A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

Arról, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy a céges kommunikáció kellő hatékonysággal működjön, sokszor és sokféleképpen esik szó: írásban, előadásokon, képzéseken. Létezik a hatékony céges kommunikációnak egy olyan „hozzávalója” is, ami talán kevésbé kerül a rivaldafénybe: a naprakész, profi fotós által készített fénykép.

Profi szöveg + profi fotó = hatékony céges kommunikáció

Hogyan tudja egy előnyös, naprakész fotó pozitív irányba befolyásolni a céges kommunikációdat? A képek, a vizuális információk bizonyítottan hatásosak hirdetések, reklámok, cikkek, posztok esetében. A képes cikkek, hirdetések sokkal több ember érdeklődését keltik fel, mint a kép nélküliek. 

Nincs ez másként akkor sem, ha arról van szó, hogy az arcodat add a céges kommunikációdhoz. 

Gondolj csak bele: ha láthatják az emberek, hogy ki áll a mögött a cég mögött, akivel kommunikálnak, akkor sokkal inkább bizalommal fordulnak felé, mintha egy „fantommal” vennék fel a kapcsolatot.

Ha Te is megmutatod a fotódat a célközönségednek, akkor számtalan pozitív hatásra számíthatsz:

  • elérhetővé és hitelesebbé válsz a szemükben,
  • bizalmat ébresztesz bennük,
  • egy személyes találkozó előtt sokat jelent, ha már látta az ügyfél a fotódat, hiszen így oldottabb lehet az első találkozás hangulata. 


Mi szükség van profi fotós által készített fotóra?

Az okoseszközök korában jogosan teheted fel ezt a kérdést. Hiszen a telefonoddal jó minőségű szelfit készíthetsz magadról, vagy egyszerűen csak megkérsz valakit, hogy fotózzon le, és kész. 

Akár ennyiből is állhatna a tudomány, de a fotósok olyan fortélyokat tudnak, amelyeknek nincsenek birtokában azok, akiknek nem ez a szakmájuk. Arról nem is beszélve, hogy egy jó fotóhoz nem kevés dolognak kell összhangban állnia egymással:

  • a frizura,
  • a smink,
  • a megfelelő fényviszonyok,
  • az előnyös beállítások

mind-mind hozzásegítenek ahhoz, hogy ne pusztán jó, hanem magával ragadó képek készüljenek Rólad.


Többször készült rólam profi fotó, de néha érdemes frissíteni

Változó világunkban mi magunk is változunk. Ha megnézed az 5 évvel ezelőtti fényképedet, és a fotót összehasonlítod a jelenlegi önmagaddal, akkor Te is beláthatod, hogy ez az állítás igaz. Nem feltétlenül a ráncok mennyiségét kell kutatni, sokkal inkább az arcvonásaid vagy a tekinteted változása lehet szembetűnő. Az is lehet, hogy a testsúlyod csökkent vagy nőtt, és ez az arcodon is meglátszik. Egy szó mint száz: az aktualizált, naprakész fotó garantáltan azt a képet adja vissza Rólad, amilyen valójában vagy.


Személyes tapasztalat

A közelmúltban úgy döntöttem, hogy aktualizálom a fényképeimet. Tóth Balázs fotóstúdiójába látogattam el, mert korábban számos munkáját láttam már Balázsnak, amint az ügyfelünkről készített szuper képeket. Nekem sem kellett csalódnom: plasztikai sebészek nélkül is bámulatosan jó felvételek készültek rólam. 
De beszéljenek a szavak helyett a képek: 

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa

Langmár Zsuzsa


Te is szeretnél naprakész lenni a képeiddel is a céges kommunikációdban?

Amennyiben a válaszod igen, semmi mást nem kell tenned, mint ellátogatnod Balázs stúdiójába. Én a Portrait Pro csomagot választottam, így többféle kép is a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy posztjainkhoz, webes megjelenéseinkhez mindig a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. 

