A szövegírás és a marketing kommunikáció kéz a kézben járnak

A szövegírás és a marketing kommunikáció kéz a kézben járnak

A szövegírás és a marketing kommunikáció kéz a kézben járnak

Vállalkozóként biztosan Te is tisztában vagy vele, milyen fontos a jól megtervezett marketing kommunikáció. Manapság már nem elegendő kiváló terméked mellé egy forgalmas helyen fekvő üzlethelyiség és egy honlap. Ha nem teszel lépéseket a vevők felé, egész nap csak malmoznak majd munkatársaid, vásárlód pedig csak elvétve lesz. Ezek miatt nem lehet eleget beszélni a marketing kommunikáció fontosságáról, melynek egyik alappillére a szövegírás.

Miért szükséges a profi szövegírás a hatásos marketing kommunikációhoz?

Lehet, hogy Te rádió- és tévéreklámokban hirdetsz elsősorban, vagy rendezvényeken értékesítesz, s azt gondolod, számodra a szövegírás egy sokadrangú dolog. Ez azonban tévedés. Egy mérnökien megtervezett szöveggel minden reklám, minden marketing kommunikációs megjelenés mérföldekkel eredményesebb lehet azzal szemben, mint amikor a képi világ tökéletes ugyan, de a mondanivaló kissé döcögős.

Hogyan turbózd fel marketing kommunikációdat sales szöveg segítségével?

Egy értékesítési oldal (sales szöveg) elkészítése kemény munka, és nagy odafigyelést igényel, azonban gyümölcsét hosszú ideig és több területen élvezheted. Egy jól átgondolt sales szöveget rengeteg helyen alkalmazhatsz, így minden egyes perc, amit a szövegírással töltesz, busásan megtérül majd. A marketing kommunikációs anyagaid elkészítése gyerekjáték lesz, ha terméked, szolgáltatásod rendelkezik profi sales szöveggel.

7 terület, ahol hasznát veszed mesterien kidolgozott sales szövegednek

  • weboldaladon
  • szórólapokon
  • hirdetőtáblán
  • értékesítőid az írott és szóbeli kommunikáció során
  • ajánlataidban
  • audio és video reklámokon
  • prezentációkban

Mit tehetsz, ha azonnal szeretnél egy sales szöveget?

Ha még kezdő vállalkozó vagy, és nincs tőkéd, azt javaslom, készítsd el magad a sales szövegedet. Később, ha már be tudsz vállalni ilyen költségeket, mindenképpen érdemes szakember segítségével átdolgozni a szöveget.
Ha azonban már megteheted, hogy inkább azzal foglalkozz, amihez igazán értesz, koncentrálj a vállalkozásod építésére, és bízz meg egy szövegírással foglalkozó alvállalkozót, aki pontosan tudja, hogyan irányítsa az olvasót/hallgatót a vásárlás felé.

Mennyibe kerül egy professzionális sales szöveg?

Mi a Szövegírásblognál A/4-es oldalanként 30 ezer Ft-ért készítünk keresőoptimalizált sales oldalakat. Bár elsőre lehet, hogy magasnak találod az árát, ez egy olyan hosszú távú befektetés, ami kiváló szolgáltatások esetében már az első hónapban visszahozza az árát.
A keresőoptimalizált sales szövegeket legfontosabb kulcsszavaidra építjük fel, ugyanakkor egy profi lektor ellenőrzi a helyesírási és stilisztikai hibákat, így biztos lehetsz benne, hogy a kézhez kapott anyag hibátlan.

Profi szövegírás ingyen egy szerencsés olvasónknak

Februári nyereményjátékunk keretében kisorsolunk egy 60 ezer Ft értékű sales szöveget, amit akár Te is megnyerhetsz, ha kitöltöd rövid kérdőívünket:
Szövegírásblog februári nyereményjáték

Szerinted mitől lesz igazán ütős egy sales szöveg?
Ha tudsz mutatni példát, linkeld be nekünk hozzászólásban!

További bejegyzések

E-mail kampány – így kezdd el jól!

Szinte minden marketing eszköz használatánál, így az e-mail kampány kapcsán is igaz a mondás: ha jól kezdesz hozzá, a munka felét elvégezted. Egy több elektronikus levélből álló csomag előállítása átgondolt, strukturált tervezést igényel – pontos célokra, stratégiára és cselekvésre késztető gondolatokra van szükség. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések egy sikeres e-mail kampány elindításához!

Olvasom tovább...

Google Ads - A Te cégednek is használnia kellene?

Vállalkozásod felvirágoztatásához a marketing útvesztőiben keresgélsz, hogy felvirágoztasd a vállalkozásodat? Az interneten böngészve arra gondolsz, milyen fantasztikus lenne a Te cégedet is a Google keresőjének találati élmezőnyében látni? A Google Ads (régebben Adwords) használatával egy szempillantás alatt elérheted ezt.

Olvasom tovább...

Legyél Te is emoji kutató!

Ha szívesen böngészed a telefonodon az emoji galériát, a matricákat vagy a hangulatjeleket, és az üzeneteidben vagy a bejegyzéseidben tucatnyit használsz belőlük, az akár egy igazán kreatív és változatos munkát is hozhat számodra. A nem túl távoli jövőben egyre inkább szükség lesz olyanokra, akik értik és tudják is használni a hangulatjeleket, így akár azok kutatója is válhat belőled. Hogyan? Mit kell ehhez tudni?

Beszéld az emoji nyelvet!

Olvasom tovább...