Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség

Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség

Búcsúzunk egy Facebook alkalmazástól – és a mentési lehetőség

A Facebook a Google Fotókat szerette volna lekörözni ezzel a fejlesztéssel, csakhogy még a közösségi óriásnak sem sikerülhet minden. 2015-ben fejlesztette ki saját alkalmazását arra, hogy a fotóinkat a kedvenc világoskék portálunkon való nézegetése mellett ugyanitt szinkronizálhassuk is. De ennek most vége…

Viszlát, Facebook Moments! 1 hónapon belül

Hasznos volt? A jelek szerint nem éppen kimagaslóan. De a szinkronizálás mellett legalább alkalmas volt arra is, hogy a fényképeinket a Facebookra nem regisztrált emberek is nézegethessék. Van-e még ilyen egyáltalán? smiley

Így nem is csoda talán, hogy a próbálkozás bedőlt, alig valakit érdekelt az alkalmazás – illetve akit mégis, az most erre a linkre kattintva exportálhatja fotóit, hogy kárba ne vesszenek.

És a tanulság? Talán az, hogy egy mentés nem mentés, két mentés fél mentés, három mentés egy mentés, de mivel egy mentés nem mentés… sohase lehetünk biztosak benne, hogy emlékeink örökre megőrződnek, hacsak nem a legjobb helyre, szívünkbe rejtjük az igazán fontos pillanatokat. heart

De azért persze óva intünk bárkit is attól, hogy ne törődjön többé Zuckerberg hálózatával. Ha ez nem is vált be nekik, attól még a jelenlét „kötelező” marad. Kattints ide, ha azt szeretnéd kihasználni, amiben a Facebook igazán jó!

További bejegyzések

Mire jó a hőtérképes honlapelemzés?

A Google Analytics látogatottsági statisztika megjelenésével egy fantasztikus új eszköz került az online marketinggel foglalkozó szakemberek kezébe. Végre meg tudták mondani, hogy a weboldal-látogatók honnan érkeztek, milyen oldalakat tekintettek meg, és azt is, hogy ott mennyi időt töltöttek.

A Google Analytics megjelenése óta folyamatosan fejlődik, most már azt is meg tudjuk mondani egy látogatóról, hogy mennyi idős, milyen érdeklődési területei vannak, melyik országból érkezett és milyen eszközt, operációs rendszert használ.

Olvasom tovább...

Drogok, online marketing tippek és a bulizás

Az online marketing az élet minden területén megjelenik, sőt, máris mindenhol jelen van. Olyan, mint a drogok.

Hamarosan – 2019. április 27-én – immár 18. alkalommal indul útjára hazánk legnagyobb drogmegelőzési eseménye, a Drogmentes Magyarországért Maraton. Évek óta támogatjuk ezeket a csillogó szemű fiatalokat, akik évente több ezer gyereknek adnak megértést arról, hogy miért NE drogozzanak. Ennek apropóján április 9-én arról tartottam előadást, hogy hogyan beszéljünk gyermekünkkel a drogokról.

Olvasom tovább...

Légy képben! 4 új online marketing trend, ami tarol 2019-ben

Pénzt veszítesz, ha nem követed az újonnan felbukkanó online marketing trendeket! Érdemes folyamatosan képben lenned és az éppen aktuális igényekhez igazítanod az online marketing stratégiádat. A mai világban már nem ragaszkodhatunk a régi, jól bevált dolgainkhoz, hiszen nap mint nap felüti a fejét valami újabb, relevánsabb, divatosabb. A következőkben négy olyan módszerről olvashatsz, amelyek 2019 talán legnépszerűbb marketingeszközei lesznek.

Olvasom tovább...

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

Arról, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy a céges kommunikáció kellő hatékonysággal működjön, sokszor és sokféleképpen esik szó: írásban, előadásokon, képzéseken. Létezik a hatékony céges kommunikációnak egy olyan „hozzávalója” is, ami talán kevésbé kerül a rivaldafénybe: a naprakész, profi fotós által készített fénykép.

Olvasom tovább...

Hogyan működik a Pinterest algoritmusa?

Sokan ismerik már a Pinterest világát, a szórakoztató felületet, ahol nekünk tetsző képeket, tippeket, ötleteket, vagyis pineket vadászhatunk és menthetünk el magunknak saját táblánkra, mappánkba. Napjainkban már azt is sokan sejtik, hogy a Pinterest üzleti, illetve marketingcélokra is felhasználható, azt azonban kevesebben tudják, hogy pontosan  hogyan.

Olvasom tovább...