Nyári trendek a közösségi média oldalain - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Nyári trendek a közösségi média oldalain

Nyári trendek a közösségi média oldalain

Nyáron az élet is megváltozik, lehetségessé válik a lehetetlen is. A közösségi média is pezseg az élettől. Vidámság, jókedv, napsütés, színek, kacagások köszönnek vissza a posztokból. Meleg időben látványosabban dübörög az élet. Élményeket, érzelmeket gyűjtenek az emberek, és ontják magukból azokat a közösségi média oldalaira. Te se maradj ki a jó posztokból, hass az emberekre! 

Maradj trendi nyáron is a közösségi média oldalain!

A közösségi médiában is lehet a nyár egy külön világ. Egy boldogabb, szabadabb élet tükörképe. Légy szem előtt a forróságban is, az alábbi posztolási tippek segítenek benne.

Posztolj érzelmi állapotokat!

Vannak érzelmi állapotok, amiket az emberek szívesebben osztanak meg, és látnak viszont a közösségi médiában. Ilyen érzések pl.: boldogság, öröm, szórakozás, érdeklődés, izgatottság. Te is átéled naponta valamelyiket, ne habozz megosztani! Készíts vagy keress egy kapcsolódó képet, amit az érzelem kivált belőled, ez lehet akár: naplemente, egy színes virág, kék ég, vízpart, zöld mező, szép városkép. Vedd észre az élet szép dolgait, éld meg a pillanatot, posztold. Okozz kellemes hangulatot, mosolyt fakasztó posztokat a környezetedben lévő embereknek.

Készíts egyedi élményvideókat!

Tombol az élő bejelentkezések korszaka a közösségi médiában. Használd ki, készíts pár perces élménydús videókat! Népszerű nyári témák: nyaralás, kirándulás, strandolás, piknikezés, szabadtéri rendezvények, koncertek. Lecsúszol egy vízi csúszdán, hajókázni mész, este sütögetsz egy tábortűznél, körbebiciklized a Balatont? Jelentkezz be egy élőre! Mutasd meg, meséld el, merre jársz! Izgalmas hatással lehetsz ismerőseidre, ha bepillantást nyerhetnek az életedbe. Ne hagyd ki!

Trendi posztkellékek 2018 nyarán

Nyár, meleg, vízpart. Természetesen hozzájuk kapcsolódik az idei nyár trendi kelléke is: a felnőtt, madaras úszógumi, lehetőleg pink színben. Celebek pózolnak vele, cégek használják kampányokhoz ezt a kedves, mosolyt fakasztó kelléket. Pózolj állatos úszógumival! Játékra, mókára fel! Éljen a vidámság nyáron is! ☺ A 2018-as trendekről itt olvashatsz bővebben.

Nyári #hashtag kalauz

Nyáron is fontos a kapcsolatok építése és bővítése. Használd ki a hashtageket! Vannak kulcsszavak, amik mindig reflektorfényben szerepelnek a közösségi médiában. Pár ötlet a nyárra: 
#summer #summer2018 #fun #holidays #me #instagood #love #sea #smile #happy #bestoftheday  #friends #amazing  #sky  #cool  #loveit  #awesome #ilikeit #freetime #goodtime #family #moment
Használd őket posztjaidhoz, hashtagezz!

Amint a való életben, úgy a közösségi médiában is a nyár csak három hónapig tart, de még benne vagyunk, most jönnek a forró napok. Nyári közösségi kalandokra fel!
Annak érdekében, hogy teljesen felkészült legyél, és ne érjenek váratlan kihívások, olvasd el a közösségi média e-bookot!

További bejegyzések

Pénzt pazarolsz a hírlevél listáddal?

Sokan és sokféleképpen építenek hírlevél listát. Van, aki nyereményjátékokkal, más kuponokkal kivitelezi a listaépítést. Ezek mindegyike elfogadott dolog, hiszen a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad, tehát voltaképpen mindkét fél jól jár. Azonban amikor egy ideje folyamatosan csak duzzad és duzzad a lista, érdemes arra is gondolni, hogy elérkezett a karbantartás ideje, vagyis egy idő után szükségessé válik a megtisztítása a sallangoktól.

Olvasom tovább...

A céges blog felturbózása 2018 legnépszerűbb témáival

A blog remek platformot kínál arra, hogy a szakmai bejegyzéseket időnként az embereket foglalkoztató, népszerű témakörökkel színesítsd, fokozva ezáltal érdeklődésüket.
A Google minden évben nyilvánosságra hozza a legnépszerűbb keresőkifejezések listáját, vagyis közzéteszi, hogy melyek voltak azok a kedvelt szókapcsolatok, amelyekre az emberek a legtöbbször rákerestek az adott évben. 

Magyarország legnépszerűbb keresőkifejezései 2018-ban

Olvasom tovább...

Mik a jó szövegíró ismérvei?

Sok helyen olvasható az az állítás, miszerint szövegíró bárkiből lehet. Sokat gondolkodtam ezen a megállapításon, hiszen akár igaz is lehetne, mégis azt gondolom, hogy nem állja meg teljesen a helyét. Szövegírónak lenni életforma. Optimális esetben nem pusztán munka, hanem hivatás. Nagy adag elhivatottság szükséges hozzá, és természetesen a grafománia sem hátrány. 

Olvasom tovább...