Élmény volt Balázs kamerája elé állni. Szórakoztató volt, humoros és vérprofi. A sminkelés tovább tartott, mint a fotózás maga. Imádok profikkal dolgozni, mert hatékonyak és élvezik a munkájuk minden pillanatát. Annyira tetszett a közös munka, hogy stratégiai partneri viszonyt alakítottunk ki, úgyhogy van egy meglepetésem neked, mint a blogunk olvasójának...

Ha Te is jelentkezel Balázshoz portréfotózásra, akkor ajándékkal kedveskednek Neked! 

Egy fotózás úgy izgalmas igazán, ha nem csak Te és a fotós vagytok jelen, hanem egy szívednek kedves ember is betekinthet a kulisszák mögé, és szemtanúja lehet annak, hogy hogyan készülnek Rólad előnyösebbnél előnyösebb képek. Vidd magaddal a legjobb barátnődet, és ameddig Téged fotóznak, őt profi sminkesek sminkelik ki! 

Balázséknak arra az eshetőségre is van ötletük, ha nem szeretnél ezzel a lehetőséggel élni. Válaszd a Career Booster csomagot, és 1 db retusált képet kapsz ajándékba (az ajándék értéke 5 900 Ft). A Premium Headshot csomag esetében pedig 2 db retusált képet kapsz ajándékba (az ajándék értéke 11 800 Ft). 

A szolgáltatás megrendelésekor a LNGMR19 kódot kell telefonon bemondanod vagy a webes felületen a megfelelő mezőbe beírnod. 
 

Ne habozz, turbózd fel Te is a céges kommunikációdat naprakész portréfotóval még ma!

További bejegyzések

5G, a kommunikáció nem túl távoli jövője. De hova tartunk?

A mobilon zajló kommunikáció sokat fejlődött az elmúlt három évtizedben, amióta az első (akkor még fél tégla méretű) kütyükkel kezdtünk babrálni.

A kommunikáció hajdanán még jóval szerényebb volt a mostani változathoz képest, főként a telefonálás volt az egyetlen funkció, amire használhattad a mobilodat, később vált csak elérhetővé a hangposta és az sms funkciók. Emellett nem volt ekkora készülék és kiegészítő kínálat sem, mint manapság, amikor egymást érve adják ki az újabb és újabb eszközcsodákat.

Olvasom tovább...

Mitől lesz hiteles a blog írás a közönséged számára?

Amikor meglátod ezt a két szót: blog írás, sok dolog ugrik be róla.

Valaki ír valamit. Az interneten. Többször egymás után. Lehet üzleti kommunikációs eszköz vagy hobbikellék. Vagy útinapló szemet gyönyörködtető, földi paradicsomokról. Kimért és hivatalos, esetleg könnyed és játékos. Kedélyeket borzoló, talán álomba ringató.

Olvasom tovább...

Hogyan válnak vállalkozásod hasznára a negatív Facebook vélemények?

A Facebook vélemények varázslatos bája abban rejlik, hogy ezekben bárki kedvére kifordulhat önmagából (vagy épphogy valódi önmagát adhatja), látszólag következmények nélkül. Ha jobban belegondolsz, itt egyfajta fejlődési tendencia fedezhető fel, mert 10 éve az emberek még a chat oldalakon, egy nicknév oltalmában tették meg ugyanezt.

Olvasom tovább...

  • Írta: Langmár Kommunikáció 2
  • 2019.05.28.
  • Marketing

Móka és kommunikáció a Könyv 2019 konferencián

Rengeteg kiváló ember gyűlt össze múlt szombaton a 2019-es Könyv konferencia rendezvényen, ahol az inspiráció, a kommunikáció és a marketing került fókuszba. Ha részt vettél az eseményen, számos érdekes előadással, kiváló szakemberekkel és vidám hangulattal találkozhattál.

Olvasom tovább...