Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból? - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Ugye te is szereted a kulisszatitkokat? Most bepillantást nyerhetsz az online marketing világába, és első kézből kaphatsz azonnal alkalmazható üzleti kommunikációs tippeket. Csak dőlj hátra, és… hallgasd a rádiót!

Zsuzsát ugyanis ezentúl a rádióban is hallgathatod! A Mex Rádió Online percek műsorában az online kommunikáció legfrissebb trendjei mellett szó lesz azokról a stratégiákról és kampányokról, amelyek a legtöbb sikert hozták számunkra. Munkánk tele van kihívásokkal és megoldásra váró feladatokkal, ezért biztos lehetsz benne, hogy egyetlen percig sem fogsz unatkozni!

Mostantól heti rendszerességgel, minden pénteken 12:30-tól hallgathatod meg a legfrissebb podcastunkat, a legújabb üzleti kommunikációs tippekkel. Hasznos és inspiráló gondolatokat fogsz hallani, amelyekből ihletet meríthetsz, és akár a saját vállalkozásodban is kipróbálhatsz.

A Mex Rádióban elhangzó adásokat itt hallgathatod meg (visszamenőleg is)>>

Hallgasd Zsuzsát a Mex Rádióban! Ha kérdésed van, tedd fel, ha témát szeretnél javasolni, ne habozz! Légy te is a folyamat részese, beszéljünk arról, ami az online marketing terén most a leginkább foglalkoztat!

További bejegyzések

Pénzt pazarolsz a hírlevél listáddal?

Sokan és sokféleképpen építenek hírlevél listát. Van, aki nyereményjátékokkal, más kuponokkal kivitelezi a listaépítést. Ezek mindegyike elfogadott dolog, hiszen a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad, tehát voltaképpen mindkét fél jól jár. Azonban amikor egy ideje folyamatosan csak duzzad és duzzad a lista, érdemes arra is gondolni, hogy elérkezett a karbantartás ideje, vagyis egy idő után szükségessé válik a megtisztítása a sallangoktól.

Olvasom tovább...

A céges blog felturbózása 2018 legnépszerűbb témáival

A blog remek platformot kínál arra, hogy a szakmai bejegyzéseket időnként az embereket foglalkoztató, népszerű témakörökkel színesítsd, fokozva ezáltal érdeklődésüket.
A Google minden évben nyilvánosságra hozza a legnépszerűbb keresőkifejezések listáját, vagyis közzéteszi, hogy melyek voltak azok a kedvelt szókapcsolatok, amelyekre az emberek a legtöbbször rákerestek az adott évben. 

Magyarország legnépszerűbb keresőkifejezései 2018-ban

Olvasom tovább...

Mik a jó szövegíró ismérvei?

Sok helyen olvasható az az állítás, miszerint szövegíró bárkiből lehet. Sokat gondolkodtam ezen a megállapításon, hiszen akár igaz is lehetne, mégis azt gondolom, hogy nem állja meg teljesen a helyét. Szövegírónak lenni életforma. Optimális esetben nem pusztán munka, hanem hivatás. Nagy adag elhivatottság szükséges hozzá, és természetesen a grafománia sem hátrány. 

Olvasom tovább...