Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián
 • Írta: Langmár Kommunikáció 2
 • 2019.05.28.
 • Marketing

Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián

Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián

Rengeteg kiváló ember gyűlt össze múlt szombaton a 2019-es Könyv konferencia rendezvényen, ahol az inspiráció, a kommunikáció és a marketing került fókuszba. Ha részt vettél az eseményen, számos érdekes előadással, kiváló szakemberekkel és vidám hangulattal találkozhattál.

Telt ház volt a Lurdy nagytermében, a kommunikáció jegyében

Igaz a hír, hogy mindenkinek van egy története, amit érdemes lenne leírni. Öröm látni, hogy ilyen sok vállalkozó van, akinek a kommunikáció fontos, és könyvíráson gondolkodik. Csapatunk, a Langmár Kommunikáció is képviseltette magát az eseményen.

Az előadók és a kiállítók között olyan zseniális szakértőkkel találkozhattál, akiktől öröm tanulni. Az már csak a hab a tortán, hogy sok olyan klassz szakemberrel is együtt nevethettünk, akik már jó ideje a partnereink, mint például:

 • Seminar Consulting
 • Kasza Tamás

Langmár Zsuzsa és Kasza Tamás

 • Loksa Ágnes

Langmár Zsuzsa és Loksa Ágnes

 • Temesvári Richárd
 • Tóth Balázs

Langmár Zsuzsa és Tóth Balázs

 • Alkalmazott oktatatástan
 • Drogmentes maraton

Langmár Zsuzsa és Németh Gergő (Drogmentes maraton)

 • BNI

Langmár Zsuzsa és Zsadony Márta (BNI)

Az előadásokon hallhattál többek között inspiráló gondolatokat az írásról és a könyvkiadásról, az online vállalkozásról, a kommunikációról és a márkaépítésről, valamint az online marketing stratégiáról és a Facebook-hirdetésekről. Hatalmas gratuláció Csatlós Csabának, amiért ilyen élménydús, 1000 fős konferenciát szervezett meg. 

Langmár Zsuzsa és Csatlós Csaba, Könyv 2019 konferencia

Az előadások szüneteiben a standok között sétálva dúskáltunk a seregnyi nagyszerű ajánlat között, amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy még jobban elmélyedhessünk az előadások témáiban. Akár most kezdted az írást, akár már rendelkezel némi tapasztalattal a könyvírás terén, értékes ismereteket szerezhettél ezen a csodás napon.

A kocka el van vetve, avagy a Langmár Kommunikáció játékra hívott

Egy kis játékkal fokoztuk a vidám hangulatot a Könyv konferencia napján. Kockadobásodat számos meglepetéssel díjaztuk. Magunk is meglepődtünk, hogy a Könyv konferencia látogatói számára a legnépszerűbb az ajándékok között a praktikus esőponcsó volt (talán az elmúlt hetek időjárásának köszönhetően). Emellett könyvet, könyvjelzőt, tollat és szemüvegtörlőt is hazavihettek a szerencsés nyertesek.

Ezen felül minden olyan résztvevőt kedvezménykuponnal ajándékoztunk meg, aki szeretne szakértő véleményt a weboldaláról. A kuponnal Webszöveg átvilágítás szolgáltatásunk díjából kaphatnak 1000 Ft összegű kedvezményt.


Így aktiváld a Könyv konferencia kedvezményedet

Ha a rendezvényen átadtad nekünk a névjegyedet vagy elérhetőségeidet, akkor a kedvezmény érvényesítéséhez már csak egy dolgot kell tenned. 

Küldd el nekünk még ma a megrendelésedet a Webszöveg átvilágítás szolgáltatásunk aloldalán, és írd be a megjegyzés rovatba: Könyv konferencia kedvezmény

Inspirálódj és haladj a céljaid felé!
Kezdd el írni a következő könyvedet!

További bejegyzések

5G, a kommunikáció nem túl távoli jövője. De hova tartunk?

A mobilon zajló kommunikáció sokat fejlődött az elmúlt három évtizedben, amióta az első (akkor még fél tégla méretű) kütyükkel kezdtünk babrálni.

A kommunikáció hajdanán még jóval szerényebb volt a mostani változathoz képest, főként a telefonálás volt az egyetlen funkció, amire használhattad a mobilodat, később vált csak elérhetővé a hangposta és az sms funkciók. Emellett nem volt ekkora készülék és kiegészítő kínálat sem, mint manapság, amikor egymást érve adják ki az újabb és újabb eszközcsodákat.

Olvasom tovább...

Mitől lesz hiteles a blog írás a közönséged számára?

Amikor meglátod ezt a két szót: blog írás, sok dolog ugrik be róla.

Valaki ír valamit. Az interneten. Többször egymás után. Lehet üzleti kommunikációs eszköz vagy hobbikellék. Vagy útinapló szemet gyönyörködtető, földi paradicsomokról. Kimért és hivatalos, esetleg könnyed és játékos. Kedélyeket borzoló, talán álomba ringató.

Olvasom tovább...

Hogyan válnak vállalkozásod hasznára a negatív Facebook vélemények?

A Facebook vélemények varázslatos bája abban rejlik, hogy ezekben bárki kedvére kifordulhat önmagából (vagy épphogy valódi önmagát adhatja), látszólag következmények nélkül. Ha jobban belegondolsz, itt egyfajta fejlődési tendencia fedezhető fel, mert 10 éve az emberek még a chat oldalakon, egy nicknév oltalmában tették meg ugyanezt.

Olvasom tovább...

Ilyen gombot varrj rá: értékesítési szöveg hatékony lezárással

Az értékesítési szöveg (vagy hunglish nyelven: sales oldal, landing page) ugyan nem kabát, de gomb nélkül mit sem ér. „Feliratkozom … letöltöm … kosárba teszem … még több infó … kifizetemˮ és egyéb cselekvések (akciók) nevei díszelegnek rikítóan színesen, felkiáltójelekkel sűrűn megtűzdelve azokon a gombokon, amik a cselekvésre való felszólítást (call to action) képviselik. Milyen kell legyen ez a lezárás ahhoz, hogy lehetőleg azonnal hasson? Az elterjedt gyakorlat ellenére az alapszabály:

Olvasom tovább...