3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

3 nagyszerű applikáció Andriodra, csak egy gombnyomásnyira tőled

Az applikációk használata egyértelműen megkönnyíti az életed. Ha a kezedbe veszed az okostelefonodat vagy a tabletedet és a kis színes ikonok között keresgélsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy rátalálsz jópárra. Na de mikor érdemes egyáltalán használni őket? És melyik a 3 legnépszerűbb közülük?

Mire való az applikáció?

Az applikációk olyan mobileszközön vagy tableteken futó alkalmazások, amelyeknek egy részét a gyártók előzetesen telepítik az eszközre, más részét pedig a felhasználó választja ki kedve szerint.

Az alapvető applikációk – pl. a webböngészők, levelező appok – mellett számos olyan alkalmazást tölthetsz le a Play Áruházból, amelyek nemcsak megkönnyítik a mindennapjaidat – pl. Időkép, Waze –, hanem segítenek abban is, hogy hatékonyabbá tedd a munkádat vagy a szabadidődet – pl. a webáruházak appjai, QR-kód olvasó. Ezen kívül az élet szinte minden területén rendelkezésre állnak olyan alkalmazások, mint például a fogyókúrát támogató appok, kalória- és lépésszámlálók, Futótárs, vagy a csevegő alkalmazások, a videó- és képszerkesztő appok, csak hogy néhány példát említsünk. Lássuk, melyik a 3 legjobb ezek közül!
 

2019 legjobb applikációi között található az alábbi 3 – Érdemes odafigyelned rájuk!

 
1. Notification Blocker
Hajlamos vagy arra, hogy indokolatlanul sokszor nézz rá a telefonodra, mert értesítést kaptál valamelyik alkalmazásodtól? Hiába zavar a folytonos csipogás vagy rezgés, mégis odakapod a tekinteted… Az app segítségével kontroll alá vonhatod a telefonodat, ugyanis kikapcsolhatod azokat az alkalmazásokat, amelyektől nem kérsz értesítést, vagy beállíthatod, hogy ne zavarjanak a nem kívánt rendszerüzenetek. Végre nyugalmad lesz.
 
2. Insta Story

Ha a kedvenc alkalmazásaid közé tartozik az Instagram, akkor biztosan örülsz ennek az applikációnak, mert nagyszerű kollázsokat hozhatsz létre a történetedben a saját fotóidból. Egyszerűen csak belehúzod a kiválasztott sablonba a képeidet és a videóidat, és máris egyedi képvilággal rukkolhatsz elő a követőidnek. A hatás garantált.
 
3. Tick Tick – Todo & Task list

Hol van már az az időszak, amikor noteszt használtunk a teendők feljegyzésére? Ha teheted, biztosan minden feljegyzést a telefonodba írsz be, hogy mindig kéznél legyen a számodra fontos információ. Ezzel az applikációval azonban előrébb leszel, ha a teendőidet rendezett sorokba kívánod szedni. És persze nem elég, hogy rendbe teszi a teendőlistádat, figyelmeztetést is küld, ha az épp aktuális dolgod elérkezik. Nincs többé kimaradt találka, ez a nagyszerű applikáció nem enged megfeledkezni a dolgaidról.
 
Összességében elmondható, hogy az applikációk nagyon hasznos társnak bizonyulnak a mindennapokban, hiszen érdeklődési körének vagy munkájának megfelelően mindenki megtalálhatja azt, ami számára a leghasznosabb. 


Tetszett a cikk? Gyere, olvass még többet ITT!

További bejegyzések

E-mail kampány – így kezdd el jól!

Szinte minden marketing eszköz használatánál, így az e-mail kampány kapcsán is igaz a mondás: ha jól kezdesz hozzá, a munka felét elvégezted. Egy több elektronikus levélből álló csomag előállítása átgondolt, strukturált tervezést igényel – pontos célokra, stratégiára és cselekvésre késztető gondolatokra van szükség. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések egy sikeres e-mail kampány elindításához!

Olvasom tovább...

Google Ads - A Te cégednek is használnia kellene?

Vállalkozásod felvirágoztatásához a marketing útvesztőiben keresgélsz, hogy felvirágoztasd a vállalkozásodat? Az interneten böngészve arra gondolsz, milyen fantasztikus lenne a Te cégedet is a Google keresőjének találati élmezőnyében látni? A Google Ads (régebben Adwords) használatával egy szempillantás alatt elérheted ezt.

Olvasom tovább...

Legyél Te is emoji kutató!

Ha szívesen böngészed a telefonodon az emoji galériát, a matricákat vagy a hangulatjeleket, és az üzeneteidben vagy a bejegyzéseidben tucatnyit használsz belőlük, az akár egy igazán kreatív és változatos munkát is hozhat számodra. A nem túl távoli jövőben egyre inkább szükség lesz olyanokra, akik értik és tudják is használni a hangulatjeleket, így akár azok kutatója is válhat belőled. Hogyan? Mit kell ehhez tudni?

Beszéld az emoji nyelvet!

Olvasom tovább...