Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség

Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség

A Facebook a Google Fotókat szerette volna lekörözni ezzel a fejlesztéssel, csakhogy még a közösségi óriásnak sem sikerülhet minden. 2015-ben fejlesztette ki saját alkalmazását arra, hogy a fotóinkat a kedvenc világoskék portálunkon való nézegetése mellett ugyanitt szinkronizálhassuk is. De ennek most vége…

Viszlát, Facebook Moments! 1 hónapon belül

Hasznos volt? A jelek szerint nem éppen kimagaslóan. De a szinkronizálás mellett legalább alkalmas volt arra is, hogy a fényképeinket a Facebookra nem regisztrált emberek is nézegethessék. Van-e még ilyen egyáltalán? smiley

Így nem is csoda talán, hogy a próbálkozás bedőlt, alig valakit érdekelt az alkalmazás – illetve akit mégis, az most erre a linkre kattintva exportálhatja fotóit, hogy kárba ne vesszenek.

És a tanulság? Talán az, hogy egy mentés nem mentés, két mentés fél mentés, három mentés egy mentés, de mivel egy mentés nem mentés… sohase lehetünk biztosak benne, hogy emlékeink örökre megőrződnek, hacsak nem a legjobb helyre, szívünkbe rejtjük az igazán fontos pillanatokat. heart

De azért persze óva intünk bárkit is attól, hogy ne törődjön többé Zuckerberg hálózatával. Ha ez nem is vált be nekik, attól még a jelenlét „kötelező” marad. Kattints ide, ha azt szeretnéd kihasználni, amiben a Facebook igazán jó!

További bejegyzések

Pénzt pazarolsz a hírlevél listáddal?

Sokan és sokféleképpen építenek hírlevél listát. Van, aki nyereményjátékokkal, más kuponokkal kivitelezi a listaépítést. Ezek mindegyike elfogadott dolog, hiszen a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad, tehát voltaképpen mindkét fél jól jár. Azonban amikor egy ideje folyamatosan csak duzzad és duzzad a lista, érdemes arra is gondolni, hogy elérkezett a karbantartás ideje, vagyis egy idő után szükségessé válik a megtisztítása a sallangoktól.

Olvasom tovább...

A céges blog felturbózása 2018 legnépszerűbb témáival

A blog remek platformot kínál arra, hogy a szakmai bejegyzéseket időnként az embereket foglalkoztató, népszerű témakörökkel színesítsd, fokozva ezáltal érdeklődésüket.
A Google minden évben nyilvánosságra hozza a legnépszerűbb keresőkifejezések listáját, vagyis közzéteszi, hogy melyek voltak azok a kedvelt szókapcsolatok, amelyekre az emberek a legtöbbször rákerestek az adott évben. 

Magyarország legnépszerűbb keresőkifejezései 2018-ban

Olvasom tovább...

Mik a jó szövegíró ismérvei?

Sok helyen olvasható az az állítás, miszerint szövegíró bárkiből lehet. Sokat gondolkodtam ezen a megállapításon, hiszen akár igaz is lehetne, mégis azt gondolom, hogy nem állja meg teljesen a helyét. Szövegírónak lenni életforma. Optimális esetben nem pusztán munka, hanem hivatás. Nagy adag elhivatottság szükséges hozzá, és természetesen a grafománia sem hátrány. 

Olvasom tovább...