Ezt a tudástárat megéri figyelned: 0 Ft-os tartalommarketing források - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Ezt a tudástárat megéri figyelned: 0 Ft-os tartalommarketing források

Ezt a tudástárat megéri figyelned: 0 Ft-os tartalommarketing források

Ismered? Van egy dal, ami szerint az életben a legjobb dolgok ingyenesek. Talán a tartalommarketing területére nem minden megszorítás nélkül érvényes csak úgy ez az igazság, hiszen a dalszerző a napfényre, a virágok illatára meg a szerelemre gondolt – nem az eladásra. De azért jópár tartalommarketing cucc díjmentesen is hozzáférhető ezen a weblapon, amit most olvasol. 

Mivel általában jobban értékeljük azokat a dolgokat, amikért fizetünk, pedig néha az ajándék sokkal többet ér, most ezeket a forrásokat ajánlom figyelmedbe. Használd őket kedvedre!

Mit érdemes megnézned, ha érdekel a tartalommarketing?

Először is jó a kedvencek közé tenni a böngésződben az Online Kommunikáció Kisokost, hogy bármely ismeretlen szó, homályos kifejezés esetén rögtön meg tudd nézni, hogy mi az, és ne veszítsd el a fonalat.

Ha az alapfogalmakkal tisztában vagy, akkor máris nekivághatsz Az üzleti kommunikáció titka tartalommarketing és szövegírás e-booknak, ami alapján akár önállóan is elkezdheted a blogolást, hírlevelezést és még sok minden mást.

De akkor is van számodra értékes tananyagunk, ha jobban szeretsz videókat nézni, mint könyvet böngészni. Az Online kommunikáció gyorstalpaló 5 rövid videóban foglalja össze Neked az információkat, amiket feltétlenül tudnod kell az interneten való túléléshez.

Ne riasszon el a nagy bőség! Úgy is lehet haladni az online marketinggel, ha naponta csak egy kevés időt szánsz rá, hobbiból. Ehhez állítottuk össze a 30 napos online marketing kihívás anyagát, ami könnyen érthetően, lépésről lépésre adagolja az infót, hogy még a legelfoglaltabb vállalkozó számára se legyen gond a lépéstartás.

Miután ez is megvolt (vagy akár előtte), a közösségi média felé tájékozódhatsz, üzleti kapcsolatokat építhetsz, ha a LinkedIn használatát is elsajátítod. Egyrészt stratégiai partnerekre tehetsz szert, másrészt pedig céges ügyfeleknek könnyebben értékesíthetsz, ha végigcsinálod az Így legyél népszerű a Linkedinen 3 hét alatt ingyenes programot.

Szintén a kapcsolatépítés a tétje, és szintén ajándékba adjuk A mágikus névjegy varázsa tudásanyagunkat. Ha úgy érzed, hogy jó lenne belevarázsolni telefonszámodat több tucat jövőbeli ügyfeled telefonjába, akkor töltsd le ezt ist!

Végül pedig még egy tipp, ami aranyat ér: figyeld az Ingyenes előadás menüpontot a weblapunkon, mert folyamatosan váltogatjuk a témákat, amikről élőben hallhatsz. 

Szeretettel és sok hasznos infóval várunk a következőre, ami a videomarketing fortélyaival fogja megismertetni az érdeklődőket! Légy a vendégünk, élj az ajándékainkkal!

További bejegyzések

Kezdd az évet profittal! Szövegírás tippek, hogy jó irányba indulj

Türelmetleneknek szánt szövegírás villámtippek sorozatunk epizódjában először is eláruljuk Neked, hogy mi az a szabály, amit 10-ből 8 marketinges figyelmen kívül hagy, saját maga és ügyfelei legnagyobb kárára. 

Kíváncsi vagy? Érdemes megnézned, sőt a többi elvet is tartsd idén szem előtt, hogy sikeres évet zárj!

Olvasom tovább...

8 kérdés, amit fel kell tenned, mielőtt nekiállsz a hírlevelél írásnak

Sokszor beszéltünk már az ütős hírlevél gyakorlati felépítéséről, például itt. Lehet, hogy már biztosan sorolod is magadban: fontos, hogy figyelemfelkeltő, frappáns, logikus, könnyen értelmezhető és cselekvésre késztető legyen. :) Azonban tudnod kell, hogy a hírlevél megírása csak a jéghegy csúcsa!

Olvasom tovább...