Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Üzleti kommunikációs tippek… a rádióból?

Ugye te is szereted a kulisszatitkokat? Most bepillantást nyerhetsz az online marketing világába, és első kézből kaphatsz azonnal alkalmazható üzleti kommunikációs tippeket. Csak dőlj hátra, és… hallgasd a rádiót!

Zsuzsát ugyanis ezentúl a rádióban is hallgathatod! A Mex Rádió Online percek műsorában az online kommunikáció legfrissebb trendjei mellett szó lesz azokról a stratégiákról és kampányokról, amelyek a legtöbb sikert hozták számunkra. Munkánk tele van kihívásokkal és megoldásra váró feladatokkal, ezért biztos lehetsz benne, hogy egyetlen percig sem fogsz unatkozni!

Mostantól heti rendszerességgel, minden pénteken 12:30-tól hallgathatod meg a legfrissebb podcastunkat, a legújabb üzleti kommunikációs tippekkel. Hasznos és inspiráló gondolatokat fogsz hallani, amelyekből ihletet meríthetsz, és akár a saját vállalkozásodban is kipróbálhatsz.

A Mex Rádióban elhangzó adásokat itt hallgathatod meg (visszamenőleg is)>>

Hallgasd Zsuzsát a Mex Rádióban! Ha kérdésed van, tedd fel, ha témát szeretnél javasolni, ne habozz! Légy te is a folyamat részese, beszéljünk arról, ami az online marketing terén most a leginkább foglalkoztat!

További bejegyzések

Google Ads - A Te cégednek is használnia kellene?

Vállalkozásod felvirágoztatásához a marketing útvesztőiben keresgélsz, hogy felvirágoztasd a vállalkozásodat? Az interneten böngészve arra gondolsz, milyen fantasztikus lenne a Te cégedet is a Google keresőjének találati élmezőnyében látni? A Google Ads (régebben Adwords) használatával egy szempillantás alatt elérheted ezt.

Olvasom tovább...

Legyél Te is emoji kutató!

Ha szívesen böngészed a telefonodon az emoji galériát, a matricákat vagy a hangulatjeleket, és az üzeneteidben vagy a bejegyzéseidben tucatnyit használsz belőlük, az akár egy igazán kreatív és változatos munkát is hozhat számodra. A nem túl távoli jövőben egyre inkább szükség lesz olyanokra, akik értik és tudják is használni a hangulatjeleket, így akár azok kutatója is válhat belőled. Hogyan? Mit kell ehhez tudni?

Beszéld az emoji nyelvet!

Olvasom tovább...

Színekkel teli marketing eszközök

A szívedben a színek kívülről is látszanak.”

A héten botlottam ebbe a mondatba, amely tökéletesen megfogta a lényegét annak, hogy miért fontos láttatnod az egyéniségedet. Nem csak a magánéletben, de az üzleti tevékenység során is kiváló marketing eszközök lehetnek a színek. Az alábbi összeállításban megmutatom Neked, hogy milyen hatást válthatsz ki a marketing eszközök és a színek együttes használatával.

Olvasom tovább...

Jöhet végre a kulturált kommentek ideje a Facebook kommunikációban

Téged is bosszantanak azok a kommenthuszárok, akik értékes véleménynyilvánítás vagy kommunikáció helyett mások posztjait és hozzászólásait trollkodva és veszekedéseket generálva élik mindennapjaikat a közösségi oldalakon?

Úgy tűnik, hogy a Facebook is megelégelte az offenzív trollkodást az oldalán. Lépéseket tettek ugyanis a konzekvens kommentek előtérbe helyezésére, a nem titkolt cél ezzel egy élhető online kommunikációs kultúra kialakítása.

Olvasom tovább...

5G, a kommunikáció nem túl távoli jövője. De hova tartunk?

A mobilon zajló kommunikáció sokat fejlődött az elmúlt három évtizedben, amióta az első (akkor még fél tégla méretű) kütyükkel kezdtünk babrálni.

A kommunikáció hajdanán még jóval szerényebb volt a mostani változathoz képest, főként a telefonálás volt az egyetlen funkció, amire használhattad a mobilodat, később vált csak elérhetővé a hangposta és az sms funkciók. Emellett nem volt ekkora készülék és kiegészítő kínálat sem, mint manapság, amikor egymást érve adják ki az újabb és újabb eszközcsodákat.

Olvasom tovább...

Mitől lesz hiteles a blog írás a közönséged számára?

Amikor meglátod ezt a két szót: blog írás, sok dolog ugrik be róla.

Valaki ír valamit. Az interneten. Többször egymás után. Lehet üzleti kommunikációs eszköz vagy hobbikellék. Vagy útinapló szemet gyönyörködtető, földi paradicsomokról. Kimért és hivatalos, esetleg könnyed és játékos. Kedélyeket borzoló, talán álomba ringató.

Olvasom tovább...