Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián
 • Írta: Langmár Kommunikáció 2
 • 2019.05.28.
 • Marketing

Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián

Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián

Rengeteg kiváló ember gyűlt össze múlt szombaton a 2019-es Könyv konferencia rendezvényen, ahol az inspiráció, a kommunikáció és a marketing került fókuszba. Ha részt vettél az eseményen, számos érdekes előadással, kiváló szakemberekkel és vidám hangulattal találkozhattál.

Telt ház volt a Lurdy nagytermében, a kommunikáció jegyében

Igaz a hír, hogy mindenkinek van egy története, amit érdemes lenne leírni. Öröm látni, hogy ilyen sok vállalkozó van, akinek a kommunikáció fontos, és könyvíráson gondolkodik. Csapatunk, a Langmár Kommunikáció is képviseltette magát az eseményen.

Az előadók és a kiállítók között olyan zseniális szakértőkkel találkozhattál, akiktől öröm tanulni. Az már csak a hab a tortán, hogy sok olyan klassz szakemberrel is együtt nevethettünk, akik már jó ideje a partnereink, mint például:

 • Seminar Consulting
 • Kasza Tamás

Langmár Zsuzsa és Kasza Tamás

 • Loksa Ágnes

Langmár Zsuzsa és Loksa Ágnes

 • Temesvári Richárd
 • Tóth Balázs

Langmár Zsuzsa és Tóth Balázs

 • Alkalmazott oktatatástan
 • Drogmentes maraton

Langmár Zsuzsa és Németh Gergő (Drogmentes maraton)

 • BNI

Langmár Zsuzsa és Zsadony Márta (BNI)

Az előadásokon hallhattál többek között inspiráló gondolatokat az írásról és a könyvkiadásról, az online vállalkozásról, a kommunikációról és a márkaépítésről, valamint az online marketing stratégiáról és a Facebook-hirdetésekről. Hatalmas gratuláció Csatlós Csabának, amiért ilyen élménydús, 1000 fős konferenciát szervezett meg. 

Langmár Zsuzsa és Csatlós Csaba, Könyv 2019 konferencia

Az előadások szüneteiben a standok között sétálva dúskáltunk a seregnyi nagyszerű ajánlat között, amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy még jobban elmélyedhessünk az előadások témáiban. Akár most kezdted az írást, akár már rendelkezel némi tapasztalattal a könyvírás terén, értékes ismereteket szerezhettél ezen a csodás napon.

A kocka el van vetve, avagy a Langmár Kommunikáció játékra hívott

Egy kis játékkal fokoztuk a vidám hangulatot a Könyv konferencia napján. Kockadobásodat számos meglepetéssel díjaztuk. Magunk is meglepődtünk, hogy a Könyv konferencia látogatói számára a legnépszerűbb az ajándékok között a praktikus esőponcsó volt (talán az elmúlt hetek időjárásának köszönhetően). Emellett könyvet, könyvjelzőt, tollat és szemüvegtörlőt is hazavihettek a szerencsés nyertesek.

Ezen felül minden olyan résztvevőt kedvezménykuponnal ajándékoztunk meg, aki szeretne szakértő véleményt a weboldaláról. A kuponnal Webszöveg átvilágítás szolgáltatásunk díjából kaphatnak 1000 Ft összegű kedvezményt.


Így aktiváld a Könyv konferencia kedvezményedet

Ha a rendezvényen átadtad nekünk a névjegyedet vagy elérhetőségeidet, akkor a kedvezmény érvényesítéséhez már csak egy dolgot kell tenned. 

Küldd el nekünk még ma a megrendelésedet a Webszöveg átvilágítás szolgáltatásunk aloldalán, és írd be a megjegyzés rovatba: Könyv konferencia kedvezmény

Inspirálódj és haladj a céljaid felé!
Kezdd el írni a következő könyvedet!

További bejegyzések

E-mail kampány – így kezdd el jól!

Szinte minden marketing eszköz használatánál, így az e-mail kampány kapcsán is igaz a mondás: ha jól kezdesz hozzá, a munka felét elvégezted. Egy több elektronikus levélből álló csomag előállítása átgondolt, strukturált tervezést igényel – pontos célokra, stratégiára és cselekvésre késztető gondolatokra van szükség. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések egy sikeres e-mail kampány elindításához!

Olvasom tovább...

Google Ads - A Te cégednek is használnia kellene?

Vállalkozásod felvirágoztatásához a marketing útvesztőiben keresgélsz, hogy felvirágoztasd a vállalkozásodat? Az interneten böngészve arra gondolsz, milyen fantasztikus lenne a Te cégedet is a Google keresőjének találati élmezőnyében látni? A Google Ads (régebben Adwords) használatával egy szempillantás alatt elérheted ezt.

Olvasom tovább...

Legyél Te is emoji kutató!

Ha szívesen böngészed a telefonodon az emoji galériát, a matricákat vagy a hangulatjeleket, és az üzeneteidben vagy a bejegyzéseidben tucatnyit használsz belőlük, az akár egy igazán kreatív és változatos munkát is hozhat számodra. A nem túl távoli jövőben egyre inkább szükség lesz olyanokra, akik értik és tudják is használni a hangulatjeleket, így akár azok kutatója is válhat belőled. Hogyan? Mit kell ehhez tudni?

Beszéld az emoji nyelvet!

Olvasom tovább...