Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Ugye te is szereted a kulisszatitkokat? Most bepillantást nyerhetsz az online marketing világába, és első kézből kaphatsz azonnal alkalmazható üzleti kommunikációs tippeket. Csak dőlj hátra, és… hallgasd a rádiót!

Zsuzsát ugyanis ezentúl a rádióban is hallgathatod! A Mex Rádió Online percek műsorában az online kommunikáció legfrissebb trendjei mellett szó lesz azokról a stratégiákról és kampányokról, amelyek a legtöbb sikert hozták számunkra. Munkánk tele van kihívásokkal és megoldásra váró feladatokkal, ezért biztos lehetsz benne, hogy egyetlen percig sem fogsz unatkozni!

Mostantól heti rendszerességgel, minden pénteken 12:30-tól hallgathatod meg a legfrissebb podcastunkat, a legújabb üzleti kommunikációs tippekkel. Hasznos és inspiráló gondolatokat fogsz hallani, amelyekből ihletet meríthetsz, és akár a saját vállalkozásodban is kipróbálhatsz.

A Mex Rádióban elhangzó adásokat itt hallgathatod meg (visszamenőleg is)>>

Hallgasd Zsuzsát a Mex Rádióban! Ha kérdésed van, tedd fel, ha témát szeretnél javasolni, ne habozz! Légy te is a folyamat részese, beszéljünk arról, ami az online marketing terén most a leginkább foglalkoztat!

További bejegyzések

Mire jó a hőtérképes honlapelemzés?

A Google Analytics látogatottsági statisztika megjelenésével egy fantasztikus új eszköz került az online marketinggel foglalkozó szakemberek kezébe. Végre meg tudták mondani, hogy a weboldal-látogatók honnan érkeztek, milyen oldalakat tekintettek meg, és azt is, hogy ott mennyi időt töltöttek.

A Google Analytics megjelenése óta folyamatosan fejlődik, most már azt is meg tudjuk mondani egy látogatóról, hogy mennyi idős, milyen érdeklődési területei vannak, melyik országból érkezett és milyen eszközt, operációs rendszert használ.

Olvasom tovább...

Drogok, online marketing tippek és a bulizás

Az online marketing az élet minden területén megjelenik, sőt, máris mindenhol jelen van. Olyan, mint a drogok.

Hamarosan – 2019. április 27-én – immár 18. alkalommal indul útjára hazánk legnagyobb drogmegelőzési eseménye, a Drogmentes Magyarországért Maraton. Évek óta támogatjuk ezeket a csillogó szemű fiatalokat, akik évente több ezer gyereknek adnak megértést arról, hogy miért NE drogozzanak. Ennek apropóján április 9-én arról tartottam előadást, hogy hogyan beszéljünk gyermekünkkel a drogokról.

Olvasom tovább...

Légy képben! 4 új online marketing trend, ami tarol 2019-ben

Pénzt veszítesz, ha nem követed az újonnan felbukkanó online marketing trendeket! Érdemes folyamatosan képben lenned és az éppen aktuális igényekhez igazítanod az online marketing stratégiádat. A mai világban már nem ragaszkodhatunk a régi, jól bevált dolgainkhoz, hiszen nap mint nap felüti a fejét valami újabb, relevánsabb, divatosabb. A következőkben négy olyan módszerről olvashatsz, amelyek 2019 talán legnépszerűbb marketingeszközei lesznek.

Olvasom tovább...

A hatékony céges kommunikáció támogatása: a naprakész, profi fotó

Arról, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy a céges kommunikáció kellő hatékonysággal működjön, sokszor és sokféleképpen esik szó: írásban, előadásokon, képzéseken. Létezik a hatékony céges kommunikációnak egy olyan „hozzávalója” is, ami talán kevésbé kerül a rivaldafénybe: a naprakész, profi fotós által készített fénykép.

Olvasom tovább...

Hogyan működik a Pinterest algoritmusa?

Sokan ismerik már a Pinterest világát, a szórakoztató felületet, ahol nekünk tetsző képeket, tippeket, ötleteket, vagyis pineket vadászhatunk és menthetünk el magunknak saját táblánkra, mappánkba. Napjainkban már azt is sokan sejtik, hogy a Pinterest üzleti, illetve marketingcélokra is felhasználható, azt azonban kevesebben tudják, hogy pontosan  hogyan.

Olvasom tovább...