A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

Arról, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy a céges kommunikáció kellő hatékonysággal működjön, sokszor és sokféleképpen esik szó: írásban, előadásokon, képzéseken. Létezik a hatékony céges kommunikációnak egy olyan „hozzávalója” is, ami talán kevésbé kerül a rivaldafénybe: a naprakész, profi fotós által készített fénykép.

Profi szöveg + profi fotó = hatékony céges kommunikáció

Hogyan tudja egy előnyös, naprakész fotó pozitív irányba befolyásolni a céges kommunikációdat? A képek, a vizuális információk bizonyítottan hatásosak hirdetések, reklámok, cikkek, posztok esetében. A képes cikkek, hirdetések sokkal több ember érdeklődését keltik fel, mint a kép nélküliek. 

Nincs ez másként akkor sem, ha arról van szó, hogy az arcodat add a céges kommunikációdhoz. 

Gondolj csak bele: ha láthatják az emberek, hogy ki áll a mögött a cég mögött, akivel kommunikálnak, akkor sokkal inkább bizalommal fordulnak felé, mintha egy „fantommal” vennék fel a kapcsolatot.

Ha Te is megmutatod a fotódat a célközönségednek, akkor számtalan pozitív hatásra számíthatsz:

  • elérhetővé és hitelesebbé válsz a szemükben,
  • bizalmat ébresztesz bennük,
  • egy személyes találkozó előtt sokat jelent, ha már látta az ügyfél a fotódat, hiszen így oldottabb lehet az első találkozás hangulata. 


Mi szükség van profi fotós által készített fotóra?

Az okoseszközök korában jogosan teheted fel ezt a kérdést. Hiszen a telefonoddal jó minőségű szelfit készíthetsz magadról, vagy egyszerűen csak megkérsz valakit, hogy fotózzon le, és kész. 

Akár ennyiből is állhatna a tudomány, de a fotósok olyan fortélyokat tudnak, amelyeknek nincsenek birtokában azok, akiknek nem ez a szakmájuk. Arról nem is beszélve, hogy egy jó fotóhoz nem kevés dolognak kell összhangban állnia egymással:

  • a frizura,
  • a smink,
  • a megfelelő fényviszonyok,
  • az előnyös beállítások

mind-mind hozzásegítenek ahhoz, hogy ne pusztán jó, hanem magával ragadó képek készüljenek Rólad.


Többször készült rólam profi fotó, de néha érdemes frissíteni

Változó világunkban mi magunk is változunk. Ha megnézed az 5 évvel ezelőtti fényképedet, és a fotót összehasonlítod a jelenlegi önmagaddal, akkor Te is beláthatod, hogy ez az állítás igaz. Nem feltétlenül a ráncok mennyiségét kell kutatni, sokkal inkább az arcvonásaid vagy a tekinteted változása lehet szembetűnő. Az is lehet, hogy a testsúlyod csökkent vagy nőtt, és ez az arcodon is meglátszik. Egy szó mint száz: az aktualizált, naprakész fotó garantáltan azt a képet adja vissza Rólad, amilyen valójában vagy.


Személyes tapasztalat

A közelmúltban úgy döntöttem, hogy aktualizálom a fényképeimet. Tóth Balázs fotóstúdiójába látogattam el, mert korábban számos munkáját láttam már Balázsnak, amint az ügyfelünkről készített szuper képeket. Nekem sem kellett csalódnom: plasztikai sebészek nélkül is bámulatosan jó felvételek készültek rólam. 
De beszéljenek a szavak helyett a képek: 

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa


Te is szeretnél naprakész lenni a képeiddel is a céges kommunikációdban?

Amennyiben a válaszod igen, semmi mást nem kell tenned, mint ellátogatnod Balázs stúdiójába. Én a Portrait Pro csomagot választottam, így többféle kép is a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy posztjainkhoz, webes megjelenéseinkhez mindig a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. 

Élmény volt Balázs kamerája elé állni. Szórakoztató volt, humoros és vérprofi. A sminkelés tovább tartott, mint a fotózás maga. Imádok profikkal dolgozni, mert hatékonyak és élvezik a munkájuk minden pillanatát. Annyira tetszett a közös munka, hogy stratégiai partneri viszonyt alakítottunk ki, úgyhogy van egy meglepetésem neked, mint a blogunk olvasójának...

Ha Te is jelentkezel Balázshoz portréfotózásra, akkor ajándékkal kedveskednek Neked! 

Egy fotózás úgy izgalmas igazán, ha nem csak Te és a fotós vagytok jelen, hanem egy szívednek kedves ember is betekinthet a kulisszák mögé, és szemtanúja lehet annak, hogy hogyan készülnek Rólad előnyösebbnél előnyösebb képek. Vidd magaddal a legjobb barátnődet, és ameddig Téged fotóznak, őt profi sminkesek sminkelik ki! 

Balázséknak arra az eshetőségre is van ötletük, ha nem szeretnél ezzel a lehetőséggel élni. Válaszd a Career Booster csomagot, és 1 db retusált képet kapsz ajándékba (az ajándék értéke 5 900 Ft). A Premium Headshot csomag esetében pedig 2 db retusált képet kapsz ajándékba (az ajándék értéke 11 800 Ft). 

A szolgáltatás megrendelésekor a LNGMR19 kódot kell telefonon bemondanod vagy a webes felületen a megfelelő mezőbe beírnod. 
 

Ne habozz, turbózd fel Te is a céges kommunikációdat naprakész portréfotóval még ma!

További bejegyzések

Mire jó a hőtérképes honlapelemzés?

A Google Analytics látogatottsági statisztika megjelenésével egy fantasztikus új eszköz került az online marketinggel foglalkozó szakemberek kezébe. Végre meg tudták mondani, hogy a weboldal-látogatók honnan érkeztek, milyen oldalakat tekintettek meg, és azt is, hogy ott mennyi időt töltöttek.

A Google Analytics megjelenése óta folyamatosan fejlődik, most már azt is meg tudjuk mondani egy látogatóról, hogy mennyi idős, milyen érdeklődési területei vannak, melyik országból érkezett és milyen eszközt, operációs rendszert használ.

Olvasom tovább...

Drogok, online marketing tippek és a bulizás

Az online marketing az élet minden területén megjelenik, sőt, máris mindenhol jelen van. Olyan, mint a drogok.

Hamarosan – 2019. április 27-én – immár 18. alkalommal indul útjára hazánk legnagyobb drogmegelőzési eseménye, a Drogmentes Magyarországért Maraton. Évek óta támogatjuk ezeket a csillogó szemű fiatalokat, akik évente több ezer gyereknek adnak megértést arról, hogy miért NE drogozzanak. Ennek apropóján április 9-én arról tartottam előadást, hogy hogyan beszéljünk gyermekünkkel a drogokról.

Olvasom tovább...

Légy képben! 4 új online marketing trend, ami tarol 2019-ben

Pénzt veszítesz, ha nem követed az újonnan felbukkanó online marketing trendeket! Érdemes folyamatosan képben lenned és az éppen aktuális igényekhez igazítanod az online marketing stratégiádat. A mai világban már nem ragaszkodhatunk a régi, jól bevált dolgainkhoz, hiszen nap mint nap felüti a fejét valami újabb, relevánsabb, divatosabb. A következőkben négy olyan módszerről olvashatsz, amelyek 2019 talán legnépszerűbb marketingeszközei lesznek.

Olvasom tovább...

Hogyan működik a Pinterest algoritmusa?

Sokan ismerik már a Pinterest világát, a szórakoztató felületet, ahol nekünk tetsző képeket, tippeket, ötleteket, vagyis pineket vadászhatunk és menthetünk el magunknak saját táblánkra, mappánkba. Napjainkban már azt is sokan sejtik, hogy a Pinterest üzleti, illetve marketingcélokra is felhasználható, azt azonban kevesebben tudják, hogy pontosan  hogyan.

Olvasom tovább...

Curtis és a drogrehab esete: mi a tanulság a blog írás szempontjából?

A múlt héten olvashattál nálunk Perez Hiltonról, a blog írás fenegyerekéről, aki egyáltalán nem profizmusáról és alapos forráshasználatáról, hanem a pletykák terjesztéséről ismert. 

Kétségtelenül jól is megy neki, hiszen mindig van egy olyan réteg, amely szereti, ha az éppen általa piedesztálra helyezett személyeket lejáratják, lerántják. De vigyázat! Finoman fogalmazva:

A blog írás esetében sem árt, ha igazat írsz ;)

Olvasom tovább...