatos kommunikáció hozott túlélést - Online Percek

Sok vállalkozában a koronavírus válság kapcsolta fel a lámpát, és ha történetesen eddig nem kommunikált rendszeresen, akkor most elkezdte. Aki az elmúlt hetekben nem frissítette a kommunikációs csatornáit, nem figyelt arra, hogy a legutolsó infók legyenek fent a weboldalán, ahhoz el sem indultak. Mert nem elég jónak lenni...

Olvasom tovább...

Hogyan csinálják a Nagyok? Brand építés tippek az óriásmárkáktól

A brand építés folyamata hosszú, elkötelezett munka. Több, mint egy szerelem, hiszen az csupán fellángolás, múló pillanat. A brand építés inkább egy házasság: folyamatosan kell dolgozni azon, hogy minden nap a lehető legtökéletesebben alakuljon. Hogy hogyan kapaszkodott fel a Nike és a Starbucks versenytársaik fölé? Megmutatjuk!

Olvasom tovább...

Facebook képméretek 2020 – infografikával

A legfrissebb Facebook képméreteket szeretnéd megtalálni egy helyen, lehetőleg egy infografikán? 

Itt a 2020-as verzió, 2020. május 10-én érvényes méretekkel. 

Egyszerű és pontos: mivel a Facebook által preferált méretek szinte évről évre változnak, rengeteg infó kering a neten, és sok esetben már elavult adatokat posztolnak és osztanak meg. Ha csak a lényegre vagy kíváncsi, görgess a cikk végére, ahol egy infografikán megtalálod a legfontosabb méreteket. Előtte azonban nézzük a legfontosabb tudnivalókat!

Olvasom tovább...

A tudásod aranyat ér. Itt az idő, hogy készpénzre váltsd! Online Percek

Hogyan építsük fel az üzleti kommunikációnkat úgy, hogy az megmutassa, mihez is értünk, és miért mi vagyunk a legjobb választás a már meglévő és természetesen a leendő ügyfeleink számára? A következő időszakban az emberek egyre inkább fogékonyak lesznek a jó hírekre: ez a legalkalmasabb idő arra, hogy megmutasd a tudásod! 

Olvasom tovább...