3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

Az applikációk használata egyértelműen megkönnyíti az életed. Ha a kezedbe veszed az okostelefonodat vagy a tabletedet és a kis színes ikonok között keresgélsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy rátalálsz jópárra. Na de mikor érdemes egyáltalán használni őket? És melyik a 3 legnépszerűbb közülük?

Mire való az applikáció?

Az applikációk olyan mobileszközön vagy tableteken futó alkalmazások, amelyeknek egy részét a gyártók előzetesen telepítik az eszközre, más részét pedig a felhasználó választja ki kedve szerint.

Az alapvető applikációk – pl. a webböngészők, levelező appok – mellett számos olyan alkalmazást tölthetsz le a Play Áruházból, amelyek nemcsak megkönnyítik a mindennapjaidat – pl. Időkép, Waze –, hanem segítenek abban is, hogy hatékonyabbá tedd a munkádat vagy a szabadidődet – pl. a webáruházak appjai, QR-kód olvasó. Ezen kívül az élet szinte minden területén rendelkezésre állnak olyan alkalmazások, mint például a fogyókúrát támogató appok, kalória- és lépésszámlálók, Futótárs, vagy a csevegő alkalmazások, a videó- és képszerkesztő appok, csak hogy néhány példát említsünk. Lássuk, melyik a 3 legjobb ezek közül!
 

2019 legjobb applikációi között található az alábbi 3 – Érdemes odafigyelned rájuk!

 
1. Notification Blocker
Hajlamos vagy arra, hogy indokolatlanul sokszor nézz rá a telefonodra, mert értesítést kaptál valamelyik alkalmazásodtól? Hiába zavar a folytonos csipogás vagy rezgés, mégis odakapod a tekinteted… Az app segítségével kontroll alá vonhatod a telefonodat, ugyanis kikapcsolhatod azokat az alkalmazásokat, amelyektől nem kérsz értesítést, vagy beállíthatod, hogy ne zavarjanak a nem kívánt rendszerüzenetek. Végre nyugalmad lesz.
 
2. Insta Story

Ha a kedvenc alkalmazásaid közé tartozik az Instagram, akkor biztosan örülsz ennek az applikációnak, mert nagyszerű kollázsokat hozhatsz létre a történetedben a saját fotóidból. Egyszerűen csak belehúzod a kiválasztott sablonba a képeidet és a videóidat, és máris egyedi képvilággal rukkolhatsz elő a követőidnek. A hatás garantált.
 
3. Tick Tick – Todo & Task list

Hol van már az az időszak, amikor noteszt használtunk a teendők feljegyzésére? Ha teheted, biztosan minden feljegyzést a telefonodba írsz be, hogy mindig kéznél legyen a számodra fontos információ. Ezzel az applikációval azonban előrébb leszel, ha a teendőidet rendezett sorokba kívánod szedni. És persze nem elég, hogy rendbe teszi a teendőlistádat, figyelmeztetést is küld, ha az épp aktuális dolgod elérkezik. Nincs többé kimaradt találka, ez a nagyszerű applikáció nem enged megfeledkezni a dolgaidról.
 
Összességében elmondható, hogy az applikációk nagyon hasznos társnak bizonyulnak a mindennapokban, hiszen érdeklődési körének vagy munkájának megfelelően mindenki megtalálhatja azt, ami számára a leghasznosabb. 


Tetszett a cikk? Gyere, olvass még többet ITT!

További bejegyzések
  • Írta: Langmár Kommunikáció 2
  • 2019.12.03.

Csak semmi pánik! Kifogáskezelés alapú marketing eszközök

A marketing eszközök legtöbbje arra összpontosít, hogy kiemelje a termék vagy a szolgáltatás előnyeit. Nem is rossz stratégia! De az ügyféljelöltnek csakhamar az az érzése támad, hogy mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és innentől máris jönnek a kifogások. Mihez kezdünk velük? Nem kell megijedni!

Olvasom tovább...

Hogyan szórakoztassuk az ügyfeleinket? Online Percek a Mex Rádióban

Még van néhány hét karácsonyig, egyre nagyobb a reklámzaj, egyre nehezebb kitűnni belőle. Lehet, hogy másképp kellene az érdeklődők figyelmét felkeltsük? Ma már sokkal inkább a szórakoztatásról, informálásról szól a közösségi média, mint a konkrét eladásösztönzésről. A felhasználók ugyanis már nem szeretnének reklámokat látni! Sokkal hatékonyabb itt az olyan kommunikáció, amely önmagában is értéket képvisel:  így a megosztásokkal úgy érhetjük el célközönségünket, vásárlóinkat, hogy ők nem érzik ezt reklámnak – így nem is utasítják el!

Olvasom tovább